- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се обличаш !
Стига с тия скъпи дрехи бе. Най-селската риза, която съм виждал беше на Версаче и струваше 500 евро. Иначе си беше яко цигания, макар и от коприна.
Любимати ми тениска е втора ръка и ми струваше горе-долу колкото една нова, но това не е от значение.
В гардероба имам всичко. Както и марки (Lacoste), така и неизвестни (Rinspun да се чували?). Да си купя нещо само заради марката е тъпо. ПОмня декември мерих едни пуловери на Шърман - трагедия - до един ми бяха тесни в рамената и ужасно широки в корема. И бяха късички. Правили са ги за някакви дребни дебели инглизи![]()
И честно казано не ми се дават по 100 евро за някво поло, пък било то на когото и да е.
Друг е въпроса, че предпочитам да си дам парите за качествена храна. Щото те дрехите след 2-3 години макс ще са в коша, ама тялото си ми остава до живот.
Grumpy old madman
И Tally Weijl, Fishbone и тн. То и в САЩ ливайс са по 25-30 долара, конвесрките и те са по 35, Гап са ... ама ...Първоначално написано от exploitedteen
Grumpy old madman
М , обличам се според настроението ....
Когато ми е криво , слагам някой суичер (боже, не знам как се пише) , мятам качулката , слагам очилата и съм невидима...
Когато ми е на кеф , се застоявам пред огледалото бая време и обръшам повече внимание на подбора....
А за вкъщи - ооооо , пижамата върши превъзходна работа
Имам и маркови и немаркови дрехи .... не виждам особена разлика...
И никога не си вземам дреха заради етикета - просто ми се е набила в очите ; без значение от какъв магазин е
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Теранова къде я слагате при качествените марки , цените са нормални ..качеството средно ниво .. намират се и хубави дрехи , но повечето са големи кичове .. пример - лилава блузка тънко трико и огромни силно лъщящи златисти надписи ..![]()
Х&М в Испания са наистина съвсем обикновенна марка, докато Zara се водят по-престижна марка, но в магазините им има долни етажи, дето буквално подаряват всякакви стоки, щото имат съвсем малки дефекти.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Левски шампион але але!
Блуза,дънки/панталони,кецове,яке и това е май не са някви специални марки просто дрехи/обувки мноо ми пука ква марка са важен е моделът![]()
Пропускате обаче един не маловажен факт. Че на българският пазар се пробутват все повече повече ментета и копия на оригиналите за същите цени че и по скъпо. Дори по скъпите бутици има такива стоки. Внимавайте какво купувате и колко кинти давате че да не ревнете що маратонките ви за 300 кинта са се скъсали на втората седмица. Безценно![]()
![]()
Дънки, риза, любимата ми шапка Билабонг.
копеле, след въпросително изречение се поставя този знак: ? , а не този: !
da i na men mi pravi vpe4atlenie 4e mn hora naposleduk gledat samo drehite obivkite i dr djadji po tebe i vednaga te precenqvat kuha leika li si ili nqkoi po razli4en s malko pove4e akul ot drugite an men specialno tva hi4 ne mi haresva ama kvo da se prai takiva sa si nqkoi hora
Аз се обличам,всеки месец в различен стил,дрехите ми са на нормални цени.
Не знам защо,но и аз гледам хората,с какви дрехи или с какви обувки са,не знам защо го правя,нищо лошо,прости си гледам и преценявам![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Това шях да кажа и аз.Теранова във Виена е с по-ниски цени в евро отколкото в БГ в лева.
Пък и е адски масов магазин. Същото важи и за другиет изброени, а и са много некачествени - натруфени буклуци, които изглеждат блестящо, а са от евтина материя, например. От теранова имам едно яке -4исто бяло и съм много доволна от него, една пола - пак чисто бяла и един розов панталон, изчистен, ама как ги изрових само аз си знам
Н&М има ли в България?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
от пръв поглед-да...просто е естественоПървоначално написано от NightGuardian
но когато опознаеш дадения човек и той ти се стори готин, дори и да не се облича хубаво, си променяш изграденото мнение за него...ако е някакъв "гъзар", но в последствие се окаже неприятен, отвратен...кой го ебе какви дрехи носи-адидас, пума, мума, найк...всички го заебават
![]()
даПървоначално написано от leti_cherry
има
и дрехите им не са най-най-най, но на мен лично тази марка си ми е любимата
няма някакви натруфени грозотийки, фешънски джаджи...всичко е изчистено, семпло...точно това ми допада
западна му работа...а теранова не ми харесва
![]()