- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми;/..
Или по скоро бретончето ми .. След къпане като изсъхне седи перфектно! Точно както искам да е, но сутринта като стана от сън се подвива лекичко.. не си остава прав, а е на вълничка и ме влудява
Моя е като на това момиче от снимката ( http://www.redballoon.hit.bg/kosa2.jpg ) надявам се, че няма нищо против, че я взех от др тема, просто исках да покажа какъв е моя.. ;/
Може ли да ми дадете някакви идеи как мога да си го направя да седи така, но без лакове, пяни и др. такива, че ми дайстват зле .. Ще съм ви много благодарна![]()
s балсам без отмиване и сешоар.и така докат свикне
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ne vijdam kak moje da go nakarash da stoi taka shtom se podviva ako ne izpolzvash nqkakva kozmetika za kosa...
Ами имах предвид за геловете, пяните.. защото се пълня с пърхут от тях. Иначе за балсамче, не бях се сетила.. Благодаря, my baby love, ами марка можеш ли да препоръчашПървоначално написано от Nadelina
![]()
Мацката е повече ме интересува от бретона)
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
edna sau4eni4ka ima6e sa6tiq problem predi vreme,otide na traino izpravqne na brutona samo za 10 lv mislq 4e be6e i e mn dovolna,stoi i strahotno![]()
Ами не знам дали това е най- доброто решение, защото от някъде бях чула за това трайно изправяне седи добре само около първия месец, а след това изглежда не толкова добре![]()
mi za марка ся имам на leave-in , pantenol тои е евтин.има го в1в всички магазини даже и в хранителните.околко 1 лев е големичък и розов. мойе да има и по-добри но не съм пробвала други.колкото до марки наи добри са фруктис,елсев,елвив...
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Moje da si vzemesh na Nivea balsam bez otmivane za izpravqne na kosata.
мий си косата сутрин...или само бретона ако толкова не ти се разправя...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
amii mila... i az imam problem skosata poprincip mi e mn 4opliva kosata oba4e sam s briton4e i az kato tvaii drugo osven balsam i presata mi za kosa ( za izpravqne) ne mi pomaga po dobre..
puk nedai si boje da zavali dujd stavam kato ovca
ii togava namesvam i fibi4kite .. probvai s presa nadqvam se da stane uspeh4e
![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
квоти пука подяволите ...еии маина на модно ревю ли годите не ми е ясно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми и моя бретон става тъй.. ама аз като си лягамго хващам с фиби назад и така... уж горе доло се получава .. тъй де не е перфектно ама не стърчи толкова,но ако е по дълъг го минавам с преса,че става още по зле
...
Лелел момичето прилича толкова много на най добраTa mi фр! Малий да речеш, че са близначки![]()
А по темата... незнам![]()
♥ ♥ ♥
I moq breton e takyv. Az si go izpravqm s presa.![]()
![]()
![]()
Аз имам същия проблем,много е гадноПравих и аз номера с фибичката,вечер го вдигах,но ми писна и не го правя вече,а пък и пак не беше така както искам.Както казваш ти след като се изкъпя е перфектен,но на др ден е подвит на всички страни
и направоо....Може да опиташ с преса май ще е най-удачния вариант,нз.Но аз като го изправям понякога изглежда гаден,все едно се е омазнил,а примерно миналия ден съм мила косата
Някой ако имаа същия проблем да пише как се справя,че вече се дразня....
![]()