- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми ;(
Здравейте! Значи влязах в ново училище и от самото начало всички се държат супер грубо с мен и то не само от моя класСкачат ми на бой, ето в петък си навехнах ръката от тях
Дърпат ме, поливат ме с вода всеки път когато ме видат
Обиждат ме като ми казват педерас и всякакви други простотиики ;( Цапат ми дрехите, плюят ми учебниците и постоянно на чина си виждам надпис "Мърша"
По-големите постоянно ме гонят и немога да си вляза в часа ;( Пълен ад е
Един ден се разревах и всички ми се смяха ;( ;( Приятели абсолютно никакви нямам ;( Ако може някой случайно да ми помогне ще съм му благодарен
Или пък поне да поговоря с някой за да си оправя настроението
![]()
![]()
![]()
nali znae6 Narod mnoogo,ama hora malko.. :S ami nz i az kakvo da ti kaja,v tui daskalo nqmate li si pedagogi4eski s1vet ili ne6to takoz? Ddzn i az ili p1k vzemi se premesti v drugo daskalo i ne se zanimavai s tqh...Nz dano nqkoi ti pomogne pove4e ot men.Uspeh i spokoino,vs 6te si doide na mqstoto
Имаме, но какъв е смисала като всички ме натопяват и вече съм известен като "Черната овца" на училищетоИначе благодаря много
![]()
значи тоя който най много те дразни го удари; ако имаш някакви други приятели накарай ги да те земат от даскало така ще видят че не си задръстен идиот без приятели; и там говори с тея идиотите дето те дразнят; пиши лс ако още ти се чати; и аз съм 9клас
![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Ами покажи им, че не са нещо повече от теб. И се защитавай повече, отвръщай им, ако трябва (стига да не те ступат някъде). Дай им да разберат, че се държат глупаво и че не това е точния начин и се опитай да се сприятелиш с някой...
Ами аз не се бия и не обичам, защото ме е страхИначе ще пробвам ако ми се отдаде такава възможност и ако наделея страха си
![]()
сет коен рокс :П; а и някой като те обиди и ти го обиди се ще има някоя лоша чертакъде учиш? може да познавам някои и да ви запозная
Enjoy Life
момиче съм!!
awe kak nqa gi biesh we!az sam momi4e i si4ki gi stypfam koit se praqt na otforeni!nikoga nqa se ostaq na nekoi tuka se durji s mene!stegni se malko!kfi sa tiq raoti shi vikat mursha i she biqt lelelelleleel ko beh na tfoe mesto naesh li kuf boi shteshe da ima!BOI BOI i she fleat f putq!![]()
![]()
![]()
she im durji isfesno vreme na tiq det si gi bil!i she ima
![]()
![]()
nishty dr nqa gi opraI
без ПОДПИС ... xD
Ами лесно е да го кажеш ти, защото си момиче, и едва ли някое момче ще ти посегне, или пък ако ти посегне според мен не е мъжПървоначално написано от tigity
![]()
fuopshte nz kolko hora sa mi posqgali priqteliu!?a tofa 4e sam momi4e nqa nikfo zna4enie na mn o golemi ot mene sam ska4ala momi4eta i mom4eta!nqa pozvolq nikoi da me tup4e i spored men i ti ne trea go pozvolqaash!i ako tursish pomosht tfa she e ne samo ot roditelite ti a i ot psihologa na y4ilishteto bi trealo da ti pomogne i da gofori s direktorite na dskloto ti!
без ПОДПИС ... xD
mili4uk...tfa e mn gadno da...bih ti kazala da se bie6,oba4e zn 4e ako sko4i6 nqma da ima nikoi zad gurba ti i nakraq ti 6te bude6 pobedeniq....za tfa te suvetvam edno.....napusni tova y4ili6te..nqma kakvo da te zadurja tam..mahni se i zapo4ni jivota si na novo...promeni navucite i haraktera si taka 4e da se haresa6 na novite suo4enici..yspeh![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Първоначално написано от ThE PrInCeSs AvI
tfa she e nai tupoto neshty koet moe da napraish da napusnesh dskloto koeto si go iskal kato izgonen edva li ne!i f dvata slu4aq she si pobeden nqa smisal!moje si smenish haraktera i naficite ma Dsklo nedei tuka se priznaash za pobeden a tfa ne e na4ina!
без ПОДПИС ... xD
Направо нямам думи,как е възможно да се държат така,това не са хора,а изроди![]()
Направо незнам какво да ти кажа,мен ако питаш,ще е най добре да се преместиш в друго училище или по някакъв начин да им покажеш,че не ти,а те са "мърши".Аз сега съм в 11 клас,но си спомням,че в 8 клас всички ме приеха,е в началото си беше трудно,защото всеки се правеше на такъв,какъвто иска да бъде,но след време се опознахме и именно поради тази пречина смених няколко групички.
Просто се държат отвратително с теб.И наистина ли няма никой,който да те подкрепи и защити?Твоа е ужасно.Преди време в моето училище имаше едно момченце,на което мусе присмиваха,заради външния му вид и един ден аз и един мой съученик отидохме и заплашихме едно от момчетата,което му се присмиваше и вече незнам от страх или какво но спряха.Ейтака ако има някой който може да те подкрепи и защити ще е много хубаво.Надявам се всичко да се оправи и пиши да знаем
Успех и се усмихни![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Благодаря искренно на всичкиЩе направя всичко възможно, ако ли пък не потръгне, ще се преместя
Още един път ви благодаря с цялото си сърце
![]()
и аз мисля че боят няма да помогне,а само ще усложни нещата,затова предлагам да смениш училището и на новото място да се опиташ да създадеш приятели![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
tfa she e nai tupoto neshty koet moe da napraish da napusnesh dskloto koeto si go iskal kato izgonen edva li ne!i f dvata slu4aq she si pobeden nqa smisal!moje si smenish haraktera i naficite ma Dsklo nedei tuka se priznaash za pobeden a tfa ne e na4ina!
![]()
![]()
to4no tfa e edinstveniq ishod..ne si4ko se postiga s boi,ama tfa mai ti e neizvestno....
az ti kazah kuf e na4ina,6toto poznavam mn hora koito sa v tfoqta situaciq,i kolkoto i da se promenqt..horata v tfa daskaloi ve4e sa si suzdali 1 mnenie za tqh i kolkoto i da se promenqt...nikoi ne moje da gi vuzprieme kato ne6to dr osven zadrustenqci....
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
lellele 4e si zabafna ko iashe ti podoben problem bez boi li shehse da se dudesh!az bih se borila sus zubi i nokti!no nqa napusna dsklo!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
без ПОДПИС ... xD
0т кое даскало си .. ? можи да ударим 1 рамоПървоначално написано от Сет Коуен
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
3 та ... миии имам там някви познати .. ама те са големи 10 клас .. а ти сигорен ли си че не си виновен за това което ти се случва ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хмм..Аз съм добро момченци
![]()
Така сериозно
1-во не съм ги псувал
2-ро не съм им скачал
3-то не съм крал нищо от тях
4-то не разговарям с никого вече...
Мисля че Не..
съчувствам ти най-искренно...аз също скоро се преместих в нов клас,но нямам проблеми.Наистина много гадно се е получило..а те защо те оплюват така,да не си им направил ти нещо?Първоначално написано от Сет Коуен
![]()
...
Ми не съм, защото те почнаха от 1-ви ден, пък и даже не ми знаеха името тогаваПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()