- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кнотактни лещи ... къде,колко?
Някой има ли представа от къде могаг да се купят контактни лещи ?! И колко горе долу ще струват ? И дали е възможно да си избереш някакви странни цветове да са :]]]
do 90 lv dvete br :P
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
оптиките, там където правят очила.
но ако имаш диоптър, задължтелно се консултирай със слециалист преди да вземеш.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
НеПървоначално написано от ЕPu
въпроса ми е за цветни очички :]]]
тогава ще ти е още по-лесно да си намериш :>
казваш им, че нямаш проблеми с очите (късогледство, далекогледство и т.н) ии ти ги дават.
само,ч е не може да се пробат.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ami hora dali gi ima v1v vsqka optika i dali 6te trqbva da se pravi predvaritelna por14ka ili to tam 6te ima... i az nZ??![]()
az skoro si kupih sini le6ti za 101 lv i sam dovolnaBrazilski sa na "Softlens"
Дават да ги пробваш, поне на мене ми дадоха... Иначе във всяка оптика ги има, цените варират но са около 80-90-100 лева за двете... Мойте също са от тези бразилските и имат много добро покритие и невероятни цветове...Първоначално написано от ЕPu
В доста оптики продават цветни лещи.Цените зависят от качеството и от това за какъв срок са пригодени.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А дали ще мога да си взема например само 1 ?( Охх какво съм дебилче ... да си ходя с две различни очи
) ... или те се продават само в комплект ?
А добре какво става примерно ако ги нося след срока до който са пригодени?
Оф, аз много искам зелени лещи за бала, ама здраве да е. И да нямам, все тая, важното е да е яко тогава.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мисля, че продават...Първоначално написано от _siNNer_
А първите ми лещи бяха за 12 месеца, ама ги носих още няколко месеца след това, за да видя кво ще стане... ми нищо не стана.Не бяха цветни, де, ако това има някакво значение.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
До колкото знам си вървят в комплект.Аз съм със зелени очи, но имам късогледство, поради това нося прозрачни лещи с диоптер.Трябва да отделяш много внимание и грижи, защото са изключително нежни и лесно се късат...На мен веднъж ми се беше разполовила, вътре в окото...кофти тръпка...Първоначално написано от _siNNer_
Иначе, нищо кой знае какво няма да стане, ако ги ползваш след крайния срок, но не е желателно.Да не забравя да кажа, че не е хубаво да стоиш с лещите пред ПС.Айде успех при купуването и да вадиш погле-трепач.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Има ги във всяка оптика от 80 до 120-130 лева най-често струват, а до колкото знам има и такива, който са за верменно носене и струват около 34-40 лева.
На Витошка има по 80 лв в една Оптика![]()
на "Мадрид" има едно..не знам дали е оптика...сигурно е...няма значение де и там има много хубави лещи,английски;мисля,че меките за 3 месеца бяха 8,50 бройката,ама издържат повече,поне моитеа твърдите бяха малко над 10 лв.Съвсем евтини и много качествени.Точния адрес не го помня,ама ако някой се интересува ше потърся да му кажа
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
еми не е от най-приятните усещания,ама се свиква...иначе тряя с очила да ходиш,а не е оферта хахаПървоначално написано от Psychopath*
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg