- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв е шанса?
Здр,имам проблем!Някой може ли да ми каже дали на 20 ден откакто ми е дошло,шанса да эабременея е голям,при положение че приятелят ми свърши в мен мн малко,,,др част иэхвърли върху себе си!Ще съм ви благодарна!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Да вероятно си бременна направи си тест за бременност
след секса пили пустинор дуо
Veroqtnostta q ima dori v teb da e vlqzla samo edna miniaturna kapchica semenna technost zashtoto v neq ima hilqdi spermatozoidi...
в спермата има милиони сперматозоиди
след секса пили хапче пустинор дуо
ауууу, май ще имаме мамааааа![]()
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
Не съм пила нищо,эащотото той не е сигурен дами се е еэпусналнэ какво да правя
направи си тест за бременност
преди колко време прави секс
Снощи,рано е эа тест
трябва да си направиш след 2 седмици тест за бременност
щом си правила секс снощи тичай бързо до аптеката за постипор дуо
энам че след хапче става нередовен цикълът а трябва да ми дойде до 3-4 дни![]()
отивай до аптеката за постинор дуо
ако не не пиеш хапчето може да се окаже че си бременна и ако си бременна какво ще правиш
права си,чудех се эащото съм чувала че се эабременява най-лесно в овулация,,иначе шанса е малък
така е
мн съм объркана,,,като энам че може и да не съм бременна
има вероятност да си бременна...пий ескапел до 72 часа след акта и не би трябвало да имаш проблеми![]()
постинор няма от много време...вече е ескапел 30-тина лв е едно хапче ама ще ти спаси живота ХОДИ КУПУВАЙ ДА НЕ СИ БИЕШ ГЛАВАТА ПОСЛЕ
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
а с него ще се раэмести ли цикълът
Бе не разбрахте ли че за всеки организъм се искат различни противозачатъчни... най-добре иди на гинеколог и друг път взимай...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
nai-dobre otidi do aptekata kupuvai si eskapele i go pii....zavisi moje i da ne ti se obyrka cikala .....sled kato go izpiesh ot tretiq do sedmiq den 6te trqa da ti doide i ot tam natatyk i na lunata moje da ti otide cikyla... uspeh !
от тези хапчета знам че има и голям процент да се развие извънматочна бременност но пък иначе мин година бях на лекция и ми обясняваха колко са ефикасни и че наиситан помагат така че няма да загубиш ако опиташ...колкото по късно повече ще съжаляваш... и поне ще знаете за другия път по навреме с предпазните мерки![]()
Освен с цикъла,но не е задължително.Може пък да нямаш никакви промени.Първоначално написано от ville baby
всеки втори коментар .. постинор, постинор, .. то да трябва да пиеш хапче .. ама Ескапел .. и то до 72 часа от рисковият акт, вероятност да си бременна .. естествено, че има .., но как може приятеля ти да не знае какво е направилл .. а сега де - вънка или вътре ?? ми нямаш избор според мене трябва да действаш, не да се чудиш .., че накрая може само да се чудиш .. синьото или розовото костюмче ??![]()
Мн ви благодаря,Последните коментари ме успокоиха,,,,,а нормално ли е че имам симптоми че ще ми идва-боли ме корема и гърдите ми са подути.
Това може да е на психична основа, все си мислиш, че си бременна и т.н.
А иначе ако не си пила ескапел вече, пий и не се притенснявай