.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    KYUSTENDIL

Re: Аз и моето отмъщение

mahatma gandi e kazal 4e prsohkata e privilegiq na silnite i smelite...no tova otma6enie e bezmisleno i nqma da dovede do ni6to za6toto tova ne e problem a edna ogromna glupost...ne vseki moje da te haresva

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мисля, че имаш неосъзнати комплекси. Посети психолог специалист.
    +1

--------------------------------------------------------

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Така като те гледам и аз бих те одрязала! Ох, да ви имам проблемите...
    И аз завиждам на такива хора
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    какво значи отрязал .. това че не е пожелал да е с теб ли ? ами просто може да не му харесваш .... просто по някога хората не си допадат . .
    не би трябвал0 да си отмъстителна според мен
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

О боже господи :х 100% след като не си го поздравила той си е разплел чорапите..ти тъпа ли си или на тъпа се праиш..точно като не си го поздравила си му показала че ти пука още за тфа че те е отрязъл..ако му се беше усмихнала и му беше казала здрасти даже щеше да му е по гадно
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Лоша си , да ! Но това заслушават шибаните момчета, защото всички са еднакви ! Както те слагат нас момичетата под общ знаментал така и ние ще ги поставяме и ще им режем квитанциите на мръсните свини тъпи к********!

prava si 4e si zaslujavat ama tva ne e otmashtenie

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Толкова ограничени хора досега не съм срещал. И си мислиш че ще го впечатлиш с тази недостъпност ? Много си издребняла милейди. И знаеш ли : едно безразлично "Здравей" би било по добро отмъщение от подминаването, защото по лошо от безразличието няма. А това че не си го поздравила показва че си една селянка без възпитание. Мене такова момиче би ме отвратило и повече никога не бих го погледнал !!
    Много правилно.Надали изобщо му е направило впечатление.Въпреки,че аз подминавам хората и без да има причина де

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Честно казано,след като те е отрязал веднъж едва ли сега ще седне да реве задето не си му казала "Здрасти".Това твойто верно са си комплекси.Тъпо е дори да не поздравиш някой като спориш,че си го и обичала.Дръж се нормално,все едно нищо не е било.Като си го подминала му показваш,че още ти пука и ти е гадно...или че още си бебе!Айде успех
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Там, където е сърцето...
    Тва е тъпо според мене, смисъл той като не те харесва кво му пука дали си му казала здрасти или не ?! По-добре би било да вдигнеш гордо глава и да му кажеш здрасти с една 24 каратова усмивка се едно не ти пука въобще, защото така той вижда че ти е гадно от няква страна и така... Просто тай излиза тъпо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си