- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се обличаш !
nz za men horata gledat s kakvo si oble4en.. no az mn mrazq markite puma,nike,addidas smisul za obli4ane ! te tiq sa si marki za sportove.. ne sa za centar.. ili kade hodi6 po eks da si s tqh..![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
аз лично напоследък мн се дразня на някои "просветлени" хора,които вчера се сетиха 4е ако си емо или си купиш кецове си ебаси гъзарчето...мн пъти ми се е случвало да си вървя по улицата и групи4на от 12-13 годишни де4ица "Оо виж я тая кви адидаски има"
или "Виж Виж тая има 4анта ванс..или кецове ванс"
това е много тъпо според мен...и всеки само това забелязва,а не трябва да е така..![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Абе обличайте се както ви е кеф ... Стига да изглеждате добре![]()
А комерсиалните марки винаги ще са тема на обсъждане
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
пф
и са кво излезе-който ивма скъпи дрехи не е стойностен човек и обратното
пахаха
аз пари за марково нямам
ако имах що пък да не си купувам...
Ne gledam kakva marka sa drehite na 4oveka sre6ty men i ne pazaryvam ot markovi magazini.Smiatam go za razhi6tenieDa se obli4a6 hybavo i moderno ne zna4i 4e blyzkata ti triabva da e obezatelno nad ?60...Predi niakolko meseca edna priatelka si vze kecove ot magazina na D&G za 150 kipursi liri e komy e nyjno..
![]()
Какво им е "гъзарското" на Теранова, Манго, Мис Сиксти и разни подобни? Ебати селската мода.![]()
Левски шампион але але!
ot vs tva deto ste izpisali mi e nai interesno za6to slagate teranova do manno i miss sixty .. tva si e gavraturete i ilienci
a po temata s priemam vs hora razbiram metali apnkari samo ne i feshani i az slu6am 4alga ama tva ne se tarpi neska vidqhj edna s xeleni obuvki maa zeleni trevisto qrko s jalto ot pred na prasite pak qroko (puke)
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ами, за мен са еднакво измислени марки. В смисъл, съвсем обикновенни и достъпни марки са, не виждам какво общо имат с гъзарските марки. Особено пък на разпродажбите са си направо подаръци. Съвсем обикновени марки са, а някой спомена, че било гъзарско едва ли не да носиш Манго, или Теранова, аз просто прибавих Мис Сиксти, както например мога да прибавя Дизел и Кенвело. Лично мое мнение е това, не ангажирам никой с него.Първоначално написано от B3B0K
![]()
Левски шампион але але!
Потник с лютеница и горчица! На Армани е...
хахахахаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
Първоначално написано от air_J
Какво й е селското на Теранова?
Виждам,че много ги разбираш ,обясни с едно,две,три какво и е селското?
И коя е НЕ-селската мода?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
по принцип марката трябва да значи качество и стил.Т'ва че някои си купуват "маркови"дрехи без да знаят дори защо е отделен въпрос.Първоначално написано от RAWRRR
А Terranova,mango,mix sixty и според мен не са марки, а "марки".Цените са ниски (и то даже по-ниски и от цените в някои обикновени магазини),което извежда на мисълта,че не са и дотолкова качествени.Все пак качеството е пари.А относно това дали са стилни....на мен лично не ми харесват,а и мисълта да се разминавам често по улицата с псевдофешънки с дрехи като моите....някак си просто не ме влече![]()
Абе осъзнай се...едни обувки в сиксти са ти над 200 минимум. Дънките също.
Повярвай ми няма по-осъзнат човек от менПървоначално написано от жмуц
![]()
![]()
Моя грешка.Не съм изяснила,че говоря в случая най-вече за Теранова.
Като цяло исках да кажа,че колкото повече хора виждаш с дреха като твоята,толкова повече пада класата и,т.е. дори да е хубава,при положение,че всеки 2ри я носи няма начин да е наистина марка,защото просто не е възможно всички да могат да си я позволят.
