.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Тц,тц,тц.. гадост.. ми бий ги и ти .. аз ако съм на теб си викам още 4-5 приятелчета и ..

Град
    Zorg
    предполагам провокираш с външния си вид(знам ли),иначе нз кой клас си ? може да е щото си нов и като цяло никой,понеже се познават от повече време, не желае да има нещо общо с "новия" (табу според мене).
    В миналия ми клас дойде ново момиче една година след като се бяхме събрали и в началото всички я тормозиха ,но това не значи, че ще те успокоя сега напротив( никога не я приеха стана приятелка с едно друго момиче,само защото и то бе отхвърлено от колектива) Но ако си в по-горните класове това ще мине да речем,че се надяваме да помъдреят
    Хакуна Матата!!! =]

Град
    Плевен

фж

Хорааа, осъзнайте той е отритнат преди да дойдеее! Не му помагате с бой, вдъхнете му увереност ве. Сигурно всички от вас мечтаят за идеалния живот? ами постарайте се. ето това е вашето непукистко мнение. Съчувствието и надъхването(не за бой) тук е изходът, помислете и помогнете! Всички от вас искат да бъдат в "готиния живот" ама не на сички се отдава, но може да си ги оправите. Продължавайте уверено в живота за да успеете. Пожелавам на сички вас да не се случва такова
    нещастие , \/ (peace)
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Оххх... ами тежко е положението ти Опитай се да заговориш някого, които не ти се подиглава и разни такива.... Може ли все има някое момиче , на което да се струваш сладък.
    Каквото и да правиш не губи надежда! Винаги, дори и от най-тежкото положение има изход. Рано или късно злото, което са ти сторили ще им се върне.
    Ако искаш ми пиши Лс. Ще се радвам да поговорим!

Голям фен
    Все съм чувала и виждала, обаче това, което описваш, ми прилича на аутсайдер в някой американски филм. Аз, за жалост, не мога да посъветвам нищо, ако бях на твое място простo щях да се преместя. И аз съм 9 клас, но такова поведение на 16-годишни ми изглежда хм странно. Аз определено не бих намерила общ език с тези индивиди, а и в боя не съм добра, но ти си знаеш физическите възможности .Между другото хрумна ми още една асоциация- поправителен дом
    ПС Успех
    Don't worry, be happy!

Въй миличкият ми тои тва е ужасно...ами незнам кво да ти кажа освен да вземеш некви мерки..смисълл..учителки..пе далогически съвети... или просто се примести в друго даскало..аз в моето на никой не позволявам да се ебава с мене... на НИКОЙ които се праи на многу оборотен му завивам гайките бая..хаха и съм момиче бием се ние момиченцата вече тей че на мене никой не ми се отваря ами УСПЕХ ОТ МЕН

Ми без да се обиждаш...ама е нормално, ако се държиш като п**ерас да те приемат като такъв. Имам чувството, че си от онези "фешъните" или не дай Боже да си "иму". Ако наистина си такъв, моя съвет е- зарежи модата, защото явно за това не се вписваш. Големи бунтари се извъдиха всички. И тоя аватар дето си сложил... Съжалявам, ама наистина ми мяза на аватара на някоя петокласничка.
    Допускам, че може и да не си от онези лигльовци, но наистина ми приличаш на такъв.
    Не искам да обидя никой с този пост, но я се замислете малко.
    Отива момчето там- нито го познават, нито нищо и изведнъж почват да го тормозят. Да го удрят, да го блъскат, да го заливат с вода?
    Явно е провокирал другите с нещо.
    Хмм.. Surprised Аз съм добро момченци Very Happy
    Така сериозно
    1-во не съм ги псувал
    2-ро не съм им скачал
    3-то не съм крал нищо от тях
    4-то не разговарям с никого вече...
    Мисля че Не..
    И какво остава?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Сет Коуен
    Ами аз не се бия и не обичам, защото ме е страх Иначе ще пробвам ако ми се отдаде такава възможност и ако наделея страха си
    не пробвай! нищо няма да постигнеш! Ако питаш мен, най- добре говори с вашите и се премести в др училище, надявам се не си от някое село, в което има само едно! Тази година имахме нов ученик, но всички го приеха страхотно, по- топло, от колкото аз самата очаквах, но се оказа,че дори и аз не ги познавам достатъчно.

