.
Затворена тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 354
    Град
    Долината На Идиотщината
    аз съм момче и не съм много навътре в тея неща със сутиените обаче си има мъже който обичат по-малки гърди така че не се притеснявай

Град
    *in a pink dream*
    mm neka sq da kajem sichki babini tikovge za ugolemqvane na biusta , respektivno na duppata ...
    mi da kaka , nosi go postoqnno toz sutien , da ti se srastne ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен
    Град
    Венера
    Какво сте се помъкнали с тия сутиени като сте като дъски, никога не ми е било ясно...

цици, цици та цици.. вие се побъркахте бе мама му стара..

Няма такова нещо иначе, поне при мен не забелязвам.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ами, недей да носиш толкова стегнат сутиен.. И недей да спиш с такъв! Това си е чисто мъчение. А ако толкова ти се носи когато си си вкъщи (и не спиш), носи бюстие, ама по-добре не носи нито едното от двете вкъщи и по време на сън.

Edit: В моя клас има едно момиче, което има много малки гърди, самата тя е бая дребничка и няма такива гърди като другите, но на нея изобщо не й дреме, затова и никой никога не й се е подигравал, пък и ако си природен талант в леглото, тоз твоя приятел няма да му дреме за циците изобщо. Айде, успех!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    растежът на гърдите е естествен процес,и според мен не ти трябва да носиш сутиен щом нямаш никакви гърди..просто няма смисъл!!И не мисля че медикаментите ще ти ускорят растежа..просто явно още ти е рано да имаш по-големи гърди
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...
    Едва ли ще е много изненадан,защото и през блузата се личи имаш или нямаш гърди
    offline forever!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Ephemeral
    Не се притеснявай!И моите не са големи,но изобщо не ми пука.Не си мисли,че всички момчета си падат по големи CiCi.
    +1 Vuobshte da ne ti puka. Az napramer gledam dupetata.

ee 4e kak ina4e
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Перник
    А аз какво да правя като не са малки а просто ги няма. На 13 съм и почти всичките ми съученички имат доста. Обаче при мене деколтето е празно. Вярно е че големия бюст не мн хубав, защото после може да увисне, но да си плоска сущо не е мн приятно.
    Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.

spox e 6te ti porasnat ne se 6a6kai.pak i naistina ne vsi4ki mom4eta si padat po golemi cici.vajnoto e da te obi4a.tva e...

абе 6то спи6 с сотиен бе
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

аз пък знам че бозата стимулира растежа на гърдите

Град
    u nas
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    аз пък знам че бозата стимулира растежа на гърдите
    И аз така съм чувал.

Мега фен Аватара на amatorium
    Hah. I az se izumih, che spi sus sitien. Gledai da ne nosish sutien. Vse pak nqma kakvo da prdurjash s nego. Ostavi si malkite gurdi da dishat svobodno i tuko vij pochnali da narastvat dobre.
    Eating isn't cheating - Arnold

moite su6to ne sa koi znai kolko golemi,no tova ne biva da te kompleksira...i biv6iq mi i sega6iniq mi priqtel me haresvat takava,kakvato sum...ako mom4eto durji na teb,prosto ne biva da se trevoji6 za tova!vqrno e 4e sutiena spira rasteja na gurdite....kupi si biustie...:}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    In Devil's Castle
    ами и моите са малки и аз така се притеснявам...ама в крайна сметка то си е генетично заложено..
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    moite su6to ne sa koi znai kolko golemi,no tova ne biva da te kompleksira...i biv6iq mi i sega6iniq mi priqtel me haresvat takava,kakvato sum...ako mom4eto durji na teb,prosto ne biva da se trevoji6 za tova!vqrno e 4e sutiena spira rasteja na gurdite....kupi si biustie...:}
    +1
    offline forever!

AMm takova ko sa ti otpusnati gurdite kakto kazaxa ve4e vitamn E pravilna dozirovka i ako imash vuzmojnost na vitnes ima tren za gudri koito se praqt taka gurdite se stqgat i rastut i se polu4ava 2en efekt i 2 puti po burz ot tova da poemash samo vitamin
    Съединението прави силата !

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ти луда ли си бе .. как ще носиш сутиен докато спиш ... супер вредно е за гърдите и спират да растат или ако растат почват да се деформират ... ше станат кат' на няква баба
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от ksz
    Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези
    С противозачатъчни е най-сигурно да ти се увеличи обиколката, регулират и хормоните Можеш да опиташ и упражнения за стягане на гръдните мускули и това помага :P

А иначе недей да спиш със сутиен, не е много полезно, а и едва ли ти пречат, щом не са ти големи И доколкото до комплексите, няма нищо по-лошо от това да не се чувстваш добре във тялото си, независимо колко са големи гърдите ти, можеш да влудиш момчето ти, ако си уверена в себе си Което и момче да попиташ ще ти каже, че харесва стегнати гърди, не че размера е за пренебрегване, но това е по-важно.
    А и не е за забравяне факта, че разтежа на гърдите не спира до 25 годишна вързаст, така че не се притеснявай и действай
    http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436

I don't know why I'm so fucking cold?
    I dont know why it hurts me.
    All I wanna do is get with you.
    And make the pain go away.
    Why do I have a conscience?
    All I want to do is fuck it away!

хх

пробваи с фитнес не е важно чак колко са големи но е хубаво да са стегнати м незнам не сам сигузен за това ма като са мачкат ка4или растат щото като гледам филмчета с прката и обичам да и барам гардите незнам защо

Град
    somewhere over the rainbow
    Амм да вярно е.Като излизаш навън си го носи,но щовм си влезеш вкъщи веднага го махай(лично аз не го понасям).Да спиш с него пък е най-глупавото нещо.Вкъщи няма кой да те гледа дали си с малки цици или не.

Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...
    Една фр на времето пиеше некви хапчета за растеж на гърдите.Наистина и пораснаха обаче сега от към гърба е не Йети ами направо персийска КАквото ви е дала природата толкоз.Няма за кво да си прецаквате цялото тяло заради некви смешни комлекси
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Re: малки гърди-проблем

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
    Da moje da sprat...a i ne e samo tam problema...sutiena ti ima baneli, koito mogat da ti prichinqt rak..kato spi6 sas sutien....mahai go kato si lqga6 ili kato si u vas...za da imat svoboda gardite ti...ne mislq 4e na priqtelq ti 6te mu e problem ako te obicha...+ tova ne vsi4ki mom4eta iskat nekvi dini i t.n. ne se pritesnqvat no nedei da spi6 sys sutien.....
    A.D.I.D.A.S.

Don't try to fix me i'm NoT broken

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си