.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с mp3 !!!

Значи вчера си купих Diva FX55,зареждам го аз 8 часа,вкарвам USB то да си запиша музика от компютъра и ми излиза Unknow Device ,No drivers are installed for this device
    В диска към него няма драйвър за WinXP а и в самото опътване пише че нямам нужда....незнам какво да правя...

ако можеш копирай всички файлове от диска и ги качи на ПЦто след това вече пробвай докато е вкарано в USBto да инсталираш drivers
    Нов човек съм

къде да ги компирам точно? Пробвах в MY Documents ама нищо нестана

кажи какво ти изписва.Или пробвай със неро да го копираш но нз дали ще стане.
    Нов човек съм

Пак Unknow device i no drivers are installed.. По същи начин като преди тва...в опътванео пише че на XP не ми трябва драйвър и въпреки тва компа отказва да го разпознае
    Пробвах и с Hardware wizard да намера драйвър в диска,ама нищо не открива...

ми явно или Уиндоусът ти е лош или USBтата не бачкат
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    probvai da go sloji6 v dr-USB-ta no mislq 4e nqma da e ot tova... diska ako si go instalnal trqbva da e OK?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    Valhalla
    Махни player-a, инсталирай драйвърите, ресни компа и тогава го включи, но в друг порт.

и аз имам същия проблем с мп3-то и ми изписва точно това което и на теб.и нз какво да правя.иначе си качвам песни от други пц-та.
    КвО тИ пУкА Че гОвОрЯт ЗаД гЪрБа Ти-НаЛи ВъРвИш ПрЕд ТяХ нЕкА гЛеДаТ гЪзА тИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си