.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Как се обличаш !

Абе мноо се дразня напоследак само това се гледа какво носиш , никои не гледа как си в главата харен ли си , не си ли !

Аз лично , до колкото гледам се възприемам от хората... Това значи ,че съм им приятен..! НЕ съм богат ! Но се опитвам по-някакаф начин да вкарам някоя дрешка маратонки а-у , защото като гледам само това гледат... Смятате ли ,че в днешно време се гледа само това или то поне по-голямата част какви обувки носиш(puma,nike,adidas) дрешки (adidas,wrandler,),дънки(Calvin Klain ,Madoc) и т.н ?

Град
    София
    хах като изключим ,че вече не гледат кви маратонки,а кецове носиш си напълно прав.и в интерес на истината и аз се усещам напоследък ,че съм станала такава ,ама е от скоро докато има хора ,които първото ,което правят като видят някой на улицата е да погледнат с кво е обут..... нз повърхностно е и определено давам шанс на всеки

Зависи от средата, в която си.
    Около мен никой не се интересува на кого колко му струват дънките, чантите или обувките.

ПП случайно да си някъде от Югоизточна България?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз ходя по чорапи и съм облечен в бъчва

хората ме харесват!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    аз ходя по чорапи и съм облечен в бъчва

хората ме харесват!
    обеликс

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ne davam pove5e ot 60 leva za d1nki

ПП случайно да си някъде от Югоизточна България?

Ами да

Последно си купих кецове puma 160лв....

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    докато има хора ,които първото ,което правят като видят някой на улицата е да погледнат с кво е обут.....
    о0 да! Обувките говорят много за човека. Само дето не съм чак такава маниачка на тема обувки. Докато имам приятели, които първо точно това забелязват и веднага преценяват човека. Не говоря за скъпи, маркови обувки, а за това доколко са 'поддържани'.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    докато има хора ,които първото ,което правят като видят някой на улицата е да погледнат с кво е обут.....
    о0 да! Обувките говорят много за човека. Само дето не съм чак такава маниачка на тема обувки. Докато имам приятели, които първо точно това забелязват и веднага преценяват човека. Не говоря за скъпи, маркови обувки, а за това доколко са 'поддържани'.
    хехе, да не си учила бизнескомуникации?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Не, но ми правят впечатление такива неща. А и когато имаш приятели с малко или много 'изкривени' модни предпочитания и изисквания... бързо се ориентираш къде, какво, що.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Аз не се интересувам от марката и цената ... Но определено гледам хората как се обличат . Все пак това ни е втората кожа и допринася много за външния ни вид . Направи си свой собствен стил и гледай да си копуваш подходящи дрехи . Ся на мода е баналното " Спортно елегантен "
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Варна
    сега всеки тук ще каже, че не се интересува от марки и цени...знаем, знаем..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Ся на мода е баналното " Спортно елегантен "
    Това кога не е било на мода?!

Аз на 'мода' му викам онова, дето тая година всички ще го носят, а догодина никой няма да се сети да си го сложи и един път.

Като камуфлажните дрехи преди 2-3год... куцо, кьораво, сакато се обличаше така.. сега много рядко можеш да видиш някой с подобни панталони да речем.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Хихи първата ми доста обсъждана тема

Ами като гледам гледат цената и марката брат ми

Edit: Между другото и аз много се кефя , като видя някой с анцук и маратонки adidas или нещо такова !

Мислех си ,че Emo boy/girl , не гледат марката каква е ,а гледат да е на квадратчета или нещо от сорта , но преди няколко дена разбрах от едно приятелче , той е емо и ми каза ,че там също има марки и най-известната марка за "ЕМО" дрехи и обувки е "ROXY" същото като при нас adidas,nike и т.н !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    с дрехи

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ся на мода е баналното " Спортно елегантен "
    Това кога не е било на мода?!

Аз на 'мода' му викам онова, дето тая година всички ще го носят, а догодина никой няма да се сети да си го сложи и един път.

