- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, какви момичета харесвате..
Айде и аз да са изцепя. Харесвам интелигентни момичета които не прекаляват с грима не много висока 1.70 не вземам гърдите под въпрос, косата е препоръчително да е черна права абе това е. Ако има такава да пише![]()
метълки, пънкарки, идъстриалки, може и хипарки.
такова , коетос еотличава на фона на останалата маса.
ПО всичко ,което отговаря на следния критерии.
Коса-права, черна в най-лошия случай с някой друг кичур.
Зъби-бели 1-2 чаровно изкривени не правяя проблем.
Дупе...ми зависи от фигурата ама да е по-малко от мойто. Пък аз имам стегнат задник да знайте.
Следва фигура- ми тънката талия е много добра опция.
Носа-да не етип гарван или пък нещо чупено(затфа мисля че пънкарките отпадат)
Бюст- епа минимум чашка В Ама и пък да не е нещо повече от С.
Абе никога не съм си избирал женското според музикални предпочитания или такива в облеклото.
За да уточня. Ето моята най-нова любов. Ако поне малко приличате на каката от корицата. Моля обадете ми се .
Започвамд а колекционирам Това списание ....
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1807373058
Каката от корицата. Роси Иванова.
браво, като гледам ти май ги избираш по списания.
късметлия.![]()
Да бе, на думи звучи добре, ама докато дойде периода на влюбването... едва ли би се загледал в някоя, която е облечена като баба ти, в косата е като ламята от пещерата и не си е измила очите... аи стига, стига...Първоначално написано от glymo14
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Зависи!Ако си рапър ,няма да ходиш с фешънка,ако си раста,няма да харесваш скинарки,ако си фешън,няма да харесваш метълки и такаПървоначално написано от Castaway
![]()
Адски грешно.[/b]Първоначално написано от Ендо
Ми братле,начи ти си некъв сбърканПървоначално написано от w0sh
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
куцо,кьораво,съкато...щом е с дупка-то е злато!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre ima gi fashinkite izrusenite tam ima metalki i smaknati tam ama tui sa si4ki momi4eta metalki fashionki i smaknati a!??!!?!? APffffffffffffffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama kolkot da si smeshna da ti kaja
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ей тия са най-готиниПървоначално написано от Castaway
може и да са с черни коси също ,да са сочни ,откачени :Р и да с токчета ест. не с някви гуминетки или маратонки ... тряя да са яки мацки ,не някви мърши
и тва не значи ,че тряя да са с 20 тона фон диу тен !![]()
явно им завиждате на готините пички - нормално , по-голямо нещо от женската злоба няма !
за кво да се завижда на такивадет целия град ги е минал
и що са ги таковали, вече немогат.. както и да е, т'ва в друга тема ще го коментираме ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Първоначално написано от Screen
ХаХаХаХаХаХа..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле, това си беше Златно попадение
![]()
![]()
.
Защо точно трябва да е 'кукла' или скейтърка? Какво стана с обикновените момичета, които не са нито метълки, нито скейтърки, нито кукли нито там още каквито има? Много ли е лошо вече да те определят като обикновен и нормален човек, ами трябва да се причисляваш към някаква група, която си прилича(според мен) само по стила на обличне и музиката, която слуша? Колкото до темата ако момичето е чаровно и има приятен характер би ме спечелило.
Чесно казано за мен много важно е момчето да е нежно и поне малко да е роматичноИскам също така да е по-пораснало и да знае какво иска!Да не е някакъв лигльо,а и искам да има красиви очи
еее и на външен вид да е симпатяга,но не някакъв комплексар и самовлюбен тип
![]()
![]()
:P
ми колкото и красива да е , ак0е неква лигла, тип парис хилтан или подобна, никога нема да ем впечатли.
Нито едните,нито другитеПървоначално написано от Castaway
![]()
И е много тъпо,че повечето се вкарват в тея две категории.Много са злеЕдно момиче трябва да подчертава женствеността си,но същевременно с това не трябва да преминава границата,когато външният вид граничи с вулгарност...ма ходи им го обясни!
![]()
Аз слушам метъл, но не се обличам съвсем като метълка. Имам много малко тениски на групи. Предпочитам черните дрехи, защото ми подчертават фигурата, а и си падам по готик стила. Нищо прекалено беше казал някой. Не може да ходиш като парцал по улиците, но и основния ти проблем да е, че не си се топирала е тъпо.
Какви момичета харесвам ..
Еми , не искам да е висока колкото мен .. или по-висока ..
Не , че съм нисък , и ще ми избият комплекси , 1.90 съм егати ... само дето не мога да го възприема .. момиче да се намери толкова висока ..
Искам да е умничка .. че да си говорим , и да се разбираме ..
Красотата .. както вътрешна така и външна .. не искам някоя наконтена мацка , искам нещо обикновено .. много хора ми се чудят , зашо като покрай мен мине някоя Фолк Фенка , с русите кичури и бутуши на ток 10 см , не се обръщам да я огледам .. щото не ми е интересна
От скоро харесвам и танцьорките :P
Малей .. дори само да ги гледаш , какво удововолствие доставя ... независимо какво танцува , как и с кого ... страхотно е да ги видиш отдадени на нещо което обичат ...
Много неща мога да изпиша ...
Харесвам просто обикновените и земни момичета ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
abe vidqh edna kaki4ka pod mosta policiqta e globi sigurno e presi4ala nepravilno mnogo mi haresa
ти тъп ли си бе братоПървоначално написано от Ендо
първо за авторката
скейтърки няма
повечето метълки са грозни
тия модерните пички гледат колко ти е джоба
и на мене ми са иска нещо средно айляшко ама нема![]()
тва къв си не определя кой ше харесаш , в кой ша са влюбиш и с кой искаш да бъдеш
аз и преди из темите некаде го казах и са пак плюх емота плюх и накрая с емо тръгнах и съм супер щастлив тъй че нема некви определени правила
уърд на себе си!![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Благодаря. Вече мислех, че всички са еднакви. |-( (bow)Първоначално написано от AFT
Брал, меннн!Първоначално написано от Castaway
![]()
Ами естествена. Дънкита, панталони и т.н. Да не се прави на принцеса с някви рокли постоянно. Грим - става, но не прекалено.
Каквато и да е важно е да се разбираш с нея. Бих предпочел някоя мила и готина пънкарка пред куха и надменна принцеска!
![]()
ми не съм момче ама ще кажаспоред мен по яко с токчета грим по нагласени
се пак е момиче....