.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}

Гадно се получи

Миналата вечер се бяхме събрали в приятеля ми доста хора и по едно време се усамотихме в едната стая.Но малко след това един негов приятел влезе иии ни видя много неловко се почувствах.След това някои хора май се подхилкваха

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

кво ти пука

Вие сте правили секс, а те само са си ви представяли..
    вие на тях се смейте, не те на вас
    Да не ти пука.. в случая те са одстанали одрямани нали
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    Ами почувасвах се някак странно,сякаш съм направила нещо срамно .Не виждам нищо лошо да правиш секс с приятеля си при все че връзката ви е сериозна,но явно на тях им беше смешно

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

Град
    unknown
    pfff... golqma rabota
    napylno bezsmislena tema

мн тъпа тема...кво като са ви видяли? чудо голямо..

разбирам да крадете и да ви хванат....ама вие правите най-човешкото и разбираемо нещо...явно тези които са покрай вас все още не са пораснали достатъчно
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Мега фен Аватара на amatorium
    Az sum pravil sex pred dvama, koito se pravqt, che spqt, no ne ostavih toq fakt da mi razvali kefa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Az sum pravil sex pred dvama, koito se pravqt, che spqt, no ne ostavih toq fakt da mi razvali kefa.

И аз съм го правил в една стая с бивше гадже , докато приятелката и спеше на другото легло , ама най-странното беше че тогава не бяхме гаджета с мацката и бяхме скъсали отдавна , пък тя тогава се водеше че ходи с някакъв
    А веднъж пък две шаврантии ме бяха завряли на един купон в една тъмна стаичка в страни от хола и тъкмо почнахме да си играеме и почнаха да влизат тия от купона да ни притесняват , мамка им :P
    Само със свирка се разминах тогава, пък в твоя случай поне не са ви развалили секса - трябва се радваш
    Голям размер на картинката! /machoka/

Не е станало нищо срамно. Е. зависи в каква ситуация ви е хванал.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Вие сте правили секс, а те само са си ви представяли..
    вие на тях се смейте, не те на вас
    Да не ти пука.. в случая те са одстанали одрямани нали
    +1
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мисля ,че се притесняваш за абослютна глупост Няма смисъл просто Не сте направили нещо лошо и кой знае колко срамно

да е кфо ти пука нека завиждат
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Град
    Там, където е сърцето...
    Кво ти пука, 100% приятелите му са ви завиждали...дан та и*е
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

hottie
    Guest
    men puk mi se iska da probvam da pravim seks (az i priqtelq mi) s o6te edna dvoika do nas. V edna staia, no pootdelno.

Ina4e po temata : ne se pritesniavai.Ne e sramno 4e is pravila sex s gadjeto ti.suvsem 4ove6ko e.

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Цитирай Първоначално написано от Ciara_
    да е кфо ти пука нека завиждат
    ..влюбен..

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от love_girls

И аз съм го правил в една стая с бивше гадже , докато приятелката и спеше на другото легло , ама най-странното беше че тогава не бяхме гаджета с мацката и бяхме скъсали отдавна , пък тя тогава се водеше че ходи с някакъв
    А веднъж пък две шаврантии ме бяха завряли на един купон в една тъмна стаичка в страни от хола и тъкмо почнахме да си играеме и почнаха да влизат тия от купона да ни притесняват , мамка им :P
    Само със свирка се разминах тогава, пък в твоя случай поне не са ви развалили секса - трябва се радваш
    Hah, horata mnogo obichat da se prechkat na zaetite i da dosajdat.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си