- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- момичетата не ме харесват
аз съм момиче и забелязвам че много често някои момичета които дори не познавам ме гледат омразно.например днес бях в едно кафе и кат ставах чух 1 момиче да казва 'дайте ми нещо да я ударя' а дори не ги познавах,може да не е говорила за мен но точно тогава аз минавах и някак си мн се сдухах,и ми стана кофти,нз дали не си въобразявам но имам такова усещане.вие как мислите дали си внушавам и ако не като чуя нещо такова как да постапя?
Ако си ги зяпала втренчено - да!
Може да ти завиждат .. аз друго логично обяснение не намирам ... споко, и на мен ми се е случавло .. показвали са ми среден пръст някакви момичета, които виждам за първи път. Едно ще ти кажа - да не ти пука! Не си струва да си хабиш нервите с такива мърши .. сама съм се убедила в това
Оле.....намерила си за кво да се сдухваш! Това момиче 1во не го познаваш,нали така? 2ро,99 на 100 не е говорила за теб,а за някоя позната...И ти си минала и чула-недочула си въобразяваш,че говори за теб!? И не на последно място,какво те интересува човек,когото не познаваш? 'Момичетата' те мразели,всички те мразят,така ли? Кои? Тез,дето щъкат по улицата и ти чуваш част от разговорите им и си въобразяваш,че става дума за теб ли? За тях по-точно ли си говорим? Не ме карай да се смея. Макар че вече е късно,аз го направих.![]()
Какво значеие има мнението на непознати за теб лица, чиито мозък е въздух под налягане.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Надали са говорили за теб.Пък и така да е няма смисъл да се тормозиш.Луди колко искаш.
да не би да плащаш данък обществено мнение..ко ти пука каво говорят непознатите..важното е приятелите ти как се държат с тебе[/i]
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ако си емо нормално да е говорела за теб![]()
аа чесно ти каамм не ми пука ..да гадно е ...просто го превъзмогваш ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ехаа и най-накрая какво стана? Набиха ли те? Убиха ли те? Като гледам нищо ти няма?.. Пишеш си мненията в форумчето и?...
ОФФ: Престанете да пускате някакви ОГРАНИЧЕНИ теми!!
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...