- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Задължително ли е ?
Извинявам се ако има такъв зададен въпрос !
Въпросът ми е задължителна ли е кирилицата в сайта ?
аз си мислех, че е задължителна... :ОПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Писанета на кирилица е желателно, но за сега още не е задължително.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В случая коментара ти е излишен след като е същия,както на просто аз фПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Имам свое мнение по въпроса и ще го изразя, независимо от това дали то съвпада с мнението на друг колега/потребител.
Ох, какви сте вие хора.Все търсите да се захванате за някаква малка подробност...![]()
Задължително е само заглавията да са на кирилица, но ако сте ги написали на латинице, ние, модераторите ги кирилизирамеТака е по-лесно като се търси нещо с търсачката
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
както казва алекс не е задължително но е препоръчително защото все пак саита е български и трябва да пишем на родния си език![]()
То си е за вас...аз лично въобще не се занимавам да чета дълга тема написана на маймуница...ако е написана на чист български език е много по лесно за четене![]()
Не е задължително да пишеш на кирилица, но е препоръчително! Това ако трябва още 300 потребители ще го напишат. Нали няма да се заядеш със всичките ?!? Нито едно правилно или закон не забранява да изразиш мнение подобно на нечие друго!!!Първоначално написано от pipilona
![]()
Аз правя абсолютно същото !Първоначално написано от ramaiana
В музикантския форум, който посещавам, кирилицата е задължителна и е супер !!!!!!!
Не само alex го казва това. Но докато не стане задължително според правилата никой потребител не може да бъде обвинен, че пише на 4atica, определено. И това е някакво излишно затруднение и за модераторския екип според мен, защото аз като обикновен потребител мога да си прочета произволен брой мнения в една тема преди па пиша в нея. И с това, което ще напиша след това ще изложа единствено и само себе си по съответния там начин.. Но когато го пиша от позицията на модератор не е съвсем същото. Модераторът е и потребител, да, но по неговото представяне често може да се съди и за.. смислеността на форума като цяло. Когато прочетеш няколко крайно неграмотно написани модераторски мнения и бидейки наясно какви са изискванията и как по принцип се става модератор – то дали би посетил форума отново? А от това определено този форум само може да загуби, ако е необходимо да поясня какво имам предвид и с повечко думи? Та желателно е един модератор преди да пише някъде (камо ли да реши да заключва дадена тема) да е прочел внимателно всички мнения по нея. Независимо как са написани. Затова и мнението ми е следното – нека писането на кирилица бъде задължително, а поне елементарното спазване на основни граматични и пунктуационни правила препоръчително. Съгласна/и?Първоначално написано от [b
nemislite li, che ako se vuvede pravilo, zabranqvashto pisaneto na "4atica" ( kakto po gore spomenahte...) 80-90% ot userite shte sprat vuobshte da pishat...poradi prostata prichina che nemogat inache?
pyk i nesmqtam, che horata koito pishat na latinica imat po-malko pravopisni greshki ot tezi, koito se opitvat da pishat na kirilica...![]()