- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- KAK SVALIH 10 KG ZA 3 MESECA!!!
taka vijdam 4e ima dosta hoda s moq problem( ve4e biv6)i za tova re6ih da spodelq kak svalih 10 kg za 3 meseca. zna4i opitvala sam sqakvi dieti i uprajneniq i te imaha efekt za kratko i posle vaztanovqavah kilogramite. minaliq noemvri na 2005 godina,re6ih 4e e kraino vreme da spra s tezi to4no 4asove i hrani. prosto qadqah ot si4ko na po malko,est kato izklu4ime maznite hrani i osobenos sladkoto,kakto i hlqaba. drugo vajno n6to bqaha koremnite presi koito i do9 den dnes6en pravq ot 20 do 50(i te povliqavat) kogato ogladnqavah vednaga slaga6 davka v ustata si (dori i tq da e obiknovenna) sa6to taka mn te4nosti i sokove.......vqarno dosta osiliq mi trqabvaha no go napravih i sega ve4e pove4e ot godina se 4ustvam perfektno v kojata si. pri rast 175 sm bqah 65 kg a sega sam 55 kg. naistina struva6e si i sam mn dovolna ot sebe si.....opitaite,nqama da sajalqavate.pri tva taikato stava postepenno za 3 meseca,kilcata se zadarjat a korem4eto ve4e se e svilo.4ao uspeh
p.p: sorry za latinicata,ama taka sam sviknalatrea da se otu4a ot neq
![]()
![]()
![]()
е браво на тебсега всиччки нуждаещи се да свалят някое килце ще жидят че с воля всичко се постига
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
mi prava si,s volq si4ko se postiga .pri jelanie i nadejda mojem da postignem si4ko.
p.p.:iskam da se registriram no koda deto trea da se vavede v sivoto pole se mi izpisva kato go vaveda 4e e gre6en a 473243 pati probvah.ina4e otdavan pi6a tuk
И на мен не ми се изписва6е, но мама еднъж донесе един служебен лаптоп и с него се регнах, после само си влизах.
Ако иска6 отиди до някой интернет клуб и се регни от там, или от компа на някоя твоя приятелка.
Поздравления за това 4е си отслабнала![]()
Поздравления че си отслабнала....и много мерси за съветите![]()
Поздравления,положила си усилия,които са възнаградени
Мхм мисля и аз да пробвамПървоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Браво! И аз искам да сваля няколко ама нещо май волята я нямам....Всичко ми се вижда доста логично, но не разбрах какво разбираш под това по малко от всичко
Ок тва дет си написала ми изглежда надеждно,освен номерът с дъвката.Чувала съм,че не е много полезно на гладно да се дъвчи дъвка.Но не знам,не разбирам,който иска да прави диети,хранителни режими и не знам кво още
I was lost and I'm still lost...
zna4i ot si4ko po malko zna4i 4e ne se ograni4ava6 ot ne6to osven mn mazni ne6ta no qade6 mn malko,posle korema ti se sviva i ne ti prai vpe4atlenie,a za duvkata sam 4ula 4e e to4no obratnoto no ako si namerite nqakva takava priqatna i vkusna s gotin aromat,6te e mn po dobre ot edna pasti4ka primerno......ne mislite li 4e kato vi se qade sladko tva e nai dobriq varqant.man li4no mn me zalagva nz za6to.emi uspeh na vsi4ki deto iskat da probvat i naistina macki,posle vatre6no ne si savsem dr 4ovek(polojitelno de.aide 43ao
{}{}{
а и аз се чудя напр кво имаш предвид под малко?напр за един ден колко и кви неща ядеш? а е така в началото усещала ли си някакъв ефект или е дошъл ефекта по късно?Първоначално написано от in4encetooo
правилно си чувала. Правете го тоя номер с дъвката на гладно и рано или късно - язва.Първоначално написано от stel4eto__
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
az svalih nad 10 samo za mesec![]()
da i na mene mi e interesno???Първоначално написано от chrsmt
P.S.pozdravleniq za rezultata i mersi za suvetite![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Благодаря ти много за полезните съвети.![]()
Ахаамм- А кафе витаголд не пи ли?
2т. системно
С англисйка сол се отслабва най-бързо. Във всяка аптека има.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Ха-ха-ха.Много смешно.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Това което го говориш е много жалко и сарказма ти изобщо не е добре дошъл.
Пиенето на разхлабителни е сериозно хранително разтройство!!!!!!!!!!!!!!!!
Не е така.Първоначално написано от RAWRRR
Пиенето на разхлабителни не е хранително разстройство, а просто разстройство.![]()
vaprosa ne e v tova da se ograni4ava6 ot hranata...v na4aloto na lqtoto bqh visoka 168 i tejah 60 kg. sega sam 50-51kg,ne sam spazvala dieti za6toto se ubedih 4e nqma polza.Qdqh si vsi4ko i sladko i hlqb,no po4nah da hodq na fitnes.Spasenieto e v sporta ni6to drugo nqma da vi pomogne,ako iskate da otslabnete efektivno dalgotraino i barzo.Macka bravo na teb ima6 silna volq![]()
{{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}
Не е вярно.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Пиенето на разхлабителни се ползва от много булимички.
Те се пристрастяват към него и после много трудно се отказват.
Знам,че знаеш това и колко е опасно пиенето на разхлабителни и колко не помага за отслабването..така,че моля те не се гаври с наивните детски мозъчета..![]()
Не се гавря, никъде не съм казал за продължително ползване. Разхлабителни се пият само при нужда или 1-2 пъти годишно профилактично.Първоначално написано от RAWRRR
Първоначално написано от Анонимко
![]()
e bahti i 4oveka...kak 10 kg za 1 mese?!?q dai nqkvi podrobnosti be 4ovek :P
Десет килограма се свалят лесно за 2 седмици даже, ако не ядеш почти нищо. Разбира се после ги връщаш за отрицателно време.
За 3 месеца обаче е напълно в реда на нещата - килограм на седмица е най-добре, не повече.
Това с дъвката действа, но наистина ако се прави на гладно всеки ден, дълго време, си докарваш язва.
А това с яденето на "всичко по малко" е ясно - като ти се яде шоколад например ядеш, но не цял, а само парченце, и не всеки ден. Ограничават се строго само неща като хляб, пържено, и подобни. Но дори и те от време на време не са фатални стига да изядеш половин филийка, не повече.
И НАЙ-ВАЖНОТО при пазенето на каквато и да е диета е непрекъснатото пиене на много, много вода - изчиства организма и притъпява глада. Най-малко 2-3 литра на ден.
![]()