.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

момичетата не ме харесват

аз съм момиче и забелязвам че много често някои момичета които дори не познавам ме гледат омразно.например днес бях в едно кафе и кат ставах чух 1 момиче да казва 'дайте ми нещо да я ударя' а дори не ги познавах,може да не е говорила за мен но точно тогава аз минавах и някак си мн се сдухах,и ми стана кофти,нз дали не си въобразявам но имам такова усещане.вие как мислите дали си внушавам и ако не като чуя нещо такова как да постапя?

Ако си ги зяпала втренчено - да!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Може да ти завиждат .. аз друго логично обяснение не намирам ... споко, и на мен ми се е случавло .. показвали са ми среден пръст някакви момичета, които виждам за първи път. Едно ще ти кажа - да не ти пука! Не си струва да си хабиш нервите с такива мърши .. сама съм се убедила в това

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Оле.....намерила си за кво да се сдухваш! Това момиче 1во не го познаваш,нали така? 2ро,99 на 100 не е говорила за теб,а за някоя позната...И ти си минала и чула-недочула си въобразяваш,че говори за теб!? И не на последно място,какво те интересува човек,когото не познаваш? 'Момичетата' те мразели,всички те мразят,така ли? Кои? Тез,дето щъкат по улицата и ти чуваш част от разговорите им и си въобразяваш,че става дума за теб ли? За тях по-точно ли си говорим? Не ме карай да се смея. Макар че вече е късно,аз го направих.

Град
    Bikini Bottom
    Не са говорели за теб. По скоро ти си мислиш, че всички говорят за теб, но те са си говоели за нещо друго, а ти си ги разбрала погрешно. Дори и някой да говори лошо за теб, по добре на хората в устата, отколкото в краката.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Какво значеие има мнението на непознати за теб лица, чиито мозък е въздух под налягане.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    Ако си ги зяпала втренчено - да!

Надали са говорили за теб.Пък и така да е няма смисъл да се тормозиш.Луди колко искаш.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Може да ти завиждат .. аз друго логично обяснение не намирам ... споко, и на мен ми се е случавло .. показвали са ми среден пръст някакви момичета, които виждам за първи път. Едно ще ти кажа - да не ти пука! Не си струва да си хабиш нервите с такива мърши .. сама съм се убедила в това
    + 1

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Какво те интересува?Просто ги отминаваш. Някакви непознати..

да не би да плащаш данък обществено мнение..ко ти пука каво говорят непознатите..важното е приятелите ти как се държат с тебе[/i]
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Ако си емо нормално да е говорела за теб

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аа чесно ти каамм не ми пука ..да гадно е ...просто го превъзмогваш ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Ехаа и най-накрая какво стана? Набиха ли те? Убиха ли те? Като гледам нищо ти няма?.. Пишеш си мненията в форумчето и?...
    ОФФ: Престанете да пускате някакви ОГРАНИЧЕНИ теми!!
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си