- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта-наслада или страдание???
emi i dvetezavisi ot 4oveka s koito si
При мен беше едно голяма удоволствие и наслада в началото... но към края се превърна в една голяма болка и страдание, която ме промени до известна степен...
Докато има някой до теб е наслада , като си замине ......... пълно нещастие
С малко Захар или Шоколад е наслада ..![]()
![]()
![]()
Любовта е такава каквато си я направиш .. или поне опиташ![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ами принципно.....на мен ми е сладка и без захар или шоколад...дори и със сълзи и мъка...все пак е любов....тя е нужна със всичките и вариацийПървоначално написано от Pepi Designs
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Когато е споделена , дори да има лоши моменти , ако има с кой да си поплачеш , пак е сладка ..Първоначално написано от charlies_angel
Права си!
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не може едното без другото и не може да е само едното.
любовта е много suck's не мислех така,но след като гаджето ми ме направи на маймуна,любов-като понятие за мен не съществува![]()
zadaljitelno reduvane na dvete,samo 4e v razli4ni periodi i vremeako ne be6e taka nito lubovta 6te6e da e tolkova sladka,nito bolata tolkova silna
Първоначално написано от ™G-Baby™
Зависи .. за някой е страдание с нотки на наслада,за други наслада с нотки на страдание .. Както си го направиш![]()
Първоначално написано от зоя иванова
Любовта е болест ,която има и положителни и отрицателни симптоми![]()
Любовта е наслада и приключение,но след нея остава само болката...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Крем-карамел!Ядеш,ядеш..сладко сладко и накрая,като стигнеш дъното до карамелизираната захар...я ти загорчи,че прегоряла,я ти стане о6те по-сладко...
Страдание => Наслада => Още наслада => Повечко наслада => Страдание => Страдание => Страдание => Страдание => Страдание => Страдание => Страдание => Страдание (схващате на къде бия)
Madness is the gift, that has been given to me.
И двете,боли еднакво сладко.Дори,когато страдаме е хубаво.Любов просто,не може всичко да е само цветя и рози..![]()
И двете. Не може да е само розово или само черно.
Животът е адът описан в Библията!