Здравейте.Случи ми се нещо, за което сега непрекъснато мисля и незнам вече какво да мисля. Имам си сериозна приятелка.Преди много време когато бяхме на купон като останахме на саме решихме да правим секс(и двамата сме девствени)...Тъй като ни е за пръв път събличането стана по бавно и бяхми много притеснени. Докато се сабличахме всичко беше наред, всмисал оная ми работа беше на 6, обаче незнам ние се целувахме и сабличахме над 15мин. и като дойде време да си сложа презерватива ми спадна, аз се паникьосах и много кофти ми стана и двамата решихме, че няма да е тази вечер и се облякохме...
Вчера в тях нямаше никой и тя ме покани на гости, къщата беше напърно празна. Пуснахме си филм, но дори не го гледахме веднага започнахме да се прегръщаме и целуваме. Аз исках да я възбудя, колкото се може повече и пак се случи същото като се саблякохме оная ми работа сякаш се измори и усетих,че имаше съвсем малко течност(чел съм, че и на други момчета става така, то това мисля, че не е сперма???)...Този път обаче не се отказахме и продължихме...След няколко минути ни се стори, че се клопна вратата и тя се облече...Оказа се че няма никой. Като се уверихме, че сме сами решихме да пробваме всичко от начало. Този път се саблякохме по-бързо и двамата се възбудихме, аз и свалих гащичките и отворих кондома, пипнах си оная работа, за да го сложа, но не ми беше напълно и добре станала...Реших, че трябва още малко време...Но вместо да стане, стана обратното...И пак нищо не стана. Погледнахме си часовниците час и половина любовна игра...а нищо в крайна сметка???Прибрах се и не мога да спра да мисля. Два пъти не се получава...Кажете какво мислите. Дали трябва да се прегледам на уролог или незнам...А си имам понякога мокри санища, всичко мисля си ми е наред, но....?ДАйте съвет моля Ви!!!