.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от welwet
    Цитирай Първоначално написано от LannyBarbie
    ми не съм момче ама ще кажа според мен по яко с токчета грим по нагласени се пак е момиче....
    .. Хах... то0 те3зии мо0ми4е37та са наай-т1пит7е3 ( по знания не3 по0 в1нше3н виид) а налии са мо0ми4е37та-7те3 са по0-умниии;;; то0 сяя излииза 4е3 7тфойт7аа 7те3о0рияя е3 гре36наа.. Щоту те ползват т7о0лко0ваа кре3мо0ве3 про0т7ив бр14кии 4е3
    о0т7 т7ях и в мо0з1каа си нямат7...

~~~~~~~~~~~~~~~
    С топирана прическа,
    просто няма грешка.
    Сложила си токчета,
    дънки без копчета
    и вече най-най
    много ми са прай...
    О а ти щото с тоя пост доказваш колко си умна нали? Как ме дразнят такива с тоя лигавия начин на писане няма да ти кажа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Руси със зелени очи

Град
    Перник
    така аз не съм момче но да си изразя и аз мнението..

аз лично хар много различни момчета.....ралични възрасти и доста по големи от мен и по мали и колкото мен....очите не ги заглеждам много..косите също...кви са тея банални теми че момчетата с руси коси и сини очи са най-красивите..аз пък примерно най-много хар зелените очи но това не означава че трябва задължително момчето да е с такива... наситина важно е момчето да изглежда що годе добре....но най-важното не е външния вид...защо мислиш че и за момчетата не е обратното....аре има и някакви идиоти за които е важно каква е чашката колко е известно момичето дали всички искат да са с него и разбира се дали ще им пъсне...ама поечето па не са такива :Х...аз съм от Перник ...всички може да разправят колко е тъп тоя град но па има доста свестни момчета които не се праат на голяма работа и стига па с тая женска злоба на вас момчетата/мъжете само тва ви е в ума.. мъжка все едно няма :Х ква е тая злоба да завиждам на некви дето им е толко ниско самочувствието че треа да се направят като някакви фолк певици и прочие.. аре живуркайте си с мисълта за женската злоба със здраве
    Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.

Обичам момичета, които като видя на плажа без грим, само по бански да си кажа " симпатична е". Иначе доста девойки когато се понатъкмят за дискотека изглеждат прилични. Харесвам нормални момичета, да се интересуват от всичко. Не обичам крайностите - нито луди фолкаджийки, нито скейтърки с перфорирани вежди. Наресват ми по-изчистените и запазени в оригинал момичета

Мега фен
    Град
    Earth...
    красиви

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    По-отракани и нахални, и такива, които сами да завързват разговори. Омръзна ми повечето момичета да са срамежливи, недостъпни, да чакат тях първо да ги заговорят и не знам си кви още.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

glymo14
    Фен

Местожителство: Sofia
    Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 9:47 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

за мене няма значение колко грим си е сложила и какъв е цвета на косата,но иначе много ми харесват какичките със прилепнатите дълки .Един съвет към момичетата: Да не ходите със този модел дънки които са като потури, изглежда много смешно пък и шанса някое момче да ви хареса е много по малък.А и да не си отавят много дълга коса(под кръста)
    извинявай много обаче ти щом мислиш че в този модел дънки момичетата изглеждат смешни не значи че всички смятат така а и като гледам какво си писал...не смятам че ще те вържи дори със задръстенячка. не мисли че щом ти харесваш какичките какичките харесват теб !

Ако бях момче сигурно щях да харесвам руси момичета с къси поли , прилепнали дънки и т.н. дето по така "секси" се обличат така да се изразя, разбрахте ме

Ама не съм! А пък аз харесвам смъкнати батковци дето играят баскет може би защото моят стил е такъв не знам но всеки има различен вкус
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Цитирай Първоначално написано от bolnoty
    Много рядко може да се намери момиче за мен .. поради простата причина, че не харесвам надути и такива, които се променят нацяло пред приятелите си, моите приятели или когото и да било .. харесвам сладуранки, които ме обичат и наистина позволяват да им подаря пълното си доверие .. не харесвам момичета, които биха ми изневерили само за едното яко усещане .. харесвам честните момичета и тези, които не се мислят за голямата работа ..
