.
Затворена тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 354
    Emiiii ti pa sho nosish sutien kato spish ?

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Не мисля, че сутиенът спира растежа на гърдите, но не е хубаво да го носиш по цял ден. Около 8-10 часа-ок, но като си вкъщи го сваляй, защото малко или много пречи на кръвообръщението (особено ако е по-стегнат). А иначе-не се впрягай толкова-виждаш, че има и други момичета с малък бюст, това не е проблем. Приятелят ти ще те обича, ако ще и да нямаш никакви и ще се постарае напълно да забравиш всички комплекси. Повярвай ми!

Ами верно ли е че сутиените с банели спират растежа на гърдите?

СИЛИКОООООООООН !!!!
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от ksz
    Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Цитирай Първоначално написано от ksz
    Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...
    и аз сам чел в интернет,че помага,но ак0 галтате по 10 на ден може да доведе до сериозно проблеми
    Life is good , but isn't forever !

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    da te uspokoq mila az nesi padam po golemi cici i izob6to spored men nqma nujda da izpitva6 sram ili kompleksi ot ne6to koeto e tvoe i nemoje6 da promeni6 6tom e pisano taka taka 6te e usepex!! p.s. da neti puka
    Ебаси пича! Аз съм с гръдна обиколка 80 см., така че направо се моля за момче с разбирания като твоите
    Arbeit macht frei!

пий бозица

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    ami to predi i az si misleh za birenata maq,ama mi kazaha 4e ot neq i dupeto dosta porastvalo i se otkazah
    Абе вие как ги мислите тия работи? Ще ти порасте дупито от бирена мая? или пък циците? Каквото ти е генетично предопределено от мама и тате ще се случи, дай време на организма си да развие потенциал :P

Храни се добре, спортувай и ще имаш красива фигура, какви са тия големи дупета и малки цици... Стига сте промивали мозъка на децата

Само да те питам- Защо носиш сутиен, след като нямаш гърди?????

Що носи сутиен, щото иска да изглеждат по-големи и всъщност през този етап е минало почти всяко момиче. Аз също съм чувала, че носенето на много стегнат сутиен спира растежа. Преди не вярвах, но преди година започнах да нося сутиен само когато съм с прекалено прозрачна, или бяла блуза и гърдите ми значително наедряха. Напълно възможно е просто да им е дошло времето както казаха по-нагоре ама знам ли За сутиена сега да ти кажа някои неща. Аз като бях малка си мечтаех за цици като на памела андерсън и носех сутиен почти през цялото време.. е ен и докато спя де А бях плоска като сърф. Мила не се засягай, но когато нямаш гърди и естетически не е хубаво да носиш сутиен.. аз сега като си видя стари снимки и ме хваща срам
    При сериозна връзка наистина няма значение дали имаш перфектните цици или в пазвата няма никой. След време сама ще спреш да им отдаваш значение и най-добре се приемай такава каквато си. Ще се почувстваш много по-добре и уверена в себе си
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

аре спрете се бе... цици, цици, та цици
    Не е тва най-важното.. ако си намериш свестен мъж, гърдите ще са ти най-малкия проблем.

Носенето ан сутиен няма да спре растежа...
    ама не разбирам...... ЗА КАКВО!?!?? го носиш докато спиш!?
    Недей, първо, че е неудобно, второ, че това вече си е вредно.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Стига комплекарски истории не се притеснявай от това... не е важно!
    Но ти препоръчвам да не спиш със сутиена,няма смисъл дори не е и комфртно спи си гола и т'ва е !

Цитирай Първоначално написано от felisiti
    Ами верно ли е че сутиените с банели спират растежа на гърдите?
    и не само спират,а както някой горе беше написал-причинява рак.Никога не си купувайте сутиени,които са стегнати.А не разбирам защо спиш със сутиен?Като си навън-ок,разбираемо е,но като спиш и като си вкъщи...

абе х0ра и аз много се чуда дали растът като носиш сутиен .. ама се пак той придава ф0рма ..к'фо сяя на наща възраст се пакк те са някфи остри кат пирамиди .. ей за тфа носим някой, а други от комплекси или щото нямат а искат ! и кат0 си вържеш к0сата тя да не би да спира да расте същото е и с върпосните "цици" . . к'фо ти дреме какво мислятт има да растът 0ще минимум 5 г0динии .. и не знам за какво се притесняваш .. ако те обича ще те приеме такаава каквато сии .. и аз нямам г0леми циции ама ще пораснатт в крайна сметка ако нямаме цици пластичната хирургия ее за тфаа
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Град
    в куза :)
    пий бозица за да имаш харна цица

Град
    plovdiv :)
    Цитирай Първоначално написано от tttttt
    ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...
    Да не ти пука важното да е вътре...

Повече от фен
    Незнам за отношенията ви,но според мен това ,че имаш малки гърди не пречи.Пък и няма той от какво да се изненадва,нали си личи колко гърди имаш(освен ако не слагаш подплънки или чорапи в сутиена)
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

...

moite cici sa po-golemi ot tezi na gadjeto mi, ama izobshto ne mi puka....

Град
    Hate City Sofia.
    и аз често спя с сутиен, щот забравям да го махна, не е стегнат ама от банела почва да ме боли реброто
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Софийско поле
    Пълна глупост е да се комплексирате от размера на гърдите си.1во-прородата е създала всеки човек уникален.2ро-природата е направила така,че да отиват гърдите ти на фигурата и да ти стоят добре(в повечето случай).Излишно е да се мисли как да го уголемиш,като още не си се развила напълно и те има да растат и да се оформят още.Четох някои от горните коментари за силикон и нз си какво.И за кво?Първо,че е супер грозно,второ,че ти винаги ще си знаеш,че не са твой и трето,защо да се загрозяваш с такиава чудовища.Момичета,стегнете се малко цици-те не са най-важното.Радвайте се на това което сте и на това че сте уникални произжедения.Не се превръщайте в нещо което не сте!
    Down On The Farm!!!

Естествено, че пречи на растежа ! Носи сутиен само когато излизаш не е нужно чак да спиш с него

Цитирай Първоначално написано от NH3
    бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници
    УРААА в цяла тема 1 свястен пост!

Цитирай Първоначално написано от Komar
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници
    УРААА в цяла тема 1 свястен пост!
    да - цици като любеници и задник като на Азис

И може ли Васко педераса да не се намеси.. ШиТ

Тва беше най-гнусното нещо, за което успях да се сетя в момента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си