.
Затворена тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 354
    Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    Тва беше най-гнусното нещо, за което успях да се сетя в момента
    Ми и 2 дена да мислиш надали по-гнусно ще измъдриш...

А защо спиш със сутиена? Сваляй го поне за ппрез ноща а освен това е неудобно.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

До колкото чета в този форум а и не само тук има много момичета с малки гърди..приеми че и твоите са такива и отркий красотата в тях..както казаха някои не всеки обича големи гърди..а и помисли колко звезди има със супер малки гърди.. така че спокойно

И мойте не растат споко!!
    Пий боза , така са ми казвали !

Град
    Hate City Sofia.
    абе стига с тая боза
    т'ва е брашно или от каквото там се правеше тая помия
    от бозата се дебелее
    кат си дебел и имаш дебели цици
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

е...голяма работа....и аз имам малки цици и сериозен приятел ама тва не ме спира да му пускам
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами чувала съм че има нещо свързано стегнатия сутиен с растежа... ама аз нося стегнати сутиени, защото съм свикнала така... пък не мога да се оплача от липса на гърди... При всеки е различно... мога да те посъветвам първо да не носиш постоянно дори като спиш..защото малко или много пречи ... и второ да не се притесняваш от размера им... има време да се развиваш и да растат... Ако човека до теб държи на теб значи не мисля че това ще е проблем..
    P.S. Пий бозичка...

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...
    Е кат си плоска ЗАЩО носиш сутиен и то непрестанно?!??!?!??!?!
    на кво си го слагаш? тъпо е без цици ама със сутиен

az li4no moga davi kaja,4e piq edni vitamini A,E kazvatse gericapsul,tova e hranitelna dobavka,i sqka6 naistina raste busta ot tqh,probvaite nqma davi navredi.

добре ... ще пробвам само кажи от къде да си ги купа
    dilated dead not an option

Да , останалите по-горе ти обясниха какво да пиеш и също така ,че стегнатите сутиени вредат на растежа , но аз искам да ти кажа да не се комплексираш от това ,че си с малък бюст , има момчета който не държат много на гърдите , поне аз не държа да са мн. големи , е не да са като "50 Стотинки под мушама" Но за какво са ти големи после да увиснеш след години като крава , не се притеснявай от това и успех ти желая

Повече от фен Аватара на brusa
    piii bozica za da imash arna cica
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

предполагам, че някой преди мен вече ти е казал, че НЕ трябва да спиш със сутиен
    носенето на сутиен повече от 12/14 часа на ден увеличава риска от рак на гърдата
    така, че...
    радвай се на това, което имаш
    аз имам големи гърди и мога да ти кажа, че в някои отношения си е голяма мъка
    и ако бях на твое място даже въобще нямаше да слагам подобно нещо
    HaRaBi

Абе, темата е пусната 2008 и сиг. на момичето отдавна са и порасли цици или си е сложила силикон!

Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    Абе, темата е пусната 2008 и сиг. на момичето отдавна са и порасли цици или си е сложила силикон!

HaRaBi

Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва

ПО ТЕМАТА: Спокойно, не всичко на тоя свят е цици, гъз и патки... ако те обича няма да му пука, повярвай ми Ако, не пожелавам да намериш човека с който наистина дори и няма да си помисляш повече за тва, че нямаш гърди, камоли да се комплексираш от това И аз съм в същото положение като теб, скоро с приятелката ми мислим да правим секс (и на двама ни ще ни бъде за първи път), а хич немога да кажа, че се гордея с пениса ми... (като за годините ми, хич...) и аз незнам каква ще е реакцията и... и все пак спокойно, това ще покаже дали те обича или не Успехчета

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е да ти имам проблемите... И какво като имаш малки гърди... голяма работа... А за сутиените ми аз почти винаги нося стегнати, защото мразя нещо да ми се мандахерца... Пък не мога да се оплача, че са ми малки гърдите...

оф слънчице и аз имам подобен проблем че не са големи-абе те никви не са и аз имам сериозен приятел и мн ссе притеснявах ама една нощ-просто стана ии той си ми каза че акодруг ти ги мачка има разтеж-при бифшатаму приятелка имало голям прогрес и той просто е сигурен в това е ние нямаме мн време ама имам мъничка промяна просто ако той не е еддоволен от тях му кажи да си ги мачка иии готово

[quote="EDI16"]Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва

има помпи за моментно оголемяване но на 1 съучениек след употреба на помпа за 1 година му е порастнал с 4 см

[quote="EDI16"]Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва

има помпи за моментно оголемяване но на 1 съучениек след употреба на помпа за 1 година му е порастнал с 4 см

Повече от фен Аватара на brusa
    аз имам големи гърди и мога да ти кажа, че в някои отношения си е голяма мъка
    и ако бях на твое място даже въобще нямаше да слагам подобно нещо
    [/i][/quote] време за реклама
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Мацка аз имах същия проблем не исках да правя секс с момчето което обичам защото имам малки гърди .. но го направих тъй че .. не се притеснявай ако той те обича ще ти хареса гърдите каквито и да са късмет

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    От сутиена някой казват че спира растежа други обратното аз мисля че не пречи.А защо да ти е проблем това?Какво ти пука?!Като имаш приятел значи той те е харесал такава каквато си не се притеснявай от това.Вдигни горе главата и не се комплексирай,защото когато някои се чувства удобно в кожата си това се забелязва от околните и обратното.Пак ти казвам никoй не е казал че трябва да имаш големи гърди ако някой те хареса ще те хареса такава каквато си.А и все пак момчето няма да спи с циците ти ами с теб самата споко въобще да не те притеснява това.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Отново ще го кажа ( за кой ли път ) - човек е такъв какъвто е . Всеки е различен , различен по ръст , с различно лице , ралични очