.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дръж се естествено. Всичко останало ще се случи постепенно. Прави каквото ти идва на ума в момента и се възползвай от момента. Иначе той просто отлита... (:

nespodelenata lubov boli,vqrno e ,NO SPODELENATA TE UNI6TOJAVA
    Sad

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Здравейте,не изчетох цялата тема,но едва ли има някой,на който не се е случвало да има несподелена любов.Най-важното нещо е да не преследвате човека,който искате при себе си.ОК до сега си го преследвала,ВРЕМЕ Е ДА СПРЕШ.Хората са устроени,така че любопитството често взема връх над техните емоции.Както си го преследвала,сега като спреш,той ще се чуди защо е така.А и хайде да сме честни,всеки обича някой да го преследва,дори да не е идеалът ни за гадже ни е приятно да сме харесвани.Често на мен ми се е случвало харесвам си някой и аз си се боря за него,а същевременно има момче,което само ми пише,звъни,търси ме,но на мен не ми е инт.Обяснявам колко е досаден и т.н.,но като спре да го прави ми става интересен,и се чудя,защо е станало така.Така всъщност и започнаха нещата с последния ми приятел.Аз бях мн влубена в др момче,което не ми обръщаше внимание и ми бяха досадни постоянните смс-и и обаждания на др момче,докато той един ден не спря и започнах да се чудя защо и т.н. потърсих го,опознахме се и мога да кажа,че до сега връзката с него беше най-вълнуващата,която съм имала
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

She cut me open and i keep bleeding , keep keep bleeding love , i keep bleeding i keep keep bleeding love ...

sledvai surceto si i ne se predavai ako i toi te haresva shte proli4i

Като не те обича , не можеш да го накараш да ревнува , нито пък да го накараш да те иска като му се обаждаш и не го оставяш на мира .И двата подхода са много грешни ! Ще те разочаровам , ама няма смисъл да се бориш за въздуха , защото явно не разбираш , че не го интересуваш ! По-добре забрави !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си