Като камуфлажните дрехи преди 2-3год... куцо, кьораво, сакато се обличаше така.. сега много рядко можеш да видиш някой с подобни панталони да речем.
    Да,вярно. Помня и аз като си копувах камофлажни панталони и се мислех за най-якия
    Каквото и да говорим ... аз винаги съм се кефил на официалните костюми - тяхната мода никога няма да мине

Има и хора дават пари за маркови неща и заради качеството уж. Въпреки че цената не винаги е определяща.

Но има и такива, които пазаруват от Манго и Теранова заради 'табелата'. Пълните боклуци, но много хора се 'гъзарят', че потникът им е от там само защото отпред им е изписано името, а иначе качеството - като това на пазара... Снобари...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Патент на българите е поговорката "по дрехите посрещат, по ума изпращат", само че вече така се е преобразила, че ако някой пишман разбирач не му харесат дрехите и стила ти, хич няма и да ти даде възможност да разкриеш умственият си багаж. Но, какво да правиш, когато живеем в страна, когато за да излезеш навън ти трябват поне 15 минути приготовления, а по улицата виждаш дами, които сигурно отделят поне час, щото ако случайно ги види някой познат негримирани, негелосани, несресани, с мръсни обувки и т.н. ще се свърши света? В малката страна, в която дето се вика всички се познаваме, чуждото мнение открай време е най-важното. И винаги са ми били тъпи разни логики, че видиш ли, като излизаш с анцунг (нещо, което правя почти всеки ден) и едва ли не трябва да си луд, щото е срамота с анцунг да излизаш за нещо друго освен спортуване. Темата е интересна, по-нататък може да се включа с още коментари, ако някое мнение събуди интерес в мен.
    Левски шампион але але!

Каквото и да говорим ... аз винаги съм се кефил на официалните костюми - тяхната мода никога няма да мине
    Масово разхождане на 'костюмари' забелязах в София.
    А да!.. и по време на сесията
    Изглежда яко, но не е за всекидневен стил, освен ако не се занимаваш с нещо, което го изисква.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Добре да погледнем под друг ъгъл ...
    Със сигурност сте забелязали ,че тийновете в последно време се делят точно по вида облекло емо-та , метъли всеки си има свое местенце и се приобщава там . Ясно е ,че се обличаме според характера ни и хобитата ...

Доста е тъпо да определяш човека по начина му на обличане и по самите му дрехи или пък да се стараеш да изхарчиш всичките пари на ваще за кецове само и само да те приемат в определена среда.
    Според мене е много тъпо да се охарча 200 кинта за кецове ,който на 2-3 месец вече ще са изподрани ... :[ И кво като не нося DVS ,CIRCA или LAKAI ... ми нищо ... и кво като дрехите не са ми от Terranova,Mango или Reebok.
    Просто е тъпо само за да си готин да изръсиш ваще.
    Със или без маркови дрешки все съм си аз :]]]]]

Да кажа честно има хора , който не гледат дали дрешката , кецовете са яки , ами само защото пише някоя извстна марка...или някои известен знак !

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Доста е тъпо да определяш човека по начина му на обличане и по самите му дрехи или пък да се стараеш да изхарчиш всичките пари на ваще за кецове само и само да те приемат в определена среда.
    Според мене е много тъпо да се охарча 200 кинта за кецове ,който на 2-3 месец вече ще са изподрани ... :[ И кво като не нося DVS ,CIRCA или LAKAI ... ми нищо ... и кво като дрехите не са ми от Terranova,Mango или Reebok.
    Да.Особено когато социалния ви статус не е розов
    Но и не означава , че трябва да се обличаш от пазара...С малко пари и повече чувство можеш да постигнеш резултати .

М/у другото какво ви е мнението за парфюмите... Там нещата са по-различни

Ами , който мирише приятно с него се пръскам ! Не вярвам някой да има , да познава по-мириса марката на парфюма , освен ако не си маняк/чка на тема парфюми , но както и да е сега темата , не е за това

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Да.Особено когато социалния ви статус не е розов
    Но и не означава , че трябва да се обличаш от пазара...С малко пари и повече чувство можеш да постигнеш резултати .

М/у другото какво ви е мнението за парфюмите... Там нещата са по-различни

Е не исках да го разбереш все едно наще нямат пари да ми купят даже и хляб...даже напротив. Но така стоят нещата в момента - всеки който не е марков едва ли не е различен :/ и тва е тъпо. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си