- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
аз съм момче и не съм много навътре в тея неща със сутиените обаче си има мъже който обичат по-малки гърди така че не се притеснявай
mm neka sq da kajem sichki babini tikovge za ugolemqvane na biusta , respektivno na duppata ...
mi da kaka , nosi go postoqnno toz sutien , da ti se srastne ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Какво сте се помъкнали с тия сутиени като сте като дъски, никога не ми е било ясно...
цици, цици та цици.. вие се побъркахте бе мама му стара..
Няма такова нещо иначе, поне при мен не забелязвам.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами, недей да носиш толкова стегнат сутиен.. И недей да спиш с такъв!Това си е чисто мъчение.
А ако толкова ти се носи когато си си вкъщи (и не спиш), носи бюстие, ама по-добре не носи нито едното от двете вкъщи и по време на сън.
Edit: В моя клас има едно момиче, което има много малки гърди, самата тя е бая дребничка и няма такива гърди като другите, но на нея изобщо не й дреме, затова и никой никога не й се е подигравал, пък и ако си природен талант в леглото, тоз твоя приятел няма да му дреме за циците изобщо.Айде, успех!
![]()
растежът на гърдите е естествен процес,и според мен не ти трябва да носиш сутиен щом нямаш никакви гърди..просто няма смисъл!!И не мисля че медикаментите ще ти ускорят растежа..просто явно още ти е рано да имаш по-големи гърди
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Едва ли ще е много изненадан,защото и през блузата се личи имаш или нямаш гърдиПървоначално написано от tttttt
![]()
offline forever!
Първоначално написано от amatorium
ee 4e kak ina4e![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
А аз какво да правя като не са малки а просто ги няма. На 13 съм и почти всичките ми съученички имат доста. Обаче при мене деколтето е празно. Вярно е че големия бюст не мн хубав, защото после може да увисне, но да си плоска сущо не е мн приятно.![]()
![]()
![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
spox e 6te ti porasnat ne se 6a6kai.pak i naistina ne vsi4ki mom4eta si padat po golemi cici.vajnoto e da te obi4a.tva e...![]()
![]()
![]()
абе 6то спи6 с сотиен бе![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
аз пък знам че бозата стимулира растежа на гърдите![]()
Hah. I az se izumih, che spi sus sitien. Gledai da ne nosish sutien. Vse pak nqma kakvo da prdurjash s nego. Ostavi si malkite gurdi da dishat svobodno i tuko vij pochnali da narastvat dobre.
Eating isn't cheating - Arnold
moite su6to ne sa koi znai kolko golemi,no tova ne biva da te kompleksira...i biv6iq mi i sega6iniq mi priqtel me haresvat takava,kakvato sum...ako mom4eto durji na teb,prosto ne biva da se trevoji6 za tova!vqrno e 4e sutiena spira rasteja na gurdite....kupi si biustie...:}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
ами и моите са малки и аз така се притеснявам...ама в крайна сметка то си е генетично заложено..![]()
someone else...
+1Първоначално написано от purple__love
offline forever!
AMm takova ko sa ti otpusnati gurdite kakto kazaxa ve4e vitamn E pravilna dozirovka i ako imash vuzmojnost na vitnes ima tren za gudri koito se praqt taka gurdite se stqgat i rastut i se polu4ava 2en efekt i 2 puti po burz ot tova da poemash samo vitamin![]()
![]()
Съединението прави силата !
Ти луда ли си бе .. как ще носиш сутиен докато спиш ... супер вредно е за гърдите и спират да растат или ако растат почват да се деформират ... ше станат кат' на няква баба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С противозачатъчни е най-сигурно да ти се увеличи обиколката, регулират и хормонитеПървоначално написано от ksz
Можеш да опиташ и упражнения за стягане на гръдните мускули и това помага :P
А иначе недей да спиш със сутиен, не е много полезно, а и едва ли ти пречат, щом не са ти големиИ доколкото до комплексите, няма нищо по-лошо от това да не се чувстваш добре във тялото си, независимо колко са големи гърдите ти, можеш да влудиш момчето ти, ако си уверена в себе си
![]()
![]()
Което и момче да попиташ ще ти каже, че харесва стегнати гърди, не че размера е за пренебрегване, но това е по-важно.
А и не е за забравяне факта, че разтежа на гърдите не спира до 25 годишна вързаст, така че не се притеснявай и действай![]()
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
пробваи с фитнес не е важно чак колко са големи но е хубаво да са стегнати![]()
м незнам не сам сигузен за това ма като са мачкат ка4или растат
щото като гледам филмчета с прката и обичам да и барам гардите незнам защо
![]()
Амм да вярно е.Като излизаш навън си го носи,но щовм си влезеш вкъщи веднага го махай(лично аз не го понасям).Да спиш с него пък е най-глупавото нещо.Вкъщи няма кой да те гледа дали си с малки цици или не.
Една фр на времето пиеше некви хапчета за растеж на гърдите.Наистина и пораснаха обаче сега от към гърба е не Йети ами направо персийскаПървоначално написано от ksz
КАквото ви е дала природата толкоз.Няма за кво да си прецаквате цялото тяло заради некви смешни комлекси
![]()
Da moje da sprat...a i ne e samo tam problema...sutiena ti ima baneli, koito mogat da ti prichinqt rak..kato spi6 sas sutien....mahai go kato si lqga6 ili kato si u vas...za da imat svoboda gardite ti...ne mislq 4e na priqtelq ti 6te mu e problem ako te obicha...+ tova ne vsi4ki mom4eta iskat nekvi dini i t.n. ne se pritesnqvat no nedei da spi6 sys sutien.....Първоначално написано от tttttt
A.D.I.D.A.S.