- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гадно се получи
Миналата вечер се бяхме събрали в приятеля ми доста хора и по едно време се усамотихме в едната стая.Но малко след това един негов приятел влезе иии ни видямного неловко се почувствах.След това някои хора май се подхилкваха
![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
Вие сте правили секс, а те само са си ви представяли..
вие на тях се смейте, не те на вас
Да не ти пука.. в случая те са одстанали одрямани нали![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами почувасвах се някак странно,сякаш съм направила нещо срамно.Не виждам нищо лошо да правиш секс с приятеля си при все че връзката ви е сериозна,но явно на тях им беше смешно
![]()
![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
pfff... golqma rabota
napylno bezsmislena tema
разбирам да крадете и да ви хванат....ама вие правите най-човешкото и разбираемо нещо...явно тези които са покрай вас все още не са пораснали достатъчно![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Az sum pravil sex pred dvama, koito se pravqt, che spqt, no ne ostavih toq fakt da mi razvali kefa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
И аз съм го правил в една стая с бивше гадже , докато приятелката и спеше на другото легло , ама най-странното беше че тогава не бяхме гаджета с мацката и бяхме скъсали отдавна , пък тя тогава се водеше че ходи с някакъв![]()
А веднъж пък две шаврантии ме бяха завряли на един купон в една тъмна стаичка в страни от хола и тъкмо почнахме да си играеме и почнаха да влизат тия от купона да ни притесняват , мамка им :P
Само със свирка се разминах тогава, пък в твоя случай поне не са ви развалили секса - трябва се радваш![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не е станало нищо срамно. Е. зависи в каква ситуация ви е хванал.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мисля ,че се притесняваш за абослютна глупостНяма смисъл просто
Не сте направили нещо лошо и кой знае колко срамно
![]()
Кво ти пука, 100% приятелите му са ви завиждали...дан та и*е![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
men puk mi se iska da probvam da pravim seks (az i priqtelq mi) s o6te edna dvoika do nas. V edna staia, no pootdelno.Първоначално написано от amatorium
Ina4e po temata : ne se pritesniavai.Ne e sramno 4e is pravila sex s gadjeto ti.suvsem 4ove6ko e.
Първоначално написано от Ciara_
..влюбен..
Hah, horata mnogo obichat da se prechkat na zaetite i da dosajdat.Първоначално написано от love_girls
![]()
Eating isn't cheating - Arnold