.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    in4encetooooo
    Guest

KAK SVALIH 10 KG ZA 3 MESECA!!!

taka vijdam 4e ima dosta hoda s moq problem( ve4e biv6)i za tova re6ih da spodelq kak svalih 10 kg za 3 meseca. zna4i opitvala sam sqakvi dieti i uprajneniq i te imaha efekt za kratko i posle vaztanovqavah kilogramite. minaliq noemvri na 2005 godina,re6ih 4e e kraino vreme da spra s tezi to4no 4asove i hrani. prosto qadqah ot si4ko na po malko,est kato izklu4ime maznite hrani i osobenos sladkoto,kakto i hlqaba. drugo vajno n6to bqaha koremnite presi koito i do9 den dnes6en pravq ot 20 do 50(i te povliqavat) kogato ogladnqavah vednaga slaga6 davka v ustata si (dori i tq da e obiknovenna) sa6to taka mn te4nosti i sokove.......vqarno dosta osiliq mi trqabvaha no go napravih i sega ve4e pove4e ot godina se 4ustvam perfektno v kojata si. pri rast 175 sm bqah 65 kg a sega sam 55 kg. naistina struva6e si i sam mn dovolna ot sebe si.....opitaite,nqama da sajalqavate.pri tva taikato stava postepenno za 3 meseca,kilcata se zadarjat a korem4eto ve4e se e svilo.4ao uspeh

p.p: sorry za latinicata,ama taka sam sviknala trea da se otu4a ot neq

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    е браво на теб сега всиччки нуждаещи се да свалят някое килце ще жидят че с воля всичко се постига
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

in4encetooo
    Guest

mersi mersi

mi prava si,s volq si4ko se postiga .pri jelanie i nadejda mojem da postignem si4ko.
    p.p.:iskam da se registriram no koda deto trea da se vavede v sivoto pole se mi izpisva kato go vaveda 4e e gre6en a 473243 pati probvah.ina4e otdavan pi6a tuk

И на мен не ми се изписва6е, но мама еднъж донесе един служебен лаптоп и с него се регнах, после само си влизах.
    Ако иска6 отиди до някой интернет клуб и се регни от там, или от компа на някоя твоя приятелка.

Поздравления за това 4е си отслабнала

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Поздравления че си отслабнала....и много мерси за съветите

Супер фен
    Поздравления,положила си усилия,които са възнаградени

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Поздравления че си отслабнала....и много мерси за съветите
    Мхм мисля и аз да пробвам

Мега фен
    Град
    София
    Браво! И аз искам да сваля няколко ама нещо май волята я нямам....Всичко ми се вижда доста логично, но не разбрах какво разбираш под това по малко от всичко

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Ок тва дет си написала ми изглежда надеждно,освен номерът с дъвката.Чувала съм,че не е много полезно на гладно да се дъвчи дъвка.Но не знам,не разбирам,който иска да прави диети,хранителни режими и не знам кво още
    I was lost and I'm still lost...

in4encetooo
    Guest

emi......

zna4i ot si4ko po malko zna4i 4e ne se ograni4ava6 ot ne6to osven mn mazni ne6ta no qade6 mn malko,posle korema ti se sviva i ne ti prai vpe4atlenie,a za duvkata sam 4ula 4e e to4no obratnoto no ako si namerite nqakva takava priqatna i vkusna s gotin aromat,6te e mn po dobre ot edna pasti4ka primerno......ne mislite li 4e kato vi se qade sladko tva e nai dobriq varqant.man li4no mn me zalagva nz za6to.emi uspeh na vsi4ki deto iskat da probvat i naistina macki,posle vatre6no ne si savsem dr 4ovek(polojitelno de.aide 43ao
    {}{}{

chrsmt
    Guest

Re: emi......

Цитирай Първоначално написано от in4encetooo
    zna4i ot si4ko po malko zna4i 4e ne se ograni4ava6 ot ne6to osven mn mazni ne6ta no qade6 mn malko,posle korema ti se sviva i ne ti prai vpe4atlenie,a za duvkata sam 4ula 4e e to4no obratnoto no ako si namerite nqakva takava priqatna i vkusna s gotin aromat,6te e mn po dobre ot edna pasti4ka primerno......ne mislite li 4e kato vi se qade sladko tva e nai dobriq varqant.man li4no mn me zalagva nz za6to.emi uspeh na vsi4ki deto iskat da probvat i naistina macki,posle vatre6no ne si savsem dr 4ovek(polojitelno de.aide 43ao
    {}{}{
    а и аз се чудя напр кво имаш предвид под малко?напр за един ден колко и кви неща ядеш? а е така в началото усещала ли си някакъв ефект или е дошъл ефекта по късно?

Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    Ок тва дет си написала ми изглежда надеждно,освен номерът с дъвката.Чувала съм,че не е много полезно на гладно да се дъвчи дъвка.
    правилно си чувала. Правете го тоя номер с дъвката на гладно и рано или късно - язва.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    az svalih nad 10 samo za mesec

Голям фен
    Град
    sofia

Re: emi......

Цитирай Първоначално написано от chrsmt
    Цитирай Първоначално написано от in4encetooo
    {}{}{
    а и аз се чудя напр кво имаш предвид под малко?напр за един ден колко и кви неща ядеш? а е така в началото усещала ли си някакъв ефект или е дошъл ефекта по късно?
    da i na mene mi e interesno???
    P.S.pozdravleniq za rezultata i mersi za suvetite
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Благодаря ти много за полезните съвети.

Супер фен
    Ахаамм- А кафе витаголд не пи ли?
    2т. системно

С англисйка сол се отслабва най-бързо. Във всяка аптека има.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    С англисйка сол се отслабва най-бързо. Във всяка аптека има.
    Ха-ха-ха.Много смешно.
    Това което го говориш е много жалко и сарказма ти изобщо не е добре дошъл.
    Пиенето на разхлабителни е сериозно хранително разтройство!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Не е така.
    Пиенето на разхлабителни не е хранително разстройство, а просто разстройство.

Град
    София
    vaprosa ne e v tova da se ograni4ava6 ot hranata...v na4aloto na lqtoto bqh visoka 168 i tejah 60 kg. sega sam 50-51kg,ne sam spazvala dieti za6toto se ubedih 4e nqma polza.Qdqh si vsi4ko i sladko i hlqb,no po4nah da hodq na fitnes.Spasenieto e v sporta ni6to drugo nqma da vi pomogne,ako iskate da otslabnete efektivno dalgotraino i barzo.Macka bravo na teb ima6 silna volq
    {{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не е така.
    Не е вярно.
    Пиенето на разхлабителни се ползва от много булимички.
    Те се пристрастяват към него и после много трудно се отказват.
    Знам,че знаеш това и колко е опасно пиенето на разхлабителни и колко не помага за отслабването..така,че моля те не се гаври с наивните детски мозъчета..

Не е така.
    Не е вярно.
    Пиенето на разхлабителни се ползва от много булимички.
    Те се пристрастяват към него и после много трудно се отказват.
    Знам,че знаеш това и колко е опасно пиенето на разхлабителни и колко не помага за отслабването..така,че моля те не се гаври с наивните детски мозъчета..
    Не се гавря, никъде не съм казал за продължително ползване. Разхлабителни се пият само при нужда или 1-2 пъти годишно профилактично.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az svalih nad 10 samo za mesec

Guest
    e bahti i 4oveka...kak 10 kg za 1 mese?!?q dai nqkvi podrobnosti be 4ovek :P

yes
    Guest
    Десет килограма се свалят лесно за 2 седмици даже, ако не ядеш почти нищо. Разбира се после ги връщаш за отрицателно време.

За 3 месеца обаче е напълно в реда на нещата - килограм на седмица е най-добре, не повече.

Това с дъвката действа, но наистина ако се прави на гладно всеки ден, дълго време, си докарваш язва.

А това с яденето на "всичко по малко" е ясно - като ти се яде шоколад например ядеш, но не цял, а само парченце, и не всеки ден. Ограничават се строго само неща като хляб, пържено, и подобни. Но дори и те от време на време не са фатални стига да изядеш половин филийка, не повече.

И НАЙ-ВАЖНОТО при пазенето на каквато и да е диета е непрекъснатото пиене на много, много вода - изчиства организма и притъпява глада. Най-малко 2-3 литра на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си