- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Видове любов?
Spored vas kolko vida lubov ima?i na vas kakva vi se e slu4vala do sega?i za kakva me4taete da vi se slu4i? :P
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Според мен любовта към срещуположния пол е 2 вида. От пръв поглед и след 100ния поглед. Например с моя се познавахме 1 година преди да тръгнем
Има 2 вида любов.
Такава като по филмите и такава в реалния живот.
Проблеме е, че и 2-та вида не струват.
Еднаква е на всякъде,ама се случва по различни начини
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Според мен темите ти са объркати и гледаш много телевизия Иначе има много видове любов.Най-елементарното- не можеш да кажеш,че обичаш по един и същ начин гадже,брат,родители,лели,чи човци,приятели и така нататака.
Любовта може да бъде към семейството, приятели, деца и към другия пол. Като последната я разделям на: първата, истинската и несподелената...това са за мен видовете любов.
Деля обич и любов.
Привързаност и страст.
Привличане и нужда.
платена любов е единствения вид, стига лъгахте бе ей
За мен любов от пръв поглед няма по неоспорими причини и това, че не ми се е случвало.Когато ми се случи - мога да си променя мнението, но едва ли...
Иначе има три вида любов - към родителите, към приятелите и към специалния за теб човек.
Oпределено....Първоначално написано от w0sh
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Много
2 главни разпределения..
споделена и несподелена
Ми даПървоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
\/gree_girl написа:
Любовта може да бъде към семейството, приятели, деца и към другия пол. Като последната я разделям на: първата, истинската и несподелената...това са за мен видовете любов.
Значи от психологическа гледна точка има 7:
-харесване
-страстна
-празна
-съдбовна
-романтична
-приятелска
-съвършена
аз бих добавил още 2: несподелена и френска
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!