    nai nakraq nekoi svesten am lo6oto e 4e ste mnoo malko

попринцип си падам по земни момичета, които не слагат адски много грим и не си праат кой знае колко косата....но вече се убедих че всеки човек е различен...в момента съм влюбен в най-прекрасното момиче, което си слага грим и се облича като "кифла"....винаги изглежда супер и е с перфектния характер...така че не всяка гримирана кукла е к**ва...не знам дали говоря така защото съм влюбен, но тя не се надува и се държи перфектно със всички...въпреки че е много красива и доста момчета я заглеждат....така че според мен зависи от човека ;] аз гледам доста характера

Цитирай Първоначално написано от beti4ka28
    Ако бях момче сигурно щях да харесвам руси момичета с къси поли , прилепнали дънки и т.н. дето по така "секси" се обличат така да се изразя, разбрахте ме

Ама не съм! А пък аз харесвам смъкнати батковци дето играят баскет може би защото моят стил е такъв не знам но всеки има различен вкус
    оуу баскетболисти ли харесваш....аз тренирам :P

Симпатични , свестни и стройни

Голям фен Аватара на Aicken
    с излъчване
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от catoen
    Обичам момичета, които като видя на плажа без грим, само по бански да си кажа " симпатична е". Иначе доста девойки когато се понатъкмят за дискотека изглеждат прилични. Харесвам нормални момичета, да се интересуват от всичко. Не обичам крайностите - нито луди фолкаджийки, нито скейтърки с перфорирани вежди. Наресват ми по-изчистените и запазени в оригинал момичета
    Това мнение е най - нормално... от цяла една тема, момчета просто съм погнусена, че си падате по травестити ...

харесваме готини момичета:
    красиви, забавни и интелигентни. Естествено и поддържани, но колкото по красиви, толкова по-добре

Мега фен
    Град
    Earth...
    красиви

Супер фен Аватара на someonerandom
    ами според мен когато човек наистина харесва едно момиче,за него тч ще изглежда добре и сутрин,и с 20 тона грим,и със кецове и смъкнати дънки(нищо че има момичета дето и да ги убиеш няма да сложат кецове )

Най-вече трябва да е честна и да си държи на достойнството, от там нататък като второстепенни качества за мен са: да е чаровна, да е достатъчно голям идиот за да си правим конкуренция и да взима иниациативата за разни неща, но да не се налага все нейната да е.

По отношение на външността - Да е естествено красива и да не си слага маска преди да излезе в буквалния смисъл. За предпочитане е да не е накичена като коледна елха с джунджуриики, но някое сладко пиърсингче тук таме не отказвам стига наистина да й седи добре. Да има нормално тяло т.е. да не е скелет на батерии или пък другата крайност - кит и да е поне 1.65 висока . Гърди от средни до малки и стегнато дупе

Стил на обличане - нормален, по-възможност да не следва някой определен стил а нейния си

може да са хубави ама ако са плоски някви по обикновени , сладки и скромни , но диви и да знаят как да си избухват

първо.. искам да е умна, да има поглед в/у нещата, да има за какво да си говорим и никога да не ни писне
    не искам най-голямата красавица, но все пак искам момичето да е хубаво в лице, като рядко използва гримове и др.
    да има хубаво и стегнато тяло, малко дупе, дълги крака, гърди нормален размер, без крайности.. да не е много по-ниска от мен. аз съм 180 см, ако е към 170 е супер
    черната права коса ми харесва най-много..
    високия ток и предизвикателното облекло са супер, но по-спортният тип ми харесва също.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Харесвам...умни момичета с големи сини или зелени очи,бледа кожа,червена коса..високи 1.65 някъде... плътни и сочни устни и хубави вратове

Умна, хубава и да се къпе често.

Град
    сливен
    Дълги крака къси полички и голямо деколте
    Ем момчетата харесват необикновени момичета които се открояват със собствения си стил
    Голям х*й - весела къща!

Цитирай Първоначално написано от Shu7teR
    Харесвам момичета с които се разбирам и които да ме разбират

На същото мнение съм!

Цитирай Първоначално написано от catoen
    И даже тфа,че си я видял на плажа и си я харесал и прави чест,защото е в най-естествено състояние Аз много се радвам,когато някое момче на плажа ме хареса и после като се пооправя да излезем (да не съм с рошава мокра коса и слагам малко грим -спирала,молив ала бала) и направо се влюбва
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си