.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Неканен гост

Nekanen gost

Nosht… Tymnina… Strahyt me beshe obsebil. Bqh se sgushila v edinia ygyl na staqta I trepereh. Na vratata nqkoi prodaljavashe da chuka I shansa da se otkaje I da si trygne beshe minimalen. Ujasqvah se ot misalta, che vseki moment moje da razbie vratata. Dokato izvednaj sprq, udarite na syrceto mi uchestiha. Togava chuh kak stykloto na prozoreca se schupi, razpilqha se stykla po celiq pod… Sled mig vidqh tainstvenia nekanen gost. Beshe jena! Oseqna v bqlo, s oreol na glavata. Krasavica, ne bqh vijdala predi takava jena, sqkash Bog q beshe izpratil… Izreche edno ime I si otide… Chak sega razbiram koq e bila.....

\/
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

O.o tfa po istinski slu4ai li e
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Неканен гост

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Nekanen gost

Nosht… Tymnina… Strahyt me beshe obsebil. Bqh se sgushila v edinia ygyl na staqta I trepereh. Na vratata nqkoi prodaljavashe da chuka I shansa da se otkaje I da si trygne beshe minimalen. Ujasqvah se ot misalta, che vseki moment moje da razbie vratata. Dokato izvednaj sprq, udarite na syrceto mi uchestiha. Togava chuh kak stykloto na prozoreca se schupi, razpilqha se stykla po celiq pod… Sled mig vidqh tainstvenia nekanen gost. Beshe jena! Oseqna v bqlo, s oreol na glavata. Krasavica, ne bqh vijdala predi takava jena, sqkash Bog q beshe izpratil… Izreche edno ime I si otide… Chak sega razbiram koq e bila.....
    И коя беше жената в бяло с ореола?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Другият път като доиде поздрави Дева Мария и от мен

За кфо се гаврите... и според мен жената е ЛЮБОВТА!
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Neka vseki sam za sebe si otkrie koq e jenata... za mene lichno e Lubovta! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си