- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
здр на всичкинаскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
да 100 продента има вероятност да спрат да ти растат гърдите ако носиш стегнат сутиен
Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези![]()
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
Tova naistina li e vqrno za vit E ???Първоначално написано от ksz
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
macka i mouite ne sa koi znae kolko golemi ama 6tom kazva6 4e e seriozen priqtel na nego nqma da mu puka kfi sa ti toi teobi4a takava kfato si i nq da gl malki li sa ti golemi li sati pone az taka mislq![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...Първоначално написано от sweet^girl
Между-другото, ядеш ли ядки?Първоначално написано от tttttt
ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненаданпък и ще ми бъде първия...
бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници![]()
Смени си пола и няма да има за какво да се притесняваш...Първоначално написано от tttttt
![]()
Ами в ядките има много Витамин Е, ако ядеш си го набавяш, ако не ядеш трябва да си го набавяш по друг начин...Първоначално написано от black_wish
![]()
ami izob6to ne qm qdki....ama ve4e 6te zapo4naa v koi po to4no ili vuv vsi4ki
![]()
Не се притеснявай!И моите не са големи,но изобщо не ми пука.Не си мисли,че всички момчета си падат по големи CiCi.![]()
Ами мисля че във всички... Но все пак няма да ти навреди 1 месец да пиеш Вит. Е. Иди в аптеката и питай... Но не забравяй да питаш и по колко да взимаш!Първоначално написано от tttttt
майната им на циците...
ама все пак спи без сутиен....първо че не било удобно и второ че на циците ти им тряа свобода-дай им я
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
еми да , спират да растати мойте бяха малки ама уж пих бирена мая и май че от тях порастнаха, а може би просто им е дошло времето
![]()
![]()
ami to predi i az si misleh za birenata maq,ama mi kazaha 4e ot neq i dupeto dosta porastvalo i se otkazah![]()
ахаха при мене нямаше такова нещонезнам..различни организми
ако толкова много искаш да ти порастнат и си готова на всичко имаше няква тема за някакви мелодии за гърди
макар, че не ми се вярва да е истина
![]()
охх много искам ама вече започвам да се примирявам с това което имам (по точно нямам)в крайна сметка милото ако ме обича,няма да му пука кой знае колко..... нали?
![]()
права си, но все пак ако искаш да оробваш: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E3%FA%F0%E4%E8 прочети я цялата, на едно място ги имаше мелодийките![]()
Усещам как след тоя пост в аптеките ще настъпи нечувано търсене на вит ЕПървоначално написано от ksz
![]()
А мога ли да попитам от къде ги знаеш тези неща?![]()
Къв авторката-приятеля ти няма да остане неприятно изненадан,нали те вижда всеки ден,няма да очаква като се съблечеш и отнякъде да изкочат
две дини =p Щом сте заедно и се обичате,едни гърди няма да са му проблем.
По въпроса с бирената мая-верно ли бе???И аз съм я пила,ама свърши и скоро не съм си взимала.Иначе преди време в раздел "Козметика и диети" имаше тема за хмела,в която няколко момичета казаха,че от него за 2сед гърдите им пораснали с 2 санта.Колко е вярно не знам,навих се да опитам,ама така горчеше,че ми се доповръща...Ще видим кога ще се престраша пак,трябва да е скоро xD
Какво е обеснението за това не съм сигурна,но имам своя версия.Чела съм,че от естрогена растат гърдите,а той се съдържа в бирата.И щом тези момичета са забелязали резултат от хмела,сигурно това е съставката И,която уж уголемява гърдите,в бирата.
Но съм виждала доста лъжливи постове на някои момичета(като например-от хининовата вода косата на едно момиче и пораснала с 6 санта за 2 месеца) може и да не е истина.Обаче не обвинявам никого,някой да ни ми се обиди,казвам го само за всеки случай.
Наскоро по телевизията гледах реклама за някакъв рингтон,който увеличавал гърдите-имаме си го във форума.Можеш да пробваш и после да кажеш ко е станало![]()
spox ве мацка аз си мечтая за малки цици! а и на някои момчета им харесват по-малките...аз също им се кефя , ама имам големи...нали знаеш всеки иска това, което няма![]()
xaxax egati divata pesni4kamersi vse pak
![]()
Ами какво да ти кажа същото е като при нас момчетата ! Носиш ли стегнати боксерки забавя процеса с разстежа на "пениса"...Та и при вас стегнат сутиен забавя ,но НЕ СПИРА разстежа !