.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Кажете какво да правя, щото вече откачам ...

Така, значи с приятеля ми сме заедно от 6 месеца и нещо. Той живее в друг град, обаче идва всяка седмица. В последно време (вече 2- ра седмица) не е идвал, щото има курсове, и всеки Божи ден ми звъни по 100000000 пъти. Дотук добре.
    Аз по принцип се събирам САМО с момчета- общо 8 човека сме. Поради тая причина, абсолютно винаги, когато ми звънне телефона, започват викове, крясъци и идиотски подмятания от тяхна страна, като "Ей, я ми метни панталона" или " Дай чаршафа насам, че ми замръзнаха топките"... Гаджето ми е супер ревнив и супер бързо се пали като ги чуе, затова вече избягвам да му дигам, като съм с тях. Ама така се нерви още повече... Последния път (преди около 2 дни може би) ми каза "Избирай, или мене, или тях..." Като му казах, че нямам никакво намерение да избирам между приятелите си и него ми вика, че съм била пропаднала, и пропаднала съм щяла и да си остана...
    Неска излязох с братовчедка ми и гаджето й (който е от моята компания) . Тя влезе в някакъв магазин да си купува нещо и аз и приятеля й останахме вънка да се лигавим (смисъл, да си говорим глупости). По едно време се обърнах, и видях някакви типове да ни снимат. Точно след 20 минути ми звъни телефона, и моя човек ми вика: "Хванах те в крачка... Знаех си че ми изневеряваш с някой от тея боклуци..."
    Казвайте какво да правя, щото вече не издържам... Имам чувството, че вече ме мисли за негова собственост, едва ли не трябва да му се подчинявам и да му угаждам на прищявките... Няма ми доверие (нз защо) и праща разни типове подире ми, обижда ме и се държи с мене като с боклук... КАза, че щял да се промени... Да му вярвам ли, или да го режа...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    ОМГ! Това беше като от сапунен сериал, в който главната героиня е несправедливо обвинена (ти)... Кажи му всичко това на него, попитай го кой негов или твой приятел праща хора да следят гаджето му (наистина ли темата не е ебавка)

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    ОМГ! Това беше като от сапунен сериал, в който главната героиня е несправедливо обвинена (ти)... Кажи му всичко това на него, попитай го кой негов или твой приятел праща хора да следят гаджето му (наистина ли темата не е ебавка)
    Не е ебавка, напълно съм сериозна... Всичко това съм му го казала, единственото, което отговори, беше "Еми ще се променя..."

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    В такъв случай наистина го заярзвай... Та дори да бяхте женени това не е нормално

Девойке ле мари убава ! Зарежи го тоз момък докато не те е набил за едното нищо ! Като не разбира от бъзик , ще му страда кратуната ! Зарежи го , и успехчета с красавците ,които те чакат !!!

Режиииииии..........тъпанар

Зарязвай го,докато ревността му не е стигнала твърде далеч.Тфа да праща хора да те следи не е нормално.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

При любов от разстояние най-важното, за да съществува една връзка е доверието...щом при него то липсва и прибягва до такива неща като това да те следи и снима... мисля, че развоят е напълно ясен!

Мега фен Аватара на koalka
    До голяма степен, за да бъде такова мнението му са виновни приятелите ти.Я, се замисли, ако той е в компания с момичета и такасе провикват - ти как ще реагираш?Лесно е да съдиш, а за миг не си помислила как му е на него, дали наистина трябва да го съдиш.Възможно е да ти има доверие, но просто да се е ядосал...
    Поговори сериозно с приятелите ти и кажи, че имаш проблеми като започнат да се лигавят и употребяват такива реплики.
    А на него се опитай да обясниш, че няма да има такива изцепки повече от тяхна страна и нищо не е ставало между теб и някое момче.Лошо ще стане, ако не ти повярва.

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    До голяма степен, за да бъде такова мнението му са виновни приятелите ти.Я, се замисли, ако той е в компания с момичета и такасе провикват - ти как ще реагираш?Лесно е да съдиш, а за миг не си помислила как му е на него, дали наистина трябва да го съдиш.Възможно е да ти има доверие, но просто да се е ядосал...
    Поговори сериозно с приятелите ти и кажи, че имаш проблеми като започнат да се лигавят и употребяват такива реплики.
    А на него се опитай да обясниш, че няма да има такива изцепки повече от тяхна страна и нищо не е ставало между теб и някое момче.Лошо ще стане, ако не ти повярва.
    Виж, при условие, че ги познава всичките и знае какви са моите чувства към тях и към него съответно, не виждам причина да се нерви толкова... Говорила съм с всички, и с тях, и с него (с приятеля ми проведохме доста дълъг и сериозен разговор относно това, и единственото, което той каза, беше "Еми ще се променя") Нз, държа на него, ама не ми се иска да се държи така... гадно е

moje bii te obi4a mnogo i tova go pravi ot strah da ne te zagubi,no ne moje da ti zabrani da ima6 priqteli (mom4eta)obqsni mu 4e sda ti samo priqteli i ni6to pove4e,ako ne se promeni go zareji...to bivs revnost ama 4ak tolkova...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен
    Град
    SF
    Ахаха.. тоя не е в ред. Аз разбирам да ревнуваш, ама 4ак толкова. Поговорете си и ако не се промени, махни го. Такава ревност е обсебваща и задушава. Не си негова собственост и не може да ти поставя ултиматуми

Робинята на Quench

Аз бих те посаветвала да му обясниш как стоят нещата пък той ако не ти вярва да ходи там от къде е дошъл! Ако го обичаш бъди с него и ако имаш тея нерви, за да издуржаш на ревността му, а ако не го обичаш му тегли една майна !
    Все пак успех

Баси психопата,зарязвай го докато не е станало прекалено късно.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Зарязвай го,докато ревността му не е стигнала твърде далеч.Тфа да праща хора да те следи не е нормално.
    +1 Тоя е ненормален.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хахаха,пускай резачката,и хич не му мисли.
    Не е проблема в това,че те е снимал,ами в това,че ще те нарича "пропаднала",ебахти панаира...кой го е възпитавал...

Еми щом ти няма доверие (чак пък да изпраща други да те следят) значи не те обича истински според мен

govori s nego kaji mu kato na 4ovek ako ne te razbere prosto go razkarai... ne moje da te durji vurzana ako tolkova revnuva naistina zashto poddurja vruzka ot raztoqnie ? da se hvane s nqkoq deto she mu e postoqnno lepnata za guza..
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Като за начало не показвай среден пръст на колегите ( фотограф съм и мисля че ако се срещнете tete-a-tete ( на 4 очи ) и поговорите предполагам че ще се разберете
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Няма какво да се чудиш - режи! Та ти да не си негова собственост без душа?! Няма смисъл да го търпиш... А и досега не прочетох никъде, че имате кой знае колко силна връзка, колко дълбоки чувства помежду си и пр., така че май няма да е загуба...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Добрич
    Ок, готово, резнах го Гордея се със себе си, дано само да не почне да ми прави проблеми, щото супер избесня...

Бившия се опитваше да ме накара да избирам между него и приятелите си. Зарязвай го, да не си му собственост... пък и да те нарича пропаднала вече е егати и нахалството.
    Опа, ти си го зарязала вече... възможно е да се опитва да се заяжда с теб, обаче не обръщай внимание.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си