- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Здравейте!Искам да попитам възможно ли е момиче,което още няма менструация да забременее след първия си полов акт?Благодаря ви предварително.
П.С Съжалявам ако вече има подобна тема,но нямам време да търся и ми трябва бърз отговор
Ne
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Не, тъй като дори при първте няколко менструации няма овулация, но това не значи, че е препоръчително да се прави секс преди да ти дойде менструацията![]()
Леле до каде ли ще стигнем така.Не ми се мисли нататъка децата ми как ще сасигурно но ще ми казва лапето:"Ще се прибирам когато си искам вече съм на 10"
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не е въэможно!!!
Боже,обраэовайте се малко преди да се ебете ,бе.....това е просто реэил!!!![]()
+1Първоначално написано от mi6ito2
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Щом още нямаш цикъл,значи,че не си развита и тялото ти не е готово за такъв тип отношения.Къде си тръгнала не знам...
Ami ne e v1zmojno nali se pak po biologiq tam 5-6 klas se u4i 4e oplojdaneto(zabremenqvaneto0)e proces na slivane na m1jkai jenska polova kletka...pri polojenie 4e lipsva jenskata...nqma kak da stane..........ne e v1zmojno ama naistina ne e dobre da se vodi polov jivot ako ne si nap1lno razvita....
To love is easier than to prove your love!!!
haha sigurno si nabor 95
kurwence jalko![]()
sad but true
Хора, хора, хора!
Цикълът, зависи от хормоналното развитие на тялото. Възможно е, дори на 16-17 да не ти е дошло. Това е проблем. Не я нападайте, без да знаете повече.
А по темата: Не, не е възможно.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Съгласна съм :PПървоначално написано от jony
Ami ako moje da uto4ni godini....tva onova ... za neq li stava vps...
nabor 95 eПървоначално написано от faxy
![]()
ami moje prosto da i e lubopitno .... moje da ne e nabor 95 za tva da kaje.....ddz moje da e na 14-15 i da nqma cik1l...Първоначално написано от Lunatic-
maybe...Първоначално написано от faxy
абе каде сте тръгнали на по 10/11 години да се ебете....
по темата : ми мисля че не е възможно
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Не е възможно, но мога да си представя момичето на колко е...![]()
opredeleno NE6tom nqma cikyl na4i ne otdelq6 qicekletka ...... i twa cool do nqkyde ..... nqa se pritesnqa6 am e malko kuco 6tot mislq 4e ti e rano za sex ti ne misli6 li
![]()
Iskam da ti kaja ,4e doakto nqma6 cikaл значи ,че още си супер недоразвита и ако правиш секс ,може да има лоши последствия![]()