- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си намеря гадже
emi taka/...imam edin problem...ne moga da si namerq gadje..nz kfo stava...smi gadno mi e che vs si imat a az sedq otstrani...primerno seki sv valenti si go karam sama... ;( nz veche kfo da praa..kajete nqkf savet ili znam li ...![]()
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
~#~`HiP-HoP`~#~`@nD Ba$k3т`~#~
aiide stiga stese jalvali 6te si namrei6 kto mu doide vremeto na sila ni6to nqma da stane
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
деба , и аз така![]()
I am what I am !!!
като и ти , защо не и пишеш едно ЛСПървоначално написано от LiL-Tushi
![]()
шегувам се.....споко хора, всичко ще е наред![]()
не се шегувайПървоначално написано от trittico
я верно си драснете по едно редче
ПС. и да ме поканите на свадбата![]()
На колко години си?
Vrytni mi edna svirka i ako mi haresa, moje da pomislq...
Аре стига бе...К'во толко' се впрягате всички..Само за това мислят повечето...Еееее сама си,но и това ще се промени...Ще намериш някои рано или късно..Сама няма да останеш.
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
на колко си? И аз съм сама, но се опасявам че имам прекалено високи критерии - с две думи чакам принца на бял конПървоначално написано от LoFeLch3t0
![]()
А това със "всички си имат гаджета" поне една трета от тях лъжат и точно преди да ви запознаят с перфектното момче става нещо и късат, има логика нали?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от LoFeLch3t0
пиши ми бързо едно лс![]()
Не мога да разбера защо пускат 6395294 еднакви теми. По темата -вземи се хвърли от някой мост като толкова ти пречи да живееш.![]()
Голям проблем няма що
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от Bubbly
е ти пък, изчакай малко.. може да ми драсне някое лично![]()
аз пък вече 2ри ден не мога да си намеря четката за зъби...пък много съм се привързл към нея...какво да правя![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
spoko i az si nqmam nikogo i az taka kato tebe vseki sveti valentin si go karam sama.![]()
Хубавите неща стават с време! Не се отчайвай ще си намериш някой мадама която да те олича.
Блъсни си една 4икияПървоначално написано от bibo
и си ги измий с прас4е като те е гнус с др 4етка.
хахахаха
хахахахах
хахахахах
хааххаха
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Бъди по отфорена, движи с повече приятели, усмихвай се повече и ще видиш че до няма и 3 дена някой щи са лепне (после неможеш да се оттървеш от негоПървоначално написано от LoFeLch3t0
)
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Не съм чувала,хора да умират от това,че за определен период от време нямат гаджета,и ти няма да си първата!