.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Ethernet address ?

Ethernet address ?

Понеже инсталирам Мая и тука в замунда казват копираите Ethernet address на едикое си място каъв е тоя адрес и каде стои

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оле точно на това ми писаха 2-ка вчера апфффф.Май беше за адресирането тоя ама не съм сигурен.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от etto
    Аз не бих ти се доверил все пак 2каа
    Аз компютърни мрежи уча вече трета година ама нищо не знам ,така че ДА не ми се доверявай
    А каде учиш тази специалност
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    В даскало хах в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" деа.Демек професионална гимназия по електротехника и електроника
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    В даскало хах в ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" деа.Демек професионална гимназия по електротехника и електроника
    Бааахти щастливеца си бате аз исках много да влязна там амаа при наличието на над 100 ученика със успех пълно 6 немах възможност аз бях с 5.50 амаа какво да се прави.
    P.S. Имаш ли skype пиши на ЛС ако имаш желание де
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си