- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се обличаш !
Абе мноо се дразня напоследак само това се гледа какво носиш , никои не гледа как си в главата харен ли си , не си ли !
Аз лично , до колкото гледам се възприемам от хората... Това значи ,че съм им приятен..! НЕ съм богат ! Но се опитвам по-някакаф начин да вкарам някоя дрешка маратонки а-у , защото като гледам само това гледат... Смятате ли ,че в днешно време се гледа само това или то поне по-голямата част какви обувки носиш(puma,nike,adidas) дрешки (adidas,wrandler,),дънки(Calvin Klain ,Madoc) и т.н ?
хах като изключим ,че вече не гледат кви маратонки,а кецове носиш си напълно прав.и в интерес на истината и аз се усещам напоследък ,че съм станала такава ,ама е от скоро докато има хора ,които първото ,което правят като видят някой на улицата е да погледнат с кво е обут..... нз повърхностно е и определено давам шанс на всеки
Зависи от средата, в която си.![]()
Около мен никой не се интересува на кого колко му струват дънките, чантите или обувките.
ПП случайно да си някъде от Югоизточна България?![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз ходя по чорапи и съм облечен в бъчва
хората ме харесват!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ПП случайно да си някъде от Югоизточна България?
Ами да![]()
Последно си купих кецове puma 160лв....![]()
о0 да! Обувките говорят много за човека.Първоначално написано от find_m3
Само дето не съм чак такава маниачка на тема обувки. Докато имам приятели, които първо точно това забелязват и веднага преценяват човека. Не говоря за скъпи, маркови обувки, а за това доколко са 'поддържани'.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
хехе, да не си учила бизнескомуникации?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не, но ми правят впечатление такива неща.А и когато имаш приятели с малко или много 'изкривени' модни предпочитания и изисквания... бързо се ориентираш къде, какво, що.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз не се интересувам от марката и цената ... Но определено гледам хората как се обличат . Все пак това ни е втората кожа и допринася много за външния ни вид . Направи си свой собствен стил и гледай да си копуваш подходящи дрехи . Ся на мода е баналното " Спортно елегантен "
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
сега всеки тук ще каже, че не се интересува от марки и цени...знаем, знаем..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Това кога не е било на мода?!Първоначално написано от Roiroi
![]()
Аз на 'мода' му викам онова, дето тая година всички ще го носят, а догодина никой няма да се сети да си го сложи и един път.
Като камуфлажните дрехи преди 2-3год... куцо, кьораво, сакато се обличаше така.. сега много рядко можеш да видиш някой с подобни панталони да речем.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Хихи първата ми доста обсъждана тема![]()
Ами като гледам гледат цената и марката брат ми
Edit: Между другото и аз много се кефя , като видя някой с анцук и маратонки adidas или нещо такова !
Мислех си ,че Emo boy/girl , не гледат марката каква е ,а гледат да е на квадратчета или нещо от сорта , но преди няколко дена разбрах от едно приятелче , той е емо и ми каза ,че там също има марки и най-известната марка за "ЕМО" дрехи и обувки е "ROXY" същото като при нас adidas,nike и т.н !
Да,вярно. Помня и аз като си копувах камофлажни панталони и се мислех за най-якияПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Каквото и да говорим ... аз винаги съм се кефил на официалните костюми - тяхната мода никога няма да мине![]()
Има и хора дават пари за маркови неща и заради качеството уж.Въпреки че цената не винаги е определяща.
Но има и такива, които пазаруват от Манго и Теранова заради 'табелата'.Пълните боклуци, но много хора се 'гъзарят', че потникът им е от там само защото отпред им е изписано името, а иначе качеството - като това на пазара... Снобари...
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Патент на българите е поговорката "по дрехите посрещат, по ума изпращат", само че вече така се е преобразила, че ако някой пишман разбирач не му харесат дрехите и стила ти, хич няма и да ти даде възможност да разкриеш умственият си багаж. Но, какво да правиш, когато живеем в страна, когато за да излезеш навън ти трябват поне 15 минути приготовления, а по улицата виждаш дами, които сигурно отделят поне час, щото ако случайно ги види някой познат негримирани, негелосани, несресани, с мръсни обувки и т.н. ще се свърши света? В малката страна, в която дето се вика всички се познаваме, чуждото мнение открай време е най-важното. И винаги са ми били тъпи разни логики, че видиш ли, като излизаш с анцунг (нещо, което правя почти всеки ден) и едва ли не трябва да си луд, щото е срамота с анцунг да излизаш за нещо друго освен спортуване. Темата е интересна, по-нататък може да се включа с още коментари, ако някое мнение събуди интерес в мен.![]()
Левски шампион але але!
Масово разхождане на 'костюмари' забелязах в София.Първоначално написано от Roiroi
А да!.. и по време на сесията![]()
Изглежда яко, но не е за всекидневен стил, освен ако не се занимаваш с нещо, което го изисква.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Добре да погледнем под друг ъгъл ...
Със сигурност сте забелязали ,че тийновете в последно време се делят точно по вида облекло емо-та , метъли всеки си има свое местенце и се приобщава там . Ясно е ,че се обличаме според характера ни и хобитата ...
Доста е тъпо да определяш човека по начина му на обличане и по самите му дрехи или пък да се стараеш да изхарчиш всичките пари на ваще за кецове само и само да те приемат в определена среда.
Според мене е много тъпо да се охарча 200 кинта за кецове ,който на 2-3 месец вече ще са изподрани ... :[ И кво като не нося DVS ,CIRCA или LAKAI ... ми нищо ... и кво като дрехите не са ми от Terranova,Mango или Reebok.
Просто е тъпо само за да си готин да изръсиш ваще.
Със или без маркови дрешки все съм си аз :]]]]]
Да кажа честно има хора , който не гледат дали дрешката , кецовете са яки , ами само защото пише някоя извстна марка...или някои известен знак !
Да.Особено когато социалния ви статус не е розовПървоначално написано от _siNNer_
![]()
Но и не означава , че трябва да се обличаш от пазара...С малко пари и повече чувство можеш да постигнеш резултати .
М/у другото какво ви е мнението за парфюмите... Там нещата са по-различни![]()
Ами , който мирише приятно с него се пръскам ! Не вярвам някой да има , да познава по-мириса марката на парфюма , освен ако не си маняк/чка на тема парфюми , но както и да е сега темата , не е за това![]()
Първоначално написано от Roiroi
Е не исках да го разбереш все едно наще нямат пари да ми купят даже и хляб...даже напротив. Но така стоят нещата в момента - всеки който не е марков едва ли не е различен :/ и тва е тъпо. :]