.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    znachi.... naistina vsi4ko e na proshichna osnova..ako psihicheski ne si podgotvem nishto nqma da izleze...ne misli za tova..i vqrvai che vis4ko shte e okey i neka priqtelkata ti ti pomogne

Мерси за съветите на всички, но познавам приятелката си и надали ще се съгласи на френска любов, тва е странното, че преди съм я виждал гола и незнам от какво съм се притеснил, но като стигне до там работата, че трябва да сложа кондома и работата ми спада, нито се притеснявам от тялото си, имам много секси телце, тя също...Но след кат ми спадна първия път след тва ми стана още веднъж, но не колкото трябва, помислих си още малко и ще е готов, но вместо да го дигна до край то стана обратното...и се отказахме...Надявам се да стане следващия път. Аз осещам, че съм се притеснил, когато тялото ми леко потрепва, приятелката ми казва, че е много забавно, но започна ли да треперя разбирам, че съм се притеснил и страха да не се получи като миналия път си казва думата и колкото и да се опитвам да го дигна не става и аз си мисля че е на психическа основа, но как да го оправя??? Лошото е че когато на мен ми стане за нея все още е рано и така се не се засечаме-разбирате ли???

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma kvo da hodish na lekar. Mai mnogo pritesnenie e imalo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Georgi_pi4a
    Мерси за съветите на всички, но познавам приятелката си и надали ще се съгласи на френска любов, тва е странното, че преди съм я виждал гола и незнам от какво съм се притеснил, но като стигне до там работата, че трябва да сложа кондома и работата ми спада, нито се притеснявам от тялото си, имам много секси телце, тя също...Но след кат ми спадна първия път след тва ми стана още веднъж, но не колкото трябва, помислих си още малко и ще е готов, но вместо да го дигна до край то стана обратното...и се отказахме...Надявам се да стане следващия път. Аз осещам, че съм се притеснил, когато тялото ми леко потрепва, приятелката ми казва, че е много забавно, но започна ли да треперя разбирам, че съм се притеснил и страха да не се получи като миналия път си казва думата и колкото и да се опитвам да го дигна не става и аз си мисля че е на психическа основа, но как да го оправя??? Лошото е че когато на мен ми стане за нея все още е рано и така се не се засечаме-разбирате ли???
    Виж са, приятелю.
    Води парада. Поеми инициативата. Започни да я събличаш, слез надолу. И чак след като тя е почти гола си свали тениската. После, нека тя остане напълно гола, а ти по боксерки например и започни да я задоволяваш орално. Не си мисли, че ще ти спадне или нещо такова. Не се стресирай. Т'ва е като шоф. курсове. Всеки следващ път си по притеснен. Недей така, успокой се. Вземи си по-голям презерватив, ако мислиш, че тези, с които си пробвал са малки. Направи експеримент у вас. Т.е. сложи си, маструбирай ако трябва. И така. Мисля, че си чел и знаеш как се слага => няма да ти обяснявам.
    Искаше някое момче да ти разкаже, как е станало при него.
    Ето, предлагам си услугите. Значи, изпращах я аз към тях. Изпонапорезацелувахме се пред тях и така до фразата "Искаш ли да се качиш, майка ми е на работа" "ми да...." Качихме се, започнахме да се целуваме в леглото и аз леко тръгнах надолу, за френска любов. Тя обаче каза, че не иска. /Тук е момента да поясня, че нямах никакви надежди да ми пусне . / Аз я попитах, защо и отговора беше: "може би, не искам това" Попитах, дали има презерватив, тя стана и ми даде. Разопаковах го, тръгнах да го слагам. Разбира се, целия треперех. Започна да ми поспада малко, но тя ме прегърна през кръста и аз пак се възбудих. Обърнах се и...нали....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мерси много...Ще се опитам да не се притеснявам, макар че не си го представям без притеснение въпреки, че сме се виждали голи със сигурност онази тръпка ще си я има...Надявам се всичко да е наред. Лошото е че незнам кога ще имаме възможност рядко се получава в нас или в тях да няма никой, а времето да чакам по цели седмици направо ме побърква

Голям фен Аватара на 50cent
    сложи кондома преди да започнете и гледаи да еректираш докъто йондома е на пениса ти

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    сложи кондома преди да започнете и гледаи да еректираш докъто йондома е на пениса ти
    ТИ добре ли си!?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

za vsi4ko si ima purvi put.trqbva da se pootpusnete i dvamata... dobre 6te e ako tq ti napravi ne6to bilo to s ruka ili usta... su6toto napravi i ti za da mojej da q povuzbudi6... ima i dr moment-moje da si predstavite 4e ste kato v film i da se razsuble4ete burzo i stastno... ili puk na po-neobi4aino mqsto? malko jelanie i staranie i si4ko 6te stane

glei sa brato .... a3 s1m na 18 a praktikuvam postoqnno ot 14 godi6en .... imal s1m dosta slu4ai da sv1r6a mnogo b1r3o imal s1m dosta slu4ai da ne mi stane .... vsi4ko e 4ove6ko .... vsi4ko se d1lji na situaciqta i stresa .... primerno ne si govorete prost0 se celuvaite i se pipaite .... sled tfa 3ad1ljitelno moje6 da q i3nenada6 s 1 predigra ..... (ot po interesnite) nqma kak da ne stane .... no si sloji gumata .... a3 stradam v momenta 3aradi t1pata guma ....
    p.s. Piini nqkoi Red Bull predi tfa ... daje 2

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Mi hodi na lekar
    ей такива малоумни коментари мразя! Що си изказваш глупостта въобще питам аз.

Иначе, пич, просто не мисли затова... смисъл продължавайте с играта повечко време докато усетиш, че приятеля ти е наистина твърд и готов, но не чакай много време след това да не се върне... издебваш го, тура6 гумата и почваш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако ти нарави свирка ще ти стане, гаранция (: После сложи презерватива и по-леко с притиснението.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Georgi_pi4a
    Незнам има ли други като мен или аз съм такъв карък, че ще стана на 18 след 8 месеца и още съм девствен като си имам сериозна приятелка. Просто незнам толкова гадно като сега не съм се чувствал преди, а и при мисълта, че не знам пак кога ще имаме възможност да пробваме ме плаши още повече...

Брато, накарай я да ти врътни някоя свирка за 2-3 минути и ще цъфнеш

Спадата ти защото не си възбуден достатъчно. И следващия път не си прави чекии 2-3 дена преди да опитвате, и няма да имаш този проблем !!!
    ~ EviL DeViL ~

Мхммм
    Недей се притеснява бе , всичко е от притеснение , отпусни се , пий 1 ред бул , накрай я и тя да те възбуди ( нищо че е девствена , тряя да се учи )
    Не си за никъв уролог , човека ше ти се измее и още повече ще се притесниш
    Бтв и аз замисля се сещам че го имах тоя проблем , знам какво е , макар че тогава бях с 39 температура ...
    Тъ най важното оптусни се , не я възбуждай само ти , секса е между 2ма партньори , нека и тя направи нещо За взаимното благо е

Най вече от притеснението се получава! Моя приятел беше така, но аз му помагах в такива моменти :P и сичко беше на 6
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Мерси на всички, разбирам напълно какво ми казвате...

Град
    Sofia
    Probvaite s Oralna lubov predi tova

Пич и аз съм в апсолютно точната ситуация като твойта и ми е мн шибано
    даже ся скусах с приятелката ми и до колкото разбирам тя скъса с мен
    заради това. Но най-се издразних че тя абсолютно нищо не правеше
    за да се получи нещо "за секса говоря".И след като ме заряза отиде
    и се наема с някав селянин от Кричим. И ся се притеснявам за следващият път когато съм с момиче.Дано да е по опитна

Приятели

Случвало се е и на мой приятели.Трябва да не си толкова нервен.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

начи ето ти съвет от мен, аз имам същия проблем кат твоя. ходих на лекар (психолог-сексолог) и ми изписа някво сиропче и левитра 2 таблетки по 20 мг.

целта на тия таблетки е като ти стане да не ти спада докато не свършиш ( за 7-8ч може да те държат надървен) демек да не се получава тая засечка от притеснението. ;} тъй че си зех и скоро ще ги пробвам че ми писна и ан мен да се осирам секи път като кифладжия щото съм по-притеснителен и се си мисля как нема да се получи и ест никога не се получава ;д

земи си 2 таблетки, струват 33 лв.
    мисля че може и без рецепта.

първия път си земи една.
    втория път си вземи половинка
    третия и четвъртия път по една четвъртинка .... и вече ще си ок за петия път ;р

Няма място за паника...на всеки се е случвало, значи първо премахни всички притеснения, и давай по - малко време с тая любовна игра...то колкото по - дълга е тая игра, толкова по - голяма е вероятноста накрая всичко да се продъни....
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    начи ето ти съвет от мен, аз имам същия проблем кат твоя. ходих на лекар (психолог-сексолог) и ми изписа някво сиропче и левитра 2 таблетки по 20 мг.

целта на тия таблетки е като ти стане да не ти спада докато не свършиш ( за 7-8ч може да те държат надървен) демек да не се получава тая засечка от притеснението. ;} тъй че си зех и скоро ще ги пробвам че ми писна и ан мен да се осирам секи път като кифладжия щото съм по-притеснителен и се си мисля как нема да се получи и ест никога не се получава ;д

земи си 2 таблетки, струват 33 лв.
    мисля че може и без рецепта.

първия път си земи една.
    втория път си вземи половинка
    третия и четвъртия път по една четвъртинка .... и вече ще си ок за петия път ;р
    Пич,проблемът на момчето е бил преди 2 години.. надали вече има нужда от съвет .Гледайте малко повече де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си