.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Стига с тия скъпи дрехи бе. Най-селската риза, която съм виждал беше на Версаче и струваше 500 евро. Иначе си беше яко цигания, макар и от коприна.
    Любимати ми тениска е втора ръка и ми струваше горе-долу колкото една нова, но това не е от значение.
    В гардероба имам всичко. Както и марки (Lacoste), така и неизвестни (Rinspun да се чували?). Да си купя нещо само заради марката е тъпо. ПОмня декември мерих едни пуловери на Шърман - трагедия - до един ми бяха тесни в рамената и ужасно широки в корема. И бяха късички. Правили са ги за някакви дребни дебели инглизи

И честно казано не ми се дават по 100 евро за някво поло, пък било то на когото и да е.

Друг е въпроса, че предпочитам да си дам парите за качествена храна. Щото те дрехите след 2-3 години макс ще са в коша, ама тялото си ми остава до живот.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Tеранова е марка само в България...

по белите страни марки като H&M, Mexx и Zara са в най-ниския ценови диапазон, а в България са висша мода...

ареееееее бе...
    И Tally Weijl, Fishbone и тн. То и в САЩ ливайс са по 25-30 долара, конвесрките и те са по 35, Гап са ... ама ...
    Grumpy old madman

Град
    Blondeland
    М , обличам се според настроението ....
    Когато ми е криво , слагам някой суичер (боже, не знам как се пише) , мятам качулката , слагам очилата и съм невидима...

Когато ми е на кеф , се застоявам пред огледалото бая време и обръшам повече внимание на подбора....

А за вкъщи - ооооо , пижамата върши превъзходна работа

Имам и маркови и немаркови дрехи .... не виждам особена разлика...
    И никога не си вземам дреха заради етикета - просто ми се е набила в очите ; без значение от какъв магазин е
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Теранова къде я слагате при качествените марки , цените са нормални ..качеството средно ниво .. намират се и хубави дрехи , но повечето са големи кичове .. пример - лилава блузка тънко трико и огромни силно лъщящи златисти надписи ..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

по белите страни марки като H&M, Mexx и Zara са в най-ниския ценови диапазон, а в България са висша мода...

ареееееее бе...
    Х&М в Испания са наистина съвсем обикновенна марка, докато Zara се водят по-престижна марка, но в магазините им има долни етажи, дето буквално подаряват всякакви стоки, щото имат съвсем малки дефекти.
    Левски шампион але але!

Град
    Лапландия!?
    Блуза,дънки/панталони,кецове,яке и това е май не са някви специални марки просто дрехи/обувки мноо ми пука ква марка са важен е моделът

Супер фен
    Пропускате обаче един не маловажен факт. Че на българският пазар се пробутват все повече повече ментета и копия на оригиналите за същите цени че и по скъпо. Дори по скъпите бутици има такива стоки. Внимавайте какво купувате и колко кинти давате че да не ревнете що маратонките ви за 300 кинта са се скъсали на втората седмица. Безценно

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дънки, риза, любимата ми шапка Билабонг.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    копеле, след въпросително изречение се поставя този знак: ? , а не този: !

da i na men mi pravi vpe4atlenie 4e mn hora naposleduk gledat samo drehite obivkite i dr djadji po tebe i vednaga te precenqvat kuha leika li si ili nqkoi po razli4en s malko pove4e akul ot drugite an men specialno tva hi4 ne mi haresva ama kvo da se prai takiva sa si nqkoi hora

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз се обличам,всеки месец в различен стил,дрехите ми са на нормални цени.
    Не знам защо,но и аз гледам хората,с какви дрехи или с какви обувки са,не знам защо го правя,нищо лошо,прости си гледам и преценявам

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

ареееееее бе...

Това шях да кажа и аз. Теранова във Виена е с по-ниски цени в евро отколкото в БГ в лева. Пък и е адски масов магазин. Същото важи и за другиет изброени, а и са много некачествени - натруфени буклуци, които изглеждат блестящо, а са от евтина материя, например. От теранова имам едно яке -4исто бяло и съм много доволна от него, една пола - пак чисто бяла и един розов панталон, изчистен, ама как ги изрових само аз си знам Н&М има ли в България?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен

Re: Как се обличаш !

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Абе мноо се дразня напоследак само това се гледа какво носиш , никои не гледа как си в главата харен ли си , не си ли !

Аз лично , до колкото гледам се възприемам от хората... Това значи ,че съм им приятен..! НЕ съм богат ! Но се опитвам по-някакаф начин да вкарам някоя дрешка маратонки а-у , защото като гледам само това гледат... Смятате ли ,че в днешно време се гледа само това или то поне по-голямата част какви обувки носиш(puma,nike,adidas) дрешки (adidas,wrandler,),дънки(Calvin Klain ,Madoc) и т.н ?
    от пръв поглед-да...просто е естествено но когато опознаеш дадения човек и той ти се стори готин, дори и да не се облича хубаво, си променяш изграденото мнение за него...ако е някакъв "гъзар", но в последствие се окаже неприятен, отвратен...кой го ебе какви дрехи носи-адидас, пума, мума, найк...всички го заебават

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry

ареееееее бе...

Това шях да кажа и аз. Теранова във Виена е с по-ниски цени в евро отколкото в БГ в лева. Пък и е адски масов магазин. Същото важи и за другиет изброени, а и са много некачествени - натруфени буклуци, които изглеждат блестящо, а са от евтина материя, например. От теранова имам едно яке -4исто бяло и съм много доволна от него, една пола - пак чисто бяла и един розов панталон, изчистен, ама как ги изрових само аз си знам Н&М има ли в България?
    да има и дрехите им не са най-най-най, но на мен лично тази марка си ми е любимата няма някакви натруфени грозотийки, фешънски джаджи...всичко е изчистено, семпло...точно това ми допада западна му работа...а теранова не ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си