- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На ГЪЗАРИ ЛИ СА ПРАИТЕ БЕЕЕ/ПЛС СОС
оФФФ ХОРА помогнете ми плс мн харесвам едно момче ама нз аз сам мн срамежлива и нз кво да прая и в4ера му писах а тои гледал филм и ми каза че после 6те ми пи6и но така и не писа.докато ж даскало постоянно ма заглежда.а от друга страна френда му постоянно ми пи6и ж скайп и сам ми пожтаря колко сам сладка ауу абе ко да прая оффф
Заглавието трябва да е написано на кирилица
ramaiana
наеби се и с двамата и след това прецини кой ще продължиш да чукаш
ne pi6i na nito edin ot tqh..4akai te da ti pi6at...draj se vse edno sa ti bezrazli4ni...bazikai gi za razni ne6ta...prosto vse edno ne te interesuvat...na koit mu stiska i iska 6te te poiska i 6te nameri na4in da se dokopa do tebaidi uspeh4eta mila
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Не казвай на момчето , че го харесваш , защото знаеш какви са момчетата, ако разбере , че е така може да те бъзика , което е супер тъпо , ама кой да разбере !Просто му пиши и си говорете , ако иска той де , но недей да досаждаш ! Пожелавам ти много успех и дано и той да те харесва !
Mersi mn i na vs mislq 4e si mn prava MaRcHeLiTkAa no bih iskala da 4uq i dr komentari![]()
![]()
![]()
MaRcHeLiTkAa ами аз почти съм съгласна...
имам впредвид че няма нужда да се правиш че не те интересува,ако е пич ще те разбере и няма да се ебава за подобно нещо с теб.Но пък не е много приятно някой да ти досажда,от личен опит го знам.тъй че сподели деликатно намекни на момчето дето си го харесваш за това и ако не схване... има време ще ОТрусенее![]()
Тряя се отдръпнеш от единия (който си избереш) иначе много смешна ситуация става.
Животът е адът описан в Библията!
Като за начало се научи да пишеш!
spored men parviq ne te haresva,no priqtelq mu da,sledva6tiq pat kato ti kaje 4e si sladka zapo4ni da mu namekva6 i da go provokira6,ili mu kaji-"kato sam sladka nqma li da me pokani6 na kafe?"ako ti otkaje 6te se pravi6 4e e bilo 6ega,ako ne ti otkaje deistvai(ako go haresva6 de)aide uspehi![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Вие момичетата вървите винаги наопаки винаги който бяга от вас вие след него тичате а който тича след вас вие па бягате от него
Първоначално написано от NH3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Избери си един не е толкова сложно![]()
--------------------------------------------------------
...другото само си идваПървоначално написано от kifla
![]()
Ти май гъзар само на снимка си виждала а?
na 18 za viprosa na Човекът_с_въпроса xaxax
18 годишни ... а ?! Еми или си им интересна с нещо и искат разнообразие .. или просто ше си им пореданта бройка :} .. Избери тоя който на тебе ти харесва .. Бтв за първа год ли си в даскалото ?
Най-добре ги забрави и двамата защото ще се изпокарат за тебе и на тебе също няма да ти е приятна подобна ситуация
Избери си един,и действай с него.
аз пък си мисля че приятелят му те харесфа и тоя другия не ти пишееее..заради приятеля му :Д:Д:Д:Д
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Съвет от мен:
1.Ако не те заслужава,не му обръщай внимание
2.Ако нищо не стане не му обръщай и капка внимание,той ще усети какво е направил![]()
е,убий ме,ама връзката между заглавието и темата не мога да намеря!!!![]()
абстрахирай се от френдове и сякви,те могат пове4е да навредят,отколкото да помогнат.пове4е не им пиши,те да се сетят.демонстрирай малко незаинтересованост,тва не зна4и оба4е да се превъзнасяш,
Ъъ,ама ти сигурна ли си,че те заглежда?!Смисъл,такъв,че ако наистина те заглежда (както ти си мислиш),щеше да ти пише,защото може би харесва нещо в теб...Пък иначе може просто да те гледа на криво или да се чуди как по дяволите неговият приятел е избрал точно теб (понякога се случва)?!?!
Мисля,че трябва да тръгнеш с този дето ти се кефи...
А иначе просто вземи сама си изясни нещата..? :P
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Първоначално написано от why^n0t
![]()
![]()
по темата - не 4акай той да ти пише - шото ако си му безразли4на не се надявай. И мн тъпо казал 4е ще ти пише пак не ти писал - голяма работа- пиши му ти, човека може да не е могъл