.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Един клас -а бе гадно

Така едно момиче от класа мисля,че ме харесва.Постояно ми се усмихва,търси компанията ми и т.н.Онзи ден от класа започнаха да ни бъзикат,че сме били идиялната двойка тъй като бях седнал зад нея и ме обвиниха така да се каже,че е зарибявам и тя започна да се обръща към мене и да ми хвърля погледи.Днес ги слушам нея и нейната фр.,че си говорят и нейната фр вика ама нз дали за мене става въпрос,че бая го е харесала.Ама проблема е в това,че и на мен ми е симпатична,тя е едно от най-хубавите момиче за набора ни в града,НО неискам да тръгнем защото сме в един клас и след това ще ни е гадно а пък донякъде искам защото е наистина прекрасна.Нз просто

Живей за мига! Не му мисли после че ще ви е гадно! Харесвате ли се тръгвайте, какво като сте от един клас... голяма работа! В моя клас има две двойки които ходят

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Живей за мига! Не му мисли после че ще ви е гадно! Харесвате ли се тръгвайте, какво като сте от един клас... голяма работа! В моя клас има две двойки които ходят
    +1
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

И аз съм на мнение, че щом се харесвате трябва да сте заедно, а не да мислиш какво ще стане след това.. Първо не знаеш кога ще се разделите, ако го направите изобщо.. Може да си паснете повече от колкото предполагаш и да не се разделите толкова бързо (май това очакваш като съдя по въпроса ти.. )

Абе като се аресвате, що па да не се вземете???
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Лапландия!?
    Да,точно така е но все пак за всеки случей се увери че те харесва да не стане така че иска да сте само приятели и кво като сте от един клас според мен не е проблем,а на по колко сте?

Супер фен Аватара на gabi_94
    ВЗИМАЙТЕ СЕ!!!!!! УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ВЗEМАЙТЕ СЕ!!!!!! УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!
    +1
    ...

as

еми 9 клас сме на по 15 ок пърлво ще се оверя и тогава действам

Повече от фен Аватара на suantito
    Така живеята клошарите....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

offline forever!

Град
    Лапландия!?

Re: as

Цитирай Първоначално написано от Drogba
    еми 9 клас сме на по 15 ок пърлво ще се оверя и тогава действам
    е тогава е леко кофти ако скъсате нищо,ако бяхте примерно 7-8 клас щеше да ви предстои кандидастване а у нямаше да е кофти,но както каах първо нека е сигурно че има нещо към теб

Град
    STARA ZAGORA
    o6te ne ste trugnali.. a misli6 ko 6a stava kat skusate..tctc..

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    o6te ne ste trugnali.. a misli6 ko 6a stava kat skusate..tctc..
    Прекален оптимист съм пък и може да стане между тях тъй че му давам морална подкрепа

Ами като се харесвате, какъв е проблема.. Ако сте се обичали с даден човек и след това се разделите, пак ще е гадно, независимо дали сте от един клас или не. Ами ако сте от един блок или етаж, тогава какво? Много лесно се предаваш, да не си гадател, та да знаеш какво ще стане По ведро, има ли любов, всичко е наред, разстояния или близости нямат значение Успех!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Синя София!
    1во-шнур за челси
    2ро-Ще умреш ли, ако пробваш?Ако се получи-супер.Не мисли за негативите бе, човек.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Оо веднага си я вземай,докато някой не те е изпреварил Щом се харесвате не му мисли какво ще стане, нищо не се знае. Вие още не сте тръгнали, а мислиш за скарване.. Пък и да се случи да не върви между вас не е казано, че после няма да може да се гледате.То ако тръгнем да мислим за в бъдеще какво ще стане...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Абе като се аресвате, що па да не се вземете???
    а така

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Ко ти пука бе и да не се е получило, аз ходих с една от моя клас беше хубаво, ама са скарахме и даже щях да дера бившия и приятел, че почна пак да я сваля и ме викаше на едно кафе да ми чупи главичката Но аз неотидох защото спах Но на другия ден го видях и викам на сестра ми я спри при тоя и като отидох и са почна Викам му ти на кого ще чупиш главичката бе Ама тя и сестра ми го познава и вика А ко става бе ти на кого ще чупиш главичката? Внимавай да не ти счупят твоята главичка, ако му направиш нещо, ще съжаляваш много...( и още дрън-дрън...) Но това е дълга история...
    Та давай нищо негубиш само може да спечелиш, напримерно аз никога непиша в час и като ходих с онова момиче тя ми даваше да преписвам или ми диктуваше Мога да ти дам още куп примери...

П.п. Даже нашата класна викаше да не направите някоя беля купете си презервативи или аз ще ви дам (нещо такова беше)

j

ами да мерси за съветите то в нашия клас има и друга двойка, която е от 6 месеца та значи ще видя ако харесваното е взаимно ще излезем и ще видим какво ще става,а пък и друго гадно е,че всичке ще почнат е тоя с коя ходи

Re: j

а пък и друго гадно е,че всичке ще почнат е тоя с коя ходи
    Нима ти дреме?

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    а пък и друго гадно е,че всичке ще почнат е тоя с коя ходи
    Нима ти дреме?
    ами всъщност да ти кажа най-добрите ми фр в класа онзи ден на майтап почнаха да ни бъзикат каква хубава 2-ка сме така че не ме пука

ами всъщност да ти кажа най-добрите ми фр в класа онзи ден на майтап почнаха да ни бъзикат каква хубава 2-ка сме така че не ме пука
    Е какво тогава, пич неизпускай момичето щом се харесвате взимайте се, на тези който не им харесва ги пращай на майната си... А щом и твойте приятели те базикат какво повече искаш, давай смело !

какво като сте от един клас ?
    и аз и моя фр сме от един клас
    мн неща се говорят зад гърбъни и в очи те ни ...но на нас не ни пъка ,някой път когато и двамата в един и същи ден не сме на даскало и другите говорят ,че сме заедно
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

може да си останете приятели не се стягай-действай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си