- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
по добре малко в гърдите и повече в главата отколкото обратното
тайната е в мекиците яжте мекици за да имате големи цици.![]()
q se ospokoi az kat imam da ne misli6 pa 4e sam premrqla za tqh a 6tom s priqtelq ti imate seriozna vryzka misli6 li 4e nego go byrka tva nqkoi mom4eta ne haresvat golemite gyrdi a za razteja probvai s boza ne sam go probvala ama sa mi kazvali 4e vyr6i rabota![]()
![]()
emi macka tfa za sutiena nz dali e vqrno az qdki ne qm vapreki tova az sam na 14 i imam dosta golemi gardi koeto me pritesnqva smisal nali az iglejdam na 15 16 i mom4etat postoqno me zaka4at i za tfa ne zavijdai n qma da te ostavat na mira kazvam ti go ot li4en opit e ako naiatina sa ti mn malki v4e nz kfo da ti kaja![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
spoko pove4eto mom4eta haresvat po malkite gardi no spri da nosi6 sytien za izvesno vreme ot nogo naistina spirat da rastat do 18 6tese razviva6 i 6te porasva6 i nai veroqtno 6te ima6 gardi
Първоначално написано от tttttt
за к`во ти е сутиен като нямаш гърди? той се воси от жени които имат гърди
amnii .. mila nqa se pritesnqva6 slu6ala sam mnogo mneniq ot mom4etata za mnogo momi4eta tys mn qki cici ima tva onova nakraq kat gi vidqt bez sutien se ot4aivat .. pove4eto s golemi cici im visvat s izvinenie ;] po qko e s malki no stegnati i oformenideda znam tva e moeto mnenie .. no taka ili ina4e ako te obi4a priqtelq ti naistina nqma da mu puka kakvi sa i az sam s malki i priqtelq mi mn im se radva xax
ne se pritesnqvai aii uspeh4e
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
mersi na vsi4ki mnnn :P![]()
![]()
![]()
EI hi4 da ne se pritesnqva6...polovin godina predi da pravq sex za purvi put ne iskax samo za6toto sum ploska...no sled kato premine6 prez tozi etap 6te spre da ti puka,momxetata xaresfat i malki gurdi.i 6tom si te obi4ka nqma problemi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da te uspokoq mila az nesi padam po golemi cici i izob6to spored men nqma nujda da izpitva6 sram ili kompleksi ot ne6to koeto e tvoe i nemoje6 da promeni6 6tom e pisano taka taka 6te e usepex!!p.s. da neti puka
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
+1 Vuobshte da ne ti puka. Az napramer gledam dupetata.Първоначално написано от Ephemeral
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от tqnko
Първоначално написано от AnincetoSexy
Както някой се беше изказал: Ако носиш шапка няма да спреш да растеш =>Подобно е положението и със бюста.
Леле как спиш със сутиен,не ти ли е неудобно?!?!То и аз нося сутиен през по-голямата част от деня,ама чак и докато спя...
![]()
Не мога да бъда много компетентна по темата,имам си гърди и не съм се интересувала как може да се ускори растежът им,но мисля,че всичко си е до ген.Не се комплексирай толкова,гаджето ти би трябвало да е забелязало,че не са ти големи гърдите,и все пак още е с теб.Така че...
Чувала съм и че с противозачатъчни ставало,но като ги спреш,всичко ставало по старому![]()
da, kogato stqga6 gurdite si postoqnno ne e polezno! ti samata kazva6 4e nqma6 po4ti nikakvi, togava za6to nosi6 sutien prez no6tta?! tova go pravqt bremmeni jeni za da ne im uvisnat kato sa naedreli! hora s golqm bust go pravqt no ne s sutien a s biustie! ne mislq 4e trqbva da produljava6 da spi6 taka!![]()
Не е полезно да носиш сутиен през ноща, а и изобщо как ти е удобно да спиш с него?И аз съм на 15, и моите също не са много големи
Не се притеснявай толкова, има още време да растат :P
Защо го носиш докато спиш??? Няма кой да те гледа докато спиш бе момиче. Пък и толкова ли няма нищо...? Нз... моя съвет е да зарежиш теа комплекси и да си спиш като човек.Който те харесва ще те харесва каквато си.На мен са ми смешни теа,който под сутиена носят някви ДЕБЕЛИ подплънки .... веднаж на една (моя клас) в чеса и барам цицатаПървоначално написано от tttttt
и тя не усеща (сиг 5мин докато не й каза приятелката й) Та може да си направите изводите с какви подплънки е,а после нарочно барах на една друга и тя каза,че сичко си усеща...така си направих извода кой носи сутиен с ПОДПЛЪНКИ и кой не ! (малко странен пост надявам се да го разберете пък ако ли не здраве да е ! )
![]()
![]()
еее споко бре...тва да ти е проблема
ако си се обичате няма да гледа само колко са ти големи...той си те е приел такава каквато си...не е нужно да имаш големи...а иначе незнам за ядки или сутиени кое помага и кое не ама знам че като му дойде времето тогава...
и не мисля че има от какво да те е срам ако искаш да ти е първи и той те обича ще те изчака колкото време ти е нужно...без паника! Успехче! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най-важното е да си уверена в себе си![]()
Тука сигурно, ако направим статистика момчетата които си падат по малки гърди ще са болшинство![]()
Аз съм по-голяма от тебе, скромно надарена, ама съм открила едно-->Да не ти пука!!! Нека хората около теб те ценят такава каквато си![]()
NE VSI4KI MOM4ETA HARESVAT GOLEMI CICI .. NO NIKOE MOM4E NA HARESVA MALKITE.. tva e moita teoriq makar i gadna..i az nqmam i naprawuuu mn kofti she mi e pred negyy ..ama imam dalga kosa she se vazpolzvam da ne gleda mn![]()
xaxaxa mi to i moita e dosta dulga![]()
![]()
На мен лично не ми харесват големи цици...аз гледам други неща![]()
♠ The Nuts! ♥