- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава, ако...?
какво означава ако едно момиче ми се усмихва или ме поглежда от време на време щото ми се случва често и нз що го праат
хаха, еми може би те харесват. Аз като видя момчето, което харесвам му се усмихвам и го гледам влюбенооо, какво ли си мисли за мене човека!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
абее тожа ли било аз си мислех че да ме трепат изкат
dusha ubi me s tas replika!Първоначално написано от pfhhh
![]()
без ПОДПИС ... xD
1.Харесва те
2.Симпатичен си й
3.Приличаш на неин фр![]()
Поне аз заради тези причини зяпам някой и му се усмихвам![]()
Some things are better left unsaid!
Първоначално написано от eclipseee
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Значи , че или ти се подиграват или те харесват наистина , макар че се съмнявам !![]()
искат да ти бръкнат в носа ...темата е тоталн0 тъпа ебавка ...
![]()
![]()
![]()
харесва те![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
а така бе, къртиш мифки пичага!!!Първоначално написано от pfhhh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Двама Приятели си говорят и единия казва:Първоначално написано от pfhhh
-Днес едно момиче ми се усмихна.
-Астига бе.Аз като те видях цяла седмица се смях![]()
![]()
Ако го прави само една,значи може да си й симпатичен.Ако го правят сички...Или си много красив , или си много смешен![]()
Скайп: doombringer2006
На пазара всичко се гледа, но не всичко се купува, нали. ;]
Не бива да разчиташ само на погледи, може би си им интересен с нещо... може би неодобряват нещо... Никой не би могъл да каже какво точно си мисли всяка, когато те поглежда. Самата аз често зяпам хората в дискотеките, кафетата и дори по улиците. Просто са ми интересни- всичките.
Може да е чисто приятелски, никой тук не може да ти каже със сигурност.
е кат си хубава оглеждат те.. или ако му допадаш много същопоне аз в такъв вариант го правя.. :P
mi sig te haresva....ili te misli sa otka4alka...po princip tfa sa pri4inite poradi koito nqkoi te zqpa![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Ако си сладур няма за ко да се чудиш.Ако си фешанче също... ама ако си фторото ... гледай я като се обърне да не е да препада от смех..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами явно не е безразлична пич![]()
Има милион причини, по които едно момиче може да те зяпа.... но всеки случай не е за да те трепе...спокойно ! ...Може да не са безразлични....по-принцип това е най-разпространения вариант...![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Ами симпатичен си им.... не е казано задължително,че те харесват просто симпатии може би![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mi da,az 4esto pravq takaПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!