- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- това вярно ли е
edna fr mi kaza 4e nqkakva neina sau4eni4ka zabremenqla i kogata rabrala v bira slojila maq za zlqb i go ostavila da presedi 1 no6t posle go izpila i sled tova kogato oti6la do toaletna (neznam to4no sled kolko vreme) nqkakvo top4e padnalo ot poloviq i organ ..... bihte li mi kazali nomera s birata stava li ako se zabremenee![]()
абе ти така като го четеш звучи ли ти достовернознеш ли през какви процеси преминава тялото, за да абортира една жена???
не бе чесно ми кажи ти сама успяваш ли да повярваш??? ако забременееш пробвай да скачаш от ммм бюротоили изчисти гаража и пренеси сички тежки инструменти и лопати на баща ти
може да даде ефект
(ако си късметлийка, но на края пак ще си в болницата
)
ХахахаХАхаХАхааа тва във вестник " Врачка" ли го четохте?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
НАчи много сте зле сичките. Т'ва са абсолютни митове. Уиски с йод, бира с мая, аспирин с оцет или там каквото беше? Малко отговорност имате ли? Нали ше го прочете т'ва некое 13-14 годишно лапе, ше го запони и един ден ше си ебе майката с някоя от тези "рецепти". Проявете малко отговорност.
Моля модераторите, да заключат/изтрият темата.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Пълни глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
EgBa ли е вярно товаАко ставаше така ,щяха да фалират докторите
![]()
Te moje da sa spoluchlivi do nqkakva stepen ama predstavi si do kakvo vodqt posle... Ujas... Aborta si e abort... nqma razlichni tipove...Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
Със сигурност има някакви бабешки методи за помятане. Специално за дадения пример дълбокоооо се съмнявам, че е възможен. При всички положения обаче, тази манипулация е достатъчно опасна, дори когато се извършва под медицински контрол, а какво остава ако си правиш опити вкъщи?
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Сигурна съм , че не може
До този момент поне медицината не е открила и доказла за верен този метод. Примерът посочен в заглавието на тази тема говори за изключително ниска полова и сексуална култура.
SY
То първото,което е,че след като си забременяла плода (т.е бебето) не се развива за няколко часа,за да падне някакво "топче" в тоалетната,което се предполага,че е бебето..Пълни глупости
![]()
f@nt@zi@
foroma zaprili4a na decka gradina kele6i prestanete da pi6ete glyposti nevili omrazna jivota e dostata4no dalak zada nebarzate sas sexsa i to bez gram sexsyalna kultyra za tva ima tolkova bremenni momi4eta po na 12-13 godini
Ае ти добре ли си ве .. Анкета пък кви отговори сложила .. не съм сиг. и да може ..
ми като е истинския отговор : Не не може
това, че не си го сложила като отг. означава .., че според тебе може .. да си изпикаеш бебето .. оххх
Не е вярно, разбира се.Четете малко, необразовани сте, а сте тръгнали секс да правите!