Така, значи с приятеля ми сме заедно от 6 месеца и нещо. Той живее в друг град, обаче идва всяка седмица. В последно време (вече 2- ра седмица) не е идвал, щото има курсове, и всеки Божи ден ми звъни по 100000000 пъти. Дотук добре.
Аз по принцип се събирам САМО с момчета- общо 8 човека сме. Поради тая причина, абсолютно винаги, когато ми звънне телефона, започват викове, крясъци и идиотски подмятания от тяхна страна, като "Ей, я ми метни панталона" или " Дай чаршафа насам, че ми замръзнаха топките"... Гаджето ми е супер ревнив и супер бързо се пали като ги чуе, затова вече избягвам да му дигам, като съм с тях. Ама така се нерви още повече... Последния път (преди около 2 дни може би) ми каза "Избирай, или мене, или тях..." Като му казах, че нямам никакво намерение да избирам между приятелите си и него ми вика, че съм била пропаднала, и пропаднала съм щяла и да си остана...
Неска излязох с братовчедка ми и гаджето й (който е от моята компания) . Тя влезе в някакъв магазин да си купува нещо и аз и приятеля й останахме вънка да се лигавим (смисъл, да си говорим глупости). По едно време се обърнах, и видях някакви типове да ни снимат. Точно след 20 минути ми звъни телефона, и моя човек ми вика: "Хванах те в крачка... Знаех си че ми изневеряваш с някой от тея боклуци..."
Казвайте какво да правя, щото вече не издържам... Имам чувството, че вече ме мисли за негова собственост, едва ли не трябва да му се подчинявам и да му угаждам на прищявките... Няма ми доверие (нз защо) и праща разни типове подире ми, обижда ме и се държи с мене като с боклук... КАза, че щял да се промени... Да му вярвам ли, или да го режа...