А отделно е това,че истинските маркови дрехи са по 1 брой....а иначе си мислете че сте голяма работа с Манго-то,което го има в още 10 цвята и във всички размери....ок![]()
Манго, бенетон, сисли итн. Всички тея са си масова конфекция, така че е нормално. Проблемът е друг според мен, а именно качеството. Защото не е нормално да дадеш трицифрена сума за блузка и тя след първото пране да прилича на парцал. Аз лично съм доволна от капаска..
Чак много да ги разбирам е силно пресилено, но все пак ще поясня - най-обикновена марка са, но не и гъзарски. Като ходихме да купуваме на майка ми пуловер, струваше 30 кинта, а аз лично харесах за себе си един друг пуловер за 45 кинта (ама нямаше моя размер). Народни цени с две думи, нищо гъзарско. А гъзарски са марките, които на намаленията отново държат стабилни цени, или още повече тези, които не правят намаления. Теранова са абсолютно достъпна и обкновенна марка, че дори и да не са на намаление. Иначе, употребявайки думата "селски" не съм се изразил съвсем правилно, имах предвид съвсем обикновени и достъпни, но в никакъв случай гъзарски.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Левски шампион але але!
Купих си един пуловер на Капаска, след първото изпиране се сви и заприлича на женски потник (ако отдолу го носех гол, щеше да ми се вижда пъпаПървоначално написано от жмуц
). Та този пуловер беше облечен един-единствен път, а след това съм го носил само няколко пъти в нас, и то като горнище към някоя дреха, когато е много студено.
![]()
Левски шампион але але!
u6 ne e vajno koi kak se obli4a no vsa6nost vsi4ki tova gledat bez zna4enie kakvi sa .
Vajno e 4ovek da se obli4a taka kakto mu haresva i pone s malko stil a ne da si kopuva nekvi drehi ne za6toto sa hubavi i mu stoqt dobre a za6toto sa na dadena marka 6toto moje da se obli4a6 dobre i s ne markovi drehi a puk s markovi da si varha na ki4a
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Принципно се обли4ам така, както ми е удобно. Тва маркови дрехи аз нямам.. освен костюма за работата. И не нося ток4ета, под4ертавам.. Не мога
![]()
![]()
Робинята на Quench
Това че Теранова не продават много скъпи дрехи,не значи,че са селска мода.Първоначално написано от air_J
Гъзарско не значи хубаво,непременно.
Трябва ли цените да са високи ,за да са хубави дрехите?И да ,и не.по принцип марката трябва да значи качество и стил.Т'ва че някои си купуват "маркови"дрехи без да знаят дори защо е отделен въпрос.
А Terranova,mango,mix sixty и според мен не са марки, а "марки".Цените са ниски (и то даже по-ниски и от цените в някои обикновени магазини),което извежда на мисълта,че не са и дотолкова качествени.Все пак качеството е пари.А относно това дали са стилни....на мен лично не ми харесват,а и мисълта да се разминавам често по улицата с псевдофешънки с дрехи като моите....някак си просто не ме влече
Високите цени означават (в повечето случаи) високо качество,но какъв е смисъла да си купиш МАРКОВА блуза за 450 лева (да речем на Долче и Габана) ии да я носиш почти всеки ден 1-2 години докато не се разпадне из основи,вместо за същите пари да си купиш 10-12 нормални блузи и всеки ден да ги сменяш?
Хубаво,по-качествени са,но омръзват,а човек,особено в България,едва ли може да си сменя гардероба на всеки 2-3 месеца,пазарувайки само от МАРКОВИ магазини.
Затова идеалния вариант е,да търсиш много,докато си намериш свое съкровище,дори ако трябва и в магзин за втора ръка.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Само да вметна - Теранова са най-големите боклуци. По-грозни дрехи не съм виждала!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На теранова има и хубави нещица на достъпни цени, но повечето са страшни кичарии....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не говори така, че RAWRRR е изключително раздразнителна на тема Теранова.Първоначално написано от bungle
![]()
Левски шампион але але!
Там се откриват най-големите съкровища всъщност.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ааау да! втора употреба рулз! само с малко повечко излишно време да разполагаш (добре де, и известна доза късмет) може да намериш верно съкровища.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?