.
Затворена тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 354

малки гърди-проблем

здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P

да 100 продента има вероятност да спрат да ти растат гърдите ако носиш стегнат сутиен

Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Цитирай Първоначално написано от ksz
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

macka i mouite ne sa koi znae kolko golemi ama 6tom kazva6 4e e seriozen priqtel na nego nqma da mu puka kfi sa ti toi teobi4a takava kfato si i nq da gl malki li sa ti golemi li sati pone az taka mislq
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...

Re: малки гърди-проблем

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
    Между-другото, ядеш ли ядки?

ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...

Какво ... да не би да трябва да ядеш и ядки за да ти порастнат цици ( не съм привърженик на кфито и да било ядки...вадете си изводите )

бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници

Смени си пола и няма да има за какво да се притесняваш...

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Какво ... да не би да трябва да ядеш и ядки за да ти порастнат цици ( не съм привърженик на кфито и да било ядки...вадете си изводите )
    Ами в ядките има много Витамин Е, ако ядеш си го набавяш, ако не ядеш трябва да си го набавяш по друг начин...

ami izob6to ne qm qdki....ama ve4e 6te zapo4na a v koi po to4no ili vuv vsi4ki

Град
    Амстердам
    Не се притеснявай!И моите не са големи,но изобщо не ми пука.Не си мисли,че всички момчета си падат по големи CiCi.

ami izob6to ne qm qdki....ama ve4e 6te zapo4na a v koi po to4no ili vuv vsi4ki
    Ами мисля че във всички... Но все пак няма да ти навреди 1 месец да пиеш Вит. Е. Иди в аптеката и питай... Но не забравяй да питаш и по колко да взимаш!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    майната им на циците...
    ама все пак спи без сутиен....първо че не било удобно и второ че на циците ти им тряа свобода-дай им я
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

еми да , спират да растат и мойте бяха малки ама уж пих бирена мая и май че от тях порастнаха, а може би просто им е дошло времето

ami to predi i az si misleh za birenata maq,ama mi kazaha 4e ot neq i dupeto dosta porastvalo i se otkazah

ахаха при мене нямаше такова нещо незнам..различни организми ако толкова много искаш да ти порастнат и си готова на всичко имаше няква тема за някакви мелодии за гърди макар, че не ми се вярва да е истина

охх много искам ама вече започвам да се примирявам с това което имам (по точно нямам) в крайна сметка милото ако ме обича,няма да му пука кой знае колко..... нали?

права си, но все пак ако искаш да оробваш: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E3%FA%F0%E4%E8 прочети я цялата, на едно място ги имаше мелодийките

Усещам как след тоя пост в аптеките ще настъпи нечувано търсене на вит Е
    А мога ли да попитам от къде ги знаеш тези неща?
    Къв авторката-приятеля ти няма да остане неприятно изненадан,нали те вижда всеки ден,няма да очаква като се съблечеш и отнякъде да изкочат
    две дини =p Щом сте заедно и се обичате,едни гърди няма да са му проблем.
    По въпроса с бирената мая-верно ли бе???И аз съм я пила,ама свърши и скоро не съм си взимала.Иначе преди време в раздел "Козметика и диети" имаше тема за хмела,в която няколко момичета казаха,че от него за 2сед гърдите им пораснали с 2 санта.Колко е вярно не знам,навих се да опитам ,ама така горчеше,че ми се доповръща...Ще видим кога ще се престраша пак,трябва да е скоро xD
    Какво е обеснението за това не съм сигурна,но имам своя версия.Чела съм,че от естрогена растат гърдите,а той се съдържа в бирата.И щом тези момичета са забелязали резултат от хмела,сигурно това е съставката И,която уж уголемява гърдите,в бирата.
    Но съм виждала доста лъжливи постове на някои момичета(като например-от хининовата вода косата на едно момиче и пораснала с 6 санта за 2 месеца) може и да не е истина.Обаче не обвинявам никого,някой да ни ми се обиди,казвам го само за всеки случай.
    Наскоро по телевизията гледах реклама за някакъв рингтон,който увеличавал гърдите-имаме си го във форума.Можеш да пробваш и после да кажеш ко е станало

spox ве мацка аз си мечтая за малки цици! а и на някои момчета им харесват по-малките...аз също им се кефя , ама имам големи...нали знаеш всеки иска това, което няма

xaxax egati divata pesni4ka mersi vse pak

Ами какво да ти кажа същото е като при нас момчетата ! Носиш ли стегнати боксерки забавя процеса с разстежа на "пениса"...Та и при вас стегнат сутиен забавя ,но НЕ СПИРА разстежа !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си