А бе всичко се преебва .. има прекалено мн момичета в живота ми,а аз неискам нито една от тях.. искам едно определено момиче ,нотя явно вече не ме иска и се побърквам.. последните няколко дни все съм с нея двамата насам натам и мислех че тя пак иска да се съберем в петък бяхме на рожден ден и тя седнала в мен и аз такъв почнах да я целувам по врата и тя нищо не прави и после и викам ела за малко отвън и тя дойде и аз такъв тръгвам да я целувам и тя вика какво правиш и аз емии опитвам се да те целуна и тя е защо и аз почнах се смея и викам е как защо искам пак да сме заедно и тя само ме погледна и вика аа не и аз и викам мило тея дни сме все заедно мислех че искаш да се съберем и тя само ми каза не искам да сме просто приятели и ми вика мн си глупав винаги преебваш всичко и ме бутна такава и си влезе вътре и аз седях седях и си тръгнах.. Има някокло момичета които ме харесват и някой от тях викат обичам те некфи такифа супер яки са сичките но просто неискам нито една от тях искам момичето което обичам само че тя вече не ми говори само ми каза вчера по скайп:Ти сам си го направи точно когато си мислех че съм те забравила ти прецака всичко знаеш ли какво ми е мн си зле винаги ме нараняваш не ме търси повече. <- това ми каза и ме блокира и сега нз нищо за нея .. нз какво да правя ;(