- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
Ми и 2 дена да мислиш надали по-гнусно ще измъдриш...Първоначално написано от sugarbaby_
А защо спиш със сутиена? Сваляй го поне за ппрез ноща а освен това е неудобно.
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
До колкото чета в този форум а и не само тук има много момичета с малки гърди..приеми че и твоите са такива и отркий красотата в тях..както казаха някои не всеки обича големи гърди..а и помисли колко звезди има със супер малки гърди.. така че спокойно![]()
![]()
И мойте не растат споко!!![]()
Пий боза , така са ми казвали !![]()
абе стига с тая боза
т'ва е брашно или от каквото там се правеше тая помия
от бозата се дебелее
кат си дебел и имаш дебели цици![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
е...голяма работа....и аз имам малки цици и сериозен приятел ама тва не ме спира да му пускам![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ами чувала съм че има нещо свързано стегнатия сутиен с растежа... ама аз нося стегнати сутиени, защото съм свикнала така... пък не мога да се оплача от липса на гърди...При всеки е различно... мога да те посъветвам първо да не носиш постоянно дори като спиш..защото малко или много пречи ... и второ да не се притесняваш от размера им... има време да се развиваш и да растат...
Ако човека до теб държи на теб значи не мисля че това ще е проблем..
![]()
P.S. Пий бозичка...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е кат си плоска ЗАЩО носиш сутиен и то непрестанно?!??!?!??!?!Първоначално написано от tttttt
на кво си го слагаш? тъпо е без цици ама със сутиен![]()
az li4no moga davi kaja,4e piq edni vitamini A,E kazvatse gericapsul,tova e hranitelna dobavka,i sqka6 naistina raste busta ot tqh,probvaite nqma davi navredi.
добре ... ще пробвам само кажи от къде да си ги купа![]()
dilated dead not an option
Да , останалите по-горе ти обясниха какво да пиеш и също така ,че стегнатите сутиени вредат на растежа , но аз искам да ти кажа да не се комплексираш от това ,че си с малък бюст , има момчета който не държат много на гърдите , поне аз не държа да са мн. големи , е не да са като "50 Стотинки под мушама" Но за какво са ти големи после да увиснеш след години като крава , не се притеснявай от това![]()
и успех ти желая
![]()
![]()
piii bozica za da imash arna cica![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
предполагам, че някой преди мен вече ти е казал, че НЕ трябва да спиш със сутиен
носенето на сутиен повече от 12/14 часа на ден увеличава риска от рак на гърдата
така, че...
радвай се на това, което имаш
аз имам големи гърди и мога да ти кажа, че в някои отношения си е голяма мъка
и ако бях на твое място даже въобще нямаше да слагам подобно нещо
HaRaBi
Абе, темата е пусната 2008 и сиг. на момичето отдавна са и порасли цици или си е сложила силикон!![]()
![]()
![]()
Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р![]()
Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва
![]()
ПО ТЕМАТА: Спокойно, не всичко на тоя свят е цици, гъз и патки...ако те обича няма да му пука, повярвай ми
Ако, не пожелавам да намериш човека с който наистина дори и няма да си помисляш повече за тва, че нямаш гърди, камоли да се комплексираш от това
И аз съм в същото положение като теб, скоро с приятелката ми мислим да правим секс (и на двама ни ще ни бъде за първи път), а хич немога да кажа, че се гордея с пениса ми... (като за годините ми, хич...) и аз незнам каква ще е реакцията и... и все пак спокойно, това ще покаже дали те обича или не
Успехчета
![]()
Е да ти имам проблемите...![]()
И какво като имаш малки гърди... голяма работа...
А за сутиените ми аз почти винаги нося стегнати, защото мразя нещо да ми се мандахерца...
Пък не мога да се оплача, че са ми малки гърдите...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оф слънчице и аз имам подобен проблем че не са големи-абе те никви не са и аз имам сериозен приятел и мн ссе притеснявах ама една нощ-просто стана ии той си ми каза че акодруг ти ги мачка има разтеж-при бифшатаму приятелка имало голям прогрес и той просто е сигурен в това е ние нямаме мн време ама имам мъничка промяна просто ако той не е еддоволен от тях му кажи да си ги мачка иии готово![]()
[quote="EDI16"]Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р![]()
Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва
![]()
има помпи за моментно оголемяване но на 1 съучениек след употреба на помпа за 1 година му е порастнал с 4 см![]()
[quote="EDI16"]Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р![]()
![]()
има помпи за моментно оголемяване но на 1 съучениек след употреба на помпа за 1 година му е порастнал с 4 см![]()
аз имам големи гърди и мога да ти кажа, че в някои отношения си е голяма мъка
и ако бях на твое място даже въобще нямаше да слагам подобно нещо
[/i][/quote] време за реклама![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Мацка аз имах същия проблем не исках да правя секс с момчето което обичам защото имам малки гърди .. но го направих тъй че .. не се притеснявай ако той те обича ще ти хареса гърдите каквито и да са![]()
късмет
![]()
От сутиена някой казват че спира растежа други обратното аз мисля че не пречи.А защо да ти е проблем това?Какво ти пука?!Като имаш приятел значи той те е харесал такава каквато си не се притеснявай от това.Вдигни горе главата и не се комплексирай,защото когато някои се чувства удобно в кожата си това се забелязва от околните и обратното.Пак ти казвам никoй не е казал че трябва да имаш големи гърди ако някой те хареса ще те хареса такава каквато си.А и все пак момчето няма да спи с циците ти ами с теб самата споко въобще да не те притеснява това.![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Отново ще го кажа ( за кой ли път ) - човек е такъв какъвто е . Всеки е различен , различен по ръст , с различно лице , ралични очи , различна коса и останалото , ако някой те обича дали ще му пука какви цици имаш и други такива глупости (:
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Съгласен съм с последните мнения![]()
Наистина няма никакво значение дали имаш големи или малки цици, всъщност има толкова значение, колкото дали имаш малък или голям пенис, нищо, че това второто има по-основа роля в половия акт.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!