Наистина мн гадна ситуация..
    Ако съм на твое място бих се опитала да им покажа,че не съм слаба и мърща и за квато и да ме мислят....Преодолей си страховете,пък ако ти е трудно единственото,което можеш да направиш е да се преместиш в друго даскало пък там дано има по-добри "дечица" които да те приемат...
    УспехчеТа
    П.П:По аватара ти се поколебах да не си емо,че да не те възприемат по тая причина?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    awe kak nqa gi biesh we!az sam momi4e i si4ki gi stypfam koit se praqt na otforeni!nikoga nqa se ostaq na nekoi tuka se durji s mene!stegni se malko!kfi sa tiq raoti shi vikat mursha i she biqt lelelelleleel ko beh na tfoe mesto naesh li kuf boi shteshe da ima!BOI BOI i she fleat f putq! she im durji isfesno vreme na tiq det si gi bil!i she ima nishty dr nqa gi opraI
    Смешна пача.
    Точно на 1 шамар си
    Режи вените пич, гадно емо си.
    Няма смисъл да скачаш на бой - ще те опердашат без да мислят, особено ако имаш телосложението на ония от аватара, половин ръка ще им е достатъчна.
    Абе, ти момче или момиче си?
    Нито едно от двете -> ТИ СИ ЕДНА ГАДНА ФЕЙЧКА. fucking pancy.
    Аре, тичай във форума да се самосъжеляваш.
    Бе, не мога да разбера слабохарактерните и малодушни типове, дето имат такива проблеми и ги постват в ТОЯ форум.
    СМЕХ!

Majestic12 пък аз не мога да разбера защо всички смятат, че имутата са нещо по-малко от другите? И защо всички смятат, че ВСЯКО иму си реже вените? Какво като са по-емоционални, това прави ли ги по-малко хора?!

Сега по темата. Наистина гадно се държат с тебе. Не мисля, че ще е добре да се биеш, след като те е страх, защото те след това тебе ще набият (все пак са повече). Също и за местенето - защо ще се местиш? Ти си искал, и си влязъл в това училище и сега заради някакви си там ще се местиш?! Не им доставяй това удоволствие Пък и това е най-тъпия начин да разрешиш проблемите си - да избягаш като пъзльо от тях. Стой си до края в това училище и не се променяй (защото е позьорско). Незнам какъв вариант ти остава, освен да понасяш всичко, като мъж. Говори с някой, примерно с класния/класната си или с някой друг. Да не си ги провокирал нещо с облеклото си или начина си на държание, както някой преди мене каза? Ако искаш пусни снимка Айде и дано на онези им дойде акъла в главата Как някой може да се държи така? Ужас...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    awe kak nqa gi biesh we!az sam momi4e i si4ki gi stypfam koit se praqt na otforeni!nikoga nqa se ostaq na nekoi tuka se durji s mene!stegni se malko!kfi sa tiq raoti shi vikat mursha i she biqt lelelelleleel ko beh na tfoe mesto naesh li kuf boi shteshe da ima!BOI BOI i she fleat f putq! she im durji isfesno vreme na tiq det si gi bil!i she ima nishty dr nqa gi opraI
    Смешна пача.
    Точно на 1 шамар си
    Режи вените пич, гадно емо си.
    Няма смисъл да скачаш на бой - ще те опердашат без да мислят, особено ако имаш телосложението на ония от аватара, половин ръка ще им е достатъчна.
    Абе, ти момче или момиче си?
    Нито едно от двете -> ТИ СИ ЕДНА ГАДНА ФЕЙЧКА. fucking pancy.
    Аре, тичай във форума да се самосъжеляваш.
    Бе, не мога да разбера слабохарактерните и малодушни типове, дето имат такива проблеми и ги постват в ТОЯ форум.
    СМЕХ!
    na nekoi dr she vikash pa4a ama ne i na mene i po to4no ne me poznaash za da zn kfo moga i kfo ne moga !
    без ПОДПИС ... xD

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Айде, айде...човека , както го гледам, няма нужда от момичешки разправий. Въпроса с боя..много биха постъпили така, но нали се сещате че не всеки е роден Рамбо?
    А за ЕМО историйте..Всеки има право да изглежда както си реши! Това как изглежда някой не може да покаже какъв човек е, нали? ПРОБЛЕМЪТ е че прекалено малко го осъзнават.
    Мнного голяма част от хората си изграждат мнение за другите по това как те изглеждат.За мен, това е глупост!
    Аз бих те посъветвал да се махнеш от там...Като чета какво са ти причинявали, не виждам как би променил мнението им за теб. Явно са някакви БИЯЧИ, за които всеки различен е боклук.
    Радвай се че не си паднал ниско колкото тях.

Това е от мен, надявам се да съм помогнал!

Без лоши чувства
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си