.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139
    Повече от фен Аватара на suantito
    Айде и аз да са изцепя. Харесвам интелигентни момичета които не прекаляват с грима не много висока 1.70 не вземам гърдите под въпрос, косата е препоръчително да е черна права абе това е. Ако има такава да пише

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Dark Forest
    метълки, пънкарки, идъстриалки, може и хипарки.
    такова , коетос еотличава на фона на останалата маса.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ПО всичко ,което отговаря на следния критерии.

Коса-права, черна в най-лошия случай с някой друг кичур.
    Зъби-бели 1-2 чаровно изкривени не правяя проблем.
    Дупе...ми зависи от фигурата ама да е по-малко от мойто. Пък аз имам стегнат задник да знайте.
    Следва фигура- ми тънката талия е много добра опция.
    Носа-да не етип гарван или пък нещо чупено(затфа мисля че пънкарките отпадат)
    Бюст- епа минимум чашка В Ама и пък да не е нещо повече от С.

Абе никога не съм си избирал женското според музикални предпочитания или такива в облеклото.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    За да уточня. Ето моята най-нова любов. Ако поне малко приличате на каката от корицата. Моля обадете ми се .
    Започвамд а колекционирам Това списание ....

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1807373058
    Каката от корицата. Роси Иванова.

Град
    Dark Forest
    браво, като гледам ти май ги избираш по списания.
    късметлия.

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Кво толкоз имате против гримираните момичета, токчетата и топираните коси? Всеки си се харесва по различен начин! К'во трябва да излизаме като току що станали от сън без да се поглеждаме в огледалото ли? Тия номера, че естественото си било най-хубаво, дрън дрън, са изтъркни... не виждам нищо лошо, човек да иска да изглежда добре...
    Ако наистина едно момче обича едно момиче, то то ще я хареса и с грим и без грим.
    Да бе, на думи звучи добре, ама докато дойде периода на влюбването... едва ли би се загледал в някоя, която е облечена като баба ти, в косата е като ламята от пещерата и не си е измила очите... аи стига, стига...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Валхала

Re: Момчета, какви момичета харесвате..

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    така..незнам дали има такава тема, ако има..ИЗВИНЯВАМ СЕ!

та така..въпроса ми е към момчетата - какви момичета харесвате? в смисъл.. изрусени каки, с 20 тона фон диу тен по тях,гримове сума ти.. на токчета дет едвам ходят ... или скейтърки, със смъткати дънки .. кецове... или пък някфи металки с големите черни коси и черен молив..
    Зависи!Ако си рапър ,няма да ходиш с фешънка,ако си раста,няма да харесваш скинарки,ако си фешън,няма да харесваш метълки и така

Мега фен Аватара на w0sh
    Град

Цитирай Първоначално написано от Ендо

та така..въпроса ми е към момчетата - какви момичета харесвате? в смисъл.. изрусени каки, с 20 тона фон диу тен по тях,гримове сума ти.. на токчета дет едвам ходят ... или скейтърки, със смъткати дънки .. кецове... или пък някфи металки с големите черни коси и черен молив..
    Зависи!Ако си рапър ,няма да ходиш с фешънка,ако си раста,няма да харесваш скинарки,ако си фешън,няма да харесваш метълки и така
    Адски грешно.[/b]

Град
    Валхала

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Адски грешно.[/b]
    Ми братле,начи ти си некъв сбъркан
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Град
    BaPHa
    куцо,кьораво,съкато...щом е с дупка-то е злато!!!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    dobre ima gi fashinkite izrusenite tam ima metalki i smaknati tam ama tui sa si4ki momi4eta metalki fashionki i smaknati a!??!!?!? APffffffffffffffffff ama kolkot da si smeshna da ti kaja
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

изрусени каки, с 20 тона фон диу тен по тях,гримове сума ти.. на токчета дет едвам ходят
    Ей тия са най-готини може и да са с черни коси също ,да са сочни ,откачени :Р и да с токчета ест. не с някви гуминетки или маратонки ... тряя да са яки мацки ,не някви мърши

и тва не значи ,че тряя да са с 20 тона фон диу тен !

явно им завиждате на готините пички - нормално , по-голямо нещо от женската злоба няма !

за кво да се завижда на такива дет целия град ги е минал и що са ги таковали, вече немогат.. както и да е, т'ва в друга тема ще го коментираме ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Цитирай Първоначално написано от Screen
    куцо,кьораво,съкато...щом е с дупка-то е злато!!!!!!

ХаХаХаХаХаХа.. Леле, това си беше Златно попадение .

Защо точно трябва да е 'кукла' или скейтърка? Какво стана с обикновените момичета, които не са нито метълки, нито скейтърки, нито кукли нито там още каквито има? Много ли е лошо вече да те определят като обикновен и нормален човек, ами трябва да се причисляваш към някаква група, която си прилича(според мен) само по стила на обличне и музиката, която слуша? Колкото до темата ако момичето е чаровно и има приятен характер би ме спечелило.

MoEtO mNeNiE

Чесно казано за мен много важно е момчето да е нежно и поне малко да е роматично Искам също така да е по-пораснало и да знае какво иска!Да не е някакъв лигльо,а и искам да има красиви очи еее и на външен вид да е симпатяга,но не някакъв комплексар и самовлюбен тип :P

Град
    Dark Forest
    ми колкото и красива да е , ак0е неква лигла, тип парис хилтан или подобна, никога нема да ем впечатли.

Просто ми е люБопитно, на външен вид, по какви се заглеждате.. а не за "вътрешната красота" :P защото за 'вътрешната' красота, вече мн сме слушали всички
    Нито едните,нито другите
    И е много тъпо,че повечето се вкарват в тея две категории.Много са зле Едно момиче трябва да подчертава женствеността си,но същевременно с това не трябва да преминава границата,когато външният вид граничи с вулгарност...ма ходи им го обясни!

Аз слушам метъл, но не се обличам съвсем като метълка. Имам много малко тениски на групи. Предпочитам черните дрехи, защото ми подчертават фигурата, а и си падам по готик стила. Нищо прекалено беше казал някой. Не може да ходиш като парцал по улиците, но и основния ти проблем да е, че не си се топирала е тъпо.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Какви момичета харесвам ..
    Еми , не искам да е висока колкото мен .. или по-висока ..
    Не , че съм нисък , и ще ми избият комплекси , 1.90 съм егати ... само дето не мога да го възприема .. момиче да се намери толкова висока ..

Искам да е умничка .. че да си говорим , и да се разбираме ..

Красотата .. както вътрешна така и външна .. не искам някоя наконтена мацка , искам нещо обикновено .. много хора ми се чудят , зашо като покрай мен мине някоя Фолк Фенка , с русите кичури и бутуши на ток 10 см , не се обръщам да я огледам .. щото не ми е интересна

От скоро харесвам и танцьорките :P
    Малей .. дори само да ги гледаш , какво удововолствие доставя ... независимо какво танцува , как и с кого ... страхотно е да ги видиш отдадени на нещо което обичат ...

Много неща мога да изпиша ...

Харесвам просто обикновените и земни момичета ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Голям фен Аватара на 50cent
    abe vidqh edna kaki4ka pod mosta policiqta e globi sigurno e presi4ala nepravilno mnogo mi haresa

Град
    Враца

ти тъп ли си бе брато

първо за авторката
    скейтърки няма
    повечето метълки са грозни
    тия модерните пички гледат колко ти е джоба
    и на мене ми са иска нещо средно айляшко ама нема

тва къв си не определя кой ше харесаш , в кой ша са влюбиш и с кой искаш да бъдеш

аз и преди из темите некаде го казах и са пак плюх емота плюх и накрая с емо тръгнах и съм супер щастлив тъй че нема некви определени правила

уърд на себе си!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от AFT
    3. Харесват хубави момичета! Ако си хубава - твой е. Ако пък си и' умна и/или забавна - ще те обича цял живот.
    Доволна ли си?
    Чудесно!
    Благодаря. Вече мислех, че всички са еднакви. |-( (bow)

скейтърки, със смъткати дънки .. кецове...
    Брал, меннн!

Ами естествена. Дънкита, панталони и т.н. Да не се прави на принцеса с някви рокли постоянно. Грим - става, но не прекалено.
    Каквато и да е важно е да се разбираш с нея. Бих предпочел някоя мила и готина пънкарка пред куха и надменна принцеска!

ми не съм момче ама ще кажа според мен по яко с токчета грим по нагласени се пак е момиче....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си