.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София

Кое е нещото което ви липсва най-много ?

От предишната ви връзка :> и с кое ще ви кара да си я спомняте за дълго време :>?
    Eventful past is everclear.

ами най-точно-любовта,всичко останало е свързано с нея,всеки жест,всяка дума
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Нищо не ми липсва,даже аз сега не проумявам как съм могла да ходя с такъв човек,който ме ревнуваше даже от сянката ми,който никога не беше до мене когато имах нужда и за когото всички други бяха по-важни.Може би за него съм била просто фикс идея,момичето,което се стараеше да спечели на всяка цена,а когато я спечели не я оценяваше.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    ami lipsva mi trupkata,za6toto be6e purvata lubov iii znaete kak e!Lipsvat mi i ne6tata koito pravihme zaedno...
    Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
    Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
    http://www.jivotno.com/svirka
    Благодаря

Първото ми истинско влюбване.Още помня момчето,с което бях.Сега сме в добри отношения,но не съм го забравила дори и след 6 месеца раздяла,не мисля,че ще и мога,но времето лекува всичко,надявам се и при мен да е така...С едно дума липсва ми ВСИЧКО
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Нищо не ми липсва,от предишната ми връзка.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Еми може би нищо от предишните ми връзки не ми липсва, понеже не са били дотолкова сериозни колкото сегашната ми.. Може би ми липсва нежноста която в началото на връзката ни се проявяваше повече от колкото сега...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    може би ми лиспва,нервността от срещите,ама ве4е втори месец близо съм с приятеля ми и все още 4увствам трепета преди срещата...нищо с една дума.Вси4ко е било грешка-сега найстина съм оби4ана и специална
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Nqkade tam
    Какво ми липсва ли???Липсва ми той самия и ще ми липсва винаги,ще ми липсва гласа му,шегите ми,ще ми липсва усмивката му,прегръките и целувките му.Ще ми липсват моментите когато го гледах как спи,когато прекарвах нощите си,прегърната в него...абе абсолютно всичко свързано с него ще ми липсва и ми липсва ужасно много
    Vinagi shte te obicham!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Много неща ми липсват, няма да ги има пак, така че смело напред.. Не се замислям много, много, че ми става тъпо.

Животът е адът описан в Библията!

От предишната връзка нищо не ми липсва...и в сегашната нищо не ми липсва...а в живота ми липсва малко повече адреналин
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Какво ми липсва??Хмм...мии нищо не ми липсва защото разбрах че не е този когото съм чакала..не съм го обичала....обичам момчето което в момента е до мене
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Осъзнах,че не съм го обичала...
    Осъзнах,че в настоящият момент не мога да си обясня как съм го изтърпяла толкова дълго време...
    Не го обичам...И не виждам нищо в него вече...
    Супер гадно звучи, обаче ми липсва единствено една... позиция в едно мъничко общество,което си имах с него тогава...
    И супер гаден, но точен пример е, когато бях с него се друсах като развързана...Сега не, и всъщност не ми пука кой знае колко, но беше як момента, в който единствено с думите "Аз съм приятелката на Еди-Кой-Си" получавах най-яките наркотици,които можеш да си купиш в България...
    И знаех неща,които малко хора знаят и т.н.
    И това е по-скоро, ако сега продължаваха да ме вълнуват тия наркомански филми...Да,щях да съжалявам.
    От което следва,че в момента изобщо не ми липсва.Нищичко.
    Абсолютно същото е и при мен.
    Успях да си създам необходимите връзки, но не виждам смисъл да ги използвам.
    Е не съжалявам за нищо.

Ami 4esny kazano ne mi lipsva ni6ty.........
    Vsi4ko0o e minalo i trq se gleda samo napred!Sega imam nov priqtel 626416247467 p1ti po stoinosten ot 4oveka s koito bqh predi...Dava mi vsi4koo0 i nqma povod mislq za prednata si vr1zka..............
    To love is easier than to prove your love!!!

Май вече нищо не ми липсва, защото се научих да живея без него...

Град
    ..във един измислен свят..
    Липсва ми самият ми бивш приятел и всичко покрай него

Град
    somewhere over the rainbow
    шегите му наистина бяха добри... ама май ще свикна и с войнишкия хумор

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не мога да кажа,че нещо ми липсва...беше мн ревнив,но все пак винаги ще си го помня и ще означава нещо за мен.Но чак да ми липсва...не,ако ми е липсвал сега щях да съм с него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Еми всичко ми липсва с нея всичко.Искам си я отново при мен,защото си я обичам страшно много

Град
    Бургас
    неща да си я спомянм
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    хммм ами по скоро нищо.... ос1знах 4е вси4ко е било заблуда!някак си правя сравнение с сега6ната.... която ако някога изгубя....се едно 6е доиде края на света! но за др те не ми пука особено..... МОЖЕ БИ НЕ САМ ГИ ОБИ4АЛА ?!?!?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Не ми липсва абсолютно нищо от предишната ми връзка.
    Беше достатъчно дълга и безсмислена, за да се задълбочавам в нея и да искам да я помня с нещо. Единственото хубаво, което ми остана от нея е голямото приятелство с момчето. Дано е щастлив със сестра ми, а връзката ни отдавна съм я забравила.

липсва ми ВСИЧКО ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен
    Липсва ми тва,че бившия и той кат мене обичаше да ходим по дискотеки А сегашния не.... Иначе във вс друго сега съм по-добре със сегашния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си