.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Или човека, който обичам ме лъже или добра приятелка

Обичам едно момче от почти една година вече. Сякакви трудности имахме какво ли не измисляха хората за да ни скарат и разделят... След толква много кавги и караници два дена след Свети Валентин Една от наи добрите ми приятелки ми каза,ч е човека който обичам е спал с друга преди околко 4 месеца... Но проблема е там, че това момиче също го харесваше цели 3 години и преди много ме мразеше, защото той не и обръщаше внимание заради мен. За това съм много объркана и не знам на кой да вярвам- на приятелката ми или на човека, който обичам и категорично отказва, че е спал с друга. Понягога вярвам на приятелката ми, но понякога много се съмнявам в нея, защото я карам да се срещем тримата очи в очи, но тя категорично отказва... За това ви моля да ми помогнете да ме посаветвате на кого да вярвам и да се доверя! Благодаря ви предварително

Град
    Bikini Bottom
    Ако наистина го обичш, ще вярваш на него. Нормално е да се ревнувате взаимно, но да не се прекалява с това чувство. Вярвай само на очите си, и на това което ти казва приятелят. Другите нямат думата във вашите взаимоотношения :P

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Определено ако смяташ че момчето ти не е спало с друго момиче според мен той казва истината а може и да е спал в труден за вас проблем или ако си го държала на сухо. Хората женени си изневеряват по какви ли не причини. Най добрия вариант накарай го да се закълне пред тебе и да те гледа в очите да се закълне в целия си род!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ако наистина го обичш, ще вярваш на него. Нормално е да се ревнувате взаимно, но да не се прекалява с това чувство. Вярвай само на очите си, и на това което ти казва приятелят. Другите нямат думата във вашите взаимоотношения :P
    Нейната приятелка и е забивала нож в гърба тя не заслужава доверие

Така е, но преди той не беше безразличен на нея нито пък тя на него, което понякога ме навежда на мисълта, че може и да е спал с нея.. Но няма да ме заболи повече от факта, че са имали интимни отношения, а от това че след много бройни питания той отричаше

На твое място бих вярвала на приятеля си - все пак той е отрекъл. Явно сте говорили за това много щом "след много бройни питания" той е отричъл. Забрави за това, най-вероятно е измилица на приятелката ти, а и се е случило преди 4 месеца. Дори и да е спал с някоя - какво? Нали сега е с теб!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Но лошото е, че не само тя ми го е казвала...

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Определено ако смяташ че момчето ти не е спало с друго момиче според мен той казва истината а може и да е спал в труден за вас проблем или ако си го държала на сухо. Хората женени си изневеряват по какви ли не причини. Най добрия вариант накарай го да се закълне пред тебе и да те гледа в очите да се закълне в целия си род!
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Нали сега е с теб!
    Всъщност от нейния поглед може да се вижда че е с него но той да има всъщност съвсем съвсем други намерения.
    И все пак Вярвай на приятеля си тя може би иска да ви раздели
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Да, но още не съм сигурна на кой от двамата да повярвам и понеже много често се караме заради това реших да му предложа да забравим за миналото въпреки, че не съм сигурна дали му вярвам или не... Според вас правилна ли е постъпката ми и ако не е какво да направя

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Зависи за кое минало става на въпрос ? Ако е за миналото когато сте били заедно щасtливи няма защо да забравяя, но ако става въпрос за миналото когато сте се карали може да забрави.И все пак Повярвай на приятеля си с него сте всеки ден и не вярвам да те лъже докато, онази приятелка може би иска да скъсаш с него и затова ти прави лоши отношенията към него като наговаря някой хора да кажат "че са им казали че спал с друга"
    Слушай Разума !

С Уважение Кристиян Димитров.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Много е относително положението...и все пак мисля, че в най-добре да се съберете тримата.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Според мен приятелката ти те лъже и трябва да вярваш на него.

И аз искам да се срещем тримата и той го иска, но приятелката ми категорично отказва

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Тогава я спипайте на тясно по някакъв начин...и все пак това че тя отказва ме навежда на мисълта че лъже...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

И мен ме навежда на тази мисъл и за това искам да се видиме тримата, за да видя дали тя ще иам смелост да каже същите неща който каза на мен но пред него

Тя дори не иска той да разбере, че съм научила от нея, което пак ме навежда на тая мисъл

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    На никой не вярвай. Вярвай само в себе си, ти ще разбереш кой е прав..

Животът е адът описан в Библията!

Според мен трябва да вярваш на него на приятелки не може да се вярва .Но все пак по добре си говори с него така ще стане най добре.

повярвай на него. Щом не иска да се видите тримата, значи те лъже. Поразпитай насам-натам кво става. Какви са им отношенията с въпросната, с която го набеждават, че е спал.
    пиши какво е станало ако все пак се навие да се видите тримата
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Враца
    Ами щом той е съгласен да се съберете тримата, значи няма какво да крие, а пък щом тя не иска значи те лъже...Вярвай на него...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Благодаря на всички. Прависте може би трябва да вярвам на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си