.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Раздвоена..

Имам малко проблемче, всъщтност аз занм какво трябва да направя, но ми се иска да чуя и друго мнение а в момента няма с кой да споделя... И така, ходя с едно момче, вече 4 месеца и мога да кажа, че го обичам, но той учи във Виена и се виждаме рядко..В началото, като тръгнахме и той като замина аз му изневерих с един с който адски много се мразят...вече минаха 3 месеца от тогава, но ето, че сега с това момчестанахме много добри приятели и по-цял ден сме заедно..страшно ми е приятно да съм с него, но знам, че той иска пак да е с мен...не ми се иска да си рискувам връзката, защото за мен значи много(това е първата ми сериозна връзка)..но пък едва се сдържам да не му скоча на врата.Ако реша пак да изневеря на приятелят си той дори няма и да разбере, но все пак това е предателство и незцнам дали ще мога да продължа така..вие какво бихте направили..

Град
    Варна
    Помисли си добре с кого искаш да бъдеш. Не може така и с двамата ... Внимавай от два стола да не седнеш на земята! Аз мисля, че трябва да избереш момчето, което е до теб. Всъщност ти си решаваш, но недей така да въртиш и двамата! Успех
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Помисли си добре с кого искаш да бъдеш. Не може така и с двамата ... Внимавай от два стола да не седнеш на земята! Аз мисля, че трябва да избереш момчето, което е до теб. Всъщност ти си решаваш, но недей така да въртиш и двамата! Успех
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ot edna strana po moe lichno mnenie vryzka ot razstoqnie ne moje da ima... Tq prosto ne e istinska... ne e realna... da ne mojesh da dokosvash edin chovek i da ne mojesh da go celuvash.... No pyk ot druga strana ako naistina go obichash v koeto se symnqvam (sled malko shte se obosnova) chakai go... Obichai go... i mu bydi vqrna.. kakto zaslujava... za da byde vryzkata vi izpylnena s doverie a ne s lyji... koito rano ili kysno shte izlqzat naqve... No pyk ne mislq che go obichash naistina zashtoto da obichash znachi da ne pojelavash nikoi drug... na mene ne mi minava prez akyla da izneverq... zashtoto toi za mene e edinstven... a za tebe priatelq ti qvno ne e edinstven....

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    +1
    + o6te 1
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Никога няма да мога да приема изневярата... По-добре признай на приятеля си за станалото и така няма да си раздвоена, защото той ще те освободи от себе си. На дали и на тебе ти е приятно да си замълчиш за станалото, а щом имаш симпатии или чувства (не разбрах) към човека с който си му изневерила..Пробвай с него.. знам ли.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Съжалявам , че ще ти го кажа , но определено го заслужаваш .Ти си малка развратница и предателка , която изневерява на гаджето си с човекът , който той мрази .Незнам как може да има такива хора като теб! Освен това не можеш да пишеш ! С всичкото си безсрамие планираш да му изневериш втори път и си казваш , че няма да разбере , но нали знаеш , че на лъжата краченцата са къси и все някак ще разбере ! Няма да ти казвам нищо повече , защото хората като теб няма да ме разберат ! Дано скъсате по-скоро за да не бъде предаден още няколко пъти !

За всичко, което е ставало до сега той знае и някак си го приема(аз едва ли бих простила на човека до мен това, което ставаше)...Всъщтност днес проведох разговор с другото момче и стигнахме до извода, че е по-добре да държа на сегашната си връзка пък занапред ще видим какво ще стане...
    И dark_sw , благодаря ти за написаното.Найстина оценявам, когато някой ми каже това което мисли...само че мисля, че си малко краен, тъй като доре незнаеш точно както стоят нещата...
    Благодаря на всички, който ми дадоха съветче.Ще се опитам да запазя връзката си, защото човека до мен е точно този, който съм търсила до сега..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох .. Ами след като държиш на него въпреки, че е трудно ще ти се наложи да не ну изневеряваш..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Така или иначе,веднъж си му изневерила,щом пак те напъва,пак го направи,но знай,че онзи в Виена,може и той да не си ляга сам

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами зависи от чувствата ти, замисли се с кой искаш да си, с кого ще ти е по-добре... Ние неможем да ти кажем просто защото непознаваме нито единия нито дтугия ти прецени с кого ще ти е добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Вече знам какво искам...поставих и двамата на "кантара" и прецених, че сегашният ми приятел ми е по-скъп.. Благодаря на всички за помощтта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си