- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- любовник-ца
освен гаджето си имате ли любовници , с които се виждате от време на време
Predi bqh malko razhaitena i imashe neshto takova... Kato si imah gadje se vijdah i s drugi... ne izpuskah shans da se vidq s nqkoi gotin pich dori da si imam gadje na koeto nqma da mu haresa ako eventualno razbere... daje ne sym se chuvstvala guzna... No tova e bilo predi da namerq choveka s koito se chuvstvam istinski shtastliva i pylna... I nqmam nujda ot drug!
Не защото нямам нужда от любовник.Моето слънце ми дава всичко.![]()
Ама с бившия имах
Абе и аз като Nadelina![]()
Тия истории са до едно време..на мене вече са ми прекалено омръзнали!
Първоначално написано от Nadelina
+1
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Da vupreki 4e si imam gadje imam nujda da go pravq
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Имал съм такива , докато съм бил с гадже. Сега когато нямам обособено гадже всички ми се виждат като любовнички![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не ми се струва нормално, щом съм във връзка с даден човек, да започна да търся и по-интинмата компания на други.Че тогава за къф чеп съм с човека?! Тъй или иначе явно чувствата ми към него не са толкова сили, щом си позволявам да кръшкам, за какво да се занимавам с него, като мога да имам всички други (свободни) на света и да не се чувствам ограничена?
П.С. В никакъв, ама абсолютно никакъв случай не бих си и помислила да изневеря на приятеля си. Не само защото искам да предпазя чувствата му, така ще си запазя и самоуважението, главно за това, че като съм дала обещание (а стъпването във връзка си е такова да си верен на другия), мога да го изпълня.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
da ne lyjite takiva vseki izneverqva po kakyvto i da e nachin rano ili kysno![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
напълно съгласна.. не ми е нужен никой другПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Нямам и не искам,момчето до мен ми дава всичко от което имам нужда,не искам друг.
Моя пич ми дава всичко,от което имам нужда![]()
абе нали знаете "всички жени са курви освен майка ми"![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
spored men jivota e predostavil polovite organi da se pravi ne6to s tqh partniori partiorki .... gluposti trqbva da ima edin 4ovek v jivota ni no ne e kazano 4e ne trqbva da se pravi seksa i s drugi po sladko e i na seki mu se iska vatre6no kolkoto i da misli 4e ne e taka![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ми даа!Първоначално написано от bibo
По темата: да..понякога...ддз...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ima6e edin moment v koito az bqh liubovnik na bude6toto mi gadje, tq skasa s biv6iq si priqtel i nie trugnahme
Имам си всичко, което ми трябва. Не ми трябва любовник![]()
Това са глупости, никога не съм имал и никога няма да имам.. Вярвам в единствената любов и за мен е важно да знам, че тя е единственна и че само тя може да ме кара да се чувствам влюбен...![]()
Ако мислите по друг начин, значи или не обичате истински или сте глупаци...![]()
When I am around, words lose their meaning... =)
Хихихи и аз съм с вас :PПървоначално написано от sadsad
Мъжете ви давали всичко![]()
Супер ама замисляли ли сте се дали мъжете ви са на същото мнение![]()
Аз лично само в периода в който съм влюбен в момичето , от самата идея че ще й изневеря ми се догажда, но пък като ми мине това чувство , го давам без задръжки![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
НеДържа на приятеля си и нямам нужда от любовници, приятели, с които да се виждам от време на време и т.н.
![]()
Тва е тъпо...ако я\го обичаш,няма да се нуждаеш от други.А ако секса не върви и това е най-важното за единия,то тогава за какво са заедно?
Да,случайно съм се замисляла..... :P Като казвам,че ми дава всичко,едно от основните ми изисквания е да ми бъде верен.Първоначално написано от love_girls
То се усеща, когато не е така
А твоето изказване ми се струва тъпичко, защото ако "периода в който си влюбен в момичето" свърши,свестните хора просто при такова положение казват "край" ,а не продължават връзка,в която няма чувства.Така че няма нужда от изневери.
![]()