- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доста съм притеснен ;(
Хора мноо съм притеснен незнам какво да правя моля ви дайте някой съвет !
Един 30 годишен ме преби поради недарозомение беше много ядосан когато ме биеше , ще те отрепя незнам си какво! И сега ме е много страх , да не ме види и пак да ме бие![]()
! Дали като ме види , ще ме бие ?
Също брадчед ми го пребие там , да не ме тарси да ме бие ? Дали , ще ме търси ?
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ !
Aз съм на 15 години !
Абе управител на заведение ли там какво е ? Не го познавам лично само по физоуномия !
за такива мишки като тебе има полиция
Значи едно момче се изпика в вазата в едно помещение преди да се влезни в заведението и тоя излезна и вижда , че не съм пикал аз , но ония избяга и само мен набара и почна да ме бие !
pone eba li te ?Първоначално написано от NightGuardian
hm .. ti si jalak e.. kato vidi6 4e e po-golqm, ritni mu edin napre4en v kolqnoto, posle trqbva da mu otstranqt kraka, ti vliza6 v zatvora (ili tvu), leji6 tam 5 godini, sled kato izleze6 toq te nabarva i te ubiva, zaedno sys semeistvoto ti..
аве тоя я са го били, я не... деби идиота.. ако така е станало.. горкия, прост е като галош, кат види че идва към него гардероб, да гледа и да чакда го тупат![]()
![]()
![]()
abe sladСладичко_bi az li sam mn tapa ili gre6kata e v tebe?ednaj nqma kogato da sma e razbrala![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ВЪПРОСЪТ МИ Е КАТО МЕ ВИДИ КАКВО , ЩЕ МИ НАПРАВИ !
Първоначално написано от NightGuardian
ЩЕ ТЕ ЕБЕ В ГЪЗА
Чисто теоретично има няколко варианта>Първоначално написано от NightGuardian
1. Понеже вече те е бил и като се подразбира не много, се предполага, че това му е стигало, ама не се знае, бягал ли си, той ли се е спрял, увеличл ли му се е пулса като те е бил, намалил ли се е....
когато някой много заплашва това е на добре
2. Понеже му влизаш пак в заведението пак ще те бие
3. Като те види само ще те погне ако те познае
Първоначално написано от B3B0K
миличко, не знам. за форум си си добре, виж ако на живо ми говориш така явно си адски неприспособима (= а то е до това дали разбираш другите. тоест ясно съм си казвала, че си падам побойник, ако някой почувствам да ме убижда и не намира поведението си за грозно ('=
zna4i ne e v men ,nqmah namerenie da te ubijdam prosto si stranen harakter
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg