Цитирай Първоначално написано от baby003
mnogo sum oburkana,nz kakvo da pravq!ve4e ot blizo godina i polovina sum s edno mom4e,koeto predi mn obi4ah,a sega nz dali obi4am ili prosto sum sviknala s nego.Samata az nz kakvo 4uvstvam,ponqkoga go obi4am,ponqkoga go mrazq.. vuzmojno e povqrvAite mi i e ujasno!mn puti sum opitvala da skusam s nego no vse ne se polu4ava.. Edinstvenoto mi obqsnenie e 4e moje bi sum sviknala s nego i ne moga da si predstavq jivota bez nego,poneje lesno se privurzvam kum horata.Iskam da se razdelim,no 4uvstvam 4e 6te mi lipsva.Naposledak go 4uvstvam i nego nqkak po hladen no kogato go popitam otri4a i produljava da tvurdi 4e me obi4a.. 4uvstvam 4e gubq mladostta si s nego sum sqka6 izolirana ot sveta a vse pak sam samo na 17.Dori priqtelite si izostavih zaradi nego pomognete mi pls!
Се едно съм го писала аз... само че ходя с гаджето ми от 3 години. Преди и аз се чувствах точно като теб.. мислех, че не го обичам вечве, че дори го мразя, всичко в него ме дразнеше, винаги си намирах някакви причини да се скараме, да не се виждаме..това продължи 1-2 месеца и реших да се опитах да скъсаме.. но постъпих много гадно.. просто започнах да се държа студено с него, да му викам само, да не му обръщам внимание и накрая при един телефонен разговор му казах, че искам да късаме и уж успях..но той не се предаде, започна да ме търси по-усилено, само звънеше, искаше да ме види, но аз отказвах.. защото на живо той му влияе страшно много и може да ме разбере винаги ... излязьохме...зимата... в студа..седяхме 3-4 часа в един парк,но накрая той ме разубеди.. и съм му страшно благодарна, че успя да ме пребори, защото сега се обичаме повече от всякога,прекарваме си супер яко, се едно сме заедно само от няколко месеца..това май беше ново начало за нас.
Така че....не се предавай, споредмен и ти си изпаднала в една бездна,и не виждаш изход. Но има! Опитайте нови неща, поговорете открито и се разберете А пък за другите момчета..еми аз съм харесвала други момчета, докато съм била с него, нормално е! Но винаги установявам, че той е единственият човек за мен,и не си заслужава да го загубя, заради някого,който ще ме изостави..