.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

LG Chocolate въпрос ?

Може ли на LG Chocolate да му е заключи клавиатурата със код? И само при въвеждане на код съответно да може да се отключи ?! Или примерно да се сложи код на снимките само или на нещо въобще ?! И ако да - Как ?

ем искаш да се снимаш гола, ем не искаш да ги показваш тея снимки

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Хах ... първо тоя телефон не е мой ,а на една фр. и врото ако исках да се снимам едва ли щях да се снимам с тая еб*на камера на LG при положение ,че съм със една от най-добрите нокий и + тва имам апарат със 10 MPix камера Така ,че не пробвай да мислиш сам ;]

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Хах ... първо тоя телефон не е мой ,а на една фр. и врото ако исках да се снимам едва ли щях да се снимам с тая еб*на камера на LG при положение ,че съм със една от най-добрите нокий и + тва имам апарат със 10 MPix камера Така ,че не пробвай да мислиш сам ;]
    А що се снимаш гола, като няма да показваш снимките, независимо дали с LG, Nokia или 10 мегапикселовият ти цифров апарат. Между друтото, ти как мислиш - сама, или с чужда помощ?
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Нищо не чаткам освен шоколад

трябва да поразгледаш в сайтовете за мобилни телефони и там има коментари по телефоните, може да има нещо за кодовете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си