.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не го търси...не го притискай..и...не бъди нахална!Ако той има некви чуства към тебе сам 6те "портопа" на вратата ти!

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    spored men parviq ne te haresva,no priqtelq mu da,sledva6tiq pat kato ti kaje 4e si sladka zapo4ni da mu namekva6 i da go provokira6,ili mu kaji-"kato sam sladka nqma li da me pokani6 na kafe?"ako ti otkaje 6te se pravi6 4e e bilo 6ega,ako ne ti otkaje deistvai(ako go haresva6 de)aide uspehi
    И аз мисля,че е мн по одачно да действаш с този,който се интересува от теб,а не от този,който даже не иска да говори с теб.Според мен щом само те оглежда,може би го привличаш самао физически

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    наеби се и с двамата и след това прецини кой ще продължиш да чукаш
    ~ EviL DeViL ~

Не се задявай и с двамата...щот тва си е адски курвенската ралта...фащай тоз дет те харесва да си те чука там и твае...бъди в началото безразлична,защото така ако те желае ще си го покаже...давай ти си
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Вие момичетата вървите винаги наопаки винаги който бяга от вас вие след него тичате а който тича след вас вие па бягате от него
    Абсолютно е така!!! А по темата... Първо, според мен е абсолютно забранено да казваш, но когото и да е, че го харесваш... По-добре ще е да му го намекнеш... Второ, остави ги те да ти пишат, за да видиш дали им пука за теб. Ако пък не ти пишат, толкова по-зле за тях, не знаят какво губят, ще ги забравиш /от личен опит ти го казвам, наскоро преживях подобно нещо, но направих нещата които сега осъзнавам, че се били грешка... но както и да е/... И никога не смей да плачеш за момче! Повечето от тях не заслужават...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Miss~Cherry
    И никога не смей да плачеш за момче! Повечето от тях не заслужават...

*винаги има изключения!
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от NH3
    наеби се и с двамата и след това прецини кой ще продължиш да чукаш
    найс ... логично

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
    ne pi6i na nito edin ot tqh..4akai te da ti pi6at...draj se vse edno sa ti bezrazli4ni...bazikai gi za razni ne6ta...prosto vse edno ne te interesuvat...na koit mu stiska i iska 6te te poiska i 6te nameri na4in da se dokopa do teb aidi uspeh4eta mila
    verno imam mnogo takiva t1pi momi4eta ama na nikoq ne pi6a s t1pi xora deto se mislqt na vajni nese zanimavam daje imam pati pove4e BLOCK nati abonati ot kolkoto izob6to i neznam kolko premaxnati gazari/ki nemi trqbvat :P 1+
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си