- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за това
значи доста време харесвах 1 момче (вече не го харесвам), аз и друг път съм писала тука. Отначало дълго време не се познавахме, но по поведението му си личеше, че ме харесва.......някои от вас ми го бяха казали тука. Обаче наскоро си бях писала с него по skype (аз го намерих) и тогава той ми каза, че не съм му безразлична и че иска само да правим секс - сериозни връзки не иска да има. Но онзи ден стана нещо - бяхме с 1 моя приятелка и тя написа на моя профил "коцииииии обичам те" (това не е името на въпросното момче) и аз пак му прописах, а той като започна да ми говори да му се махам, да го остава , да не го ядосвам да си гледам приятела и да не се занимавам с него. Беше побеснял, а предишните пъти като сме си писали се държеше много, ама много добре с мен.
вие как мислите дали е заради надписа в профила?
Ами след като ти е казал "отивай си при приателя, не се занимавай с мен" може и да е от това но може и да е за съсем друго нещо няма да си сигорна докато не го попиташ
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
е той да не е луд да си признае ако е за това!
Може и да е заради това,може и да не е заради това,точен отговор,тук няма да намериш.
Милички това се нарича РЕВНОСТАаАаА.... щом иска само секс нещо се самнявам ф тоя използвач ако исакш парво поговори с него дори да настоява да не му се месиш ти кажи "НЕ искам да ти обясня какво е станало" настояваи поне да ти олекне шот така ти е гадно на тебе на него сащо. Той трябва да разбере какво е станало и да осазнае каква грешка е направил..... Се пак опитай може да излезе нещто
![]()
![]()
![]()
![]()
Може и да ревнува...
като иска да е с теб само заради секса какво те интересува какво мисли... ако сам на твое място ваобще няма да ми пука..!
Eм и според мене ревнува... Няма какво др да е!
Ахахаха,не я обича!Ем как ще я обича,те нямат нищо общо,само са си писали по скайпа,и да я обича...колко неправилно изпозвате тези думи!Първоначално написано от Triumpha_stz
Не те обича, разбира се. Мисли само за нуждите си...За какво ти е такъв...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ем тъй , ем иначе... Той кво искаМай и сам не знае... :
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не е от профила ,явно момчето просто е имало лош ден!![]()
Абе хора, вие в скайп ли живеете бе?Еее, га бяхме млади и киснехме по кафетата...
![]()
Може и да е изпитал ревност, но какво значение има за теб, нали каза че искал само секс - за какво ти е ?! Освен ако и ти не искаш същото де, което би променило нещата...![]()
не, вече наистина не ме интересува, просто питам от любопитство
а иначе той даже ме изтри от абонатите си.....не мисля, че щеше да го направи, ако беше заради настроението му.