- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На ГЪЗАРИ ЛИ СА ПРАИТЕ БЕЕЕ/ПЛС СОС
Не го търси...не го притискай..и...не бъди нахална!Ако той има некви чуства към тебе сам 6те "портопа" на вратата ти!
И аз мисля,че е мн по одачно да действаш с този,който се интересува от теб,а не от този,който даже не иска да говори с теб.Според мен щом само те оглежда,може би го привличаш самао физическиПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Първоначално написано от NH3
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Не се задявай и с двамата...щот тва си е адски курвенската ралта...фащай тоз дет те харесва да си те чука там и твае...бъди в началото безразлична,защото така ако те желае ще си го покаже...давай ти си![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Абсолютно е така!!!Първоначално написано от Vin Diesel
А по темата... Първо, според мен е абсолютно забранено да казваш, но когото и да е, че го харесваш... По-добре ще е да му го намекнеш...
Второ, остави ги те да ти пишат, за да видиш дали им пука за теб. Ако пък не ти пишат, толкова по-зле за тях, не знаят какво губят, ще ги забравиш /от личен опит ти го казвам, наскоро преживях подобно нещо, но направих нещата които сега осъзнавам, че се били грешка...
но както и да е/... И никога не смей да плачеш за момче! Повечето от тях не заслужават...
Първоначално написано от Miss~Cherry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*винаги има изключения!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
verno imam mnogo takiva t1pi momi4eta ama na nikoq ne pi6aПървоначално написано от MaRcHeLiTkAa
s t1pi xora deto se mislqt na vajni nese zanimavam daje imam pati pove4e BLOCK nati abonati ot kolkoto izob6to i neznam kolko premaxnati
gazari/ki nemi trqbvat :P 1+
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.