- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и моето отмъщение
mahatma gandi e kazal 4e prsohkata e privilegiq na silnite i smelite...no tova otma6enie e bezmisleno i nqma da dovede do ni6to za6toto tova ne e problem a edna ogromna glupost...ne vseki moje da te haresva
Първоначално написано от w0sh
![]()
+1
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от AFT
![]()
И аз завиждам на такива хора
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
какво значи отрязал .. това че не е пожелал да е с теб ли ? ами просто може да не му харесваш .... просто по някога хората не си допадат . .
не би трябвал0 да си отмъстителна според мен
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
О боже господи :х 100% след като не си го поздравила той си е разплел чорапите..ти тъпа ли си или на тъпа се праиш..точно като не си го поздравила си му показала че ти пука още за тфа че те е отрязъл..ако му се беше усмихнала и му беше казала здрасти даже щеше да му е по гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Първоначално написано от dark_sw
prava si 4e si zaslujavat ama tva ne e otmashtenie![]()
Много правилно.Надали изобщо му е направило впечатление.Въпреки,че аз подминавам хората и без да има причина деПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Честно казано,след като те е отрязал веднъж едва ли сега ще седне да реве задето не си му казала "Здрасти".Това твойто верно са си комплекси.Тъпо е дори да не поздравиш някой като спориш,че си го и обичала.Дръж се нормално,все едно нищо не е било.Като си го подминала му показваш,че още ти пука и ти е гадно...или че още си бебе!Айде успех![]()
Тва е тъпо според мене, смисъл той като не те харесва кво му пука дали си му казала здрасти или не ?!По-добре би било да вдигнеш гордо глава и да му кажеш здрасти с една 24 каратова усмивка се едно не ти пука въобще, защото така той вижда че ти е гадно от няква страна и така... Просто тай излиза тъпо...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..