- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е нещото което ви липсва най-много ?
От предишната ви връзка :> и с кое ще ви кара да си я спомняте за дълго време :>?
Eventful past is everclear.
ами най-точно-любовта,всичко останало е свързано с нея,всеки жест,всяка дума![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Нищо не ми липсва,даже аз сега не проумявам как съм могла да ходя с такъв човек,който ме ревнуваше даже от сянката ми,който никога не беше до мене когато имах нужда и за когото всички други бяха по-важни.Може би за него съм била просто фикс идея,момичето,което се стараеше да спечели на всяка цена,а когато я спечели не я оценяваше.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ami lipsva mi trupkata,za6toto be6e purvata lubov iii znaete kak e!Lipsvat mi i ne6tata koito pravihme zaedno...
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Първото ми истинско влюбване.Още помня момчето,с което бях.Сега сме в добри отношения,но не съм го забравила дори и след 6 месеца раздяла,не мисля,че ще и мога,но времето лекува всичко,надявам се и при мен да е така...С едно дума липсва ми ВСИЧКО![]()
Just haters make me famous! εĭз
Нищо не ми липсва,от предишната ми връзка.
Еми може би нищо от предишните ми връзки не ми липсва, понеже не са били дотолкова сериозни колкото сегашната ми.. Може би ми липсва нежноста която в началото на връзката ни се проявяваше повече от колкото сега...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
може би ми лиспва,нервността от срещите,ама ве4е втори месец близо съм с приятеля ми и все още 4увствам трепета преди срещата...нищо с една дума.Вси4ко е било грешка-сега найстина съм оби4ана и специална
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Какво ми липсва ли???Липсва ми той самия и ще ми липсва винаги,ще ми липсва гласа му,шегите ми,ще ми липсва усмивката му,прегръките и целувките му.Ще ми липсват моментите когато го гледах как спи,когато прекарвах нощите си,прегърната в него...абе абсолютно всичко свързано с него ще ми липсва и ми липсва ужасно много![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Много неща ми липсват, няма да ги има пак, така че смело напред.. Не се замислям много, много, че ми става тъпо.
Животът е адът описан в Библията!
От предишната връзка нищо не ми липсва...и в сегашната нищо не ми липсва...а в живота ми липсва малко повече адреналин![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Какво ми липсва??Хмм...мии нищо не ми липсва защото разбрах че не е този когото съм чакала..не съм го обичала....обичам момчето което в момента е до мене![]()
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
Абсолютно същото е и при мен.Първоначално написано от Whisskas
Успях да си създам необходимите връзки, но не виждам смисъл да ги използвам.
Е не съжалявам за нищо.
Ami 4esny kazano ne mi lipsva ni6ty.........
Vsi4ko0o e minalo i trq se gleda samo napred!Sega imam nov priqtel 626416247467 p1ti po stoinosten ot 4oveka s koito bqh predi...Dava mi vsi4koo0 i nqma povod mislq za prednata si vr1zka..............
To love is easier than to prove your love!!!
Май вече нищо не ми липсва, защото се научих да живея без него...
Липсва ми самият ми бивш приятел и всичко покрай него![]()
шегите му наистина бяха добри...ама май ще свикна и с войнишкия хумор
Не мога да кажа,че нещо ми липсва...беше мн ревнив,но все пак винаги ще си го помня и ще означава нещо за мен.Но чак да ми липсва...не,ако ми е липсвал сега щях да съм с него.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
хммм ами по скоро нищо.... ос1знах 4е вси4ко е било заблуда!някак си правя сравнение с сега6ната.... която ако някога изгубя....се едно 6е доиде края на света! но за др те не ми пука особено..... МОЖЕ БИ НЕ САМ ГИ ОБИ4АЛА ?!?!?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не ми липсва абсолютно нищо от предишната ми връзка.
Беше достатъчно дълга и безсмислена, за да се задълбочавам в нея и да искам да я помня с нещо. Единственото хубаво, което ми остана от нея е голямото приятелство с момчето. Дано е щастлив със сестра ми, а връзката ни отдавна съм я забравила.![]()
липсва ми ВСИЧКО ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Липсва ми тва,че бившия и той кат мене обичаше да ходим по дискотекиА сегашния не....
Иначе във вс друго сега съм по-добре със сегашния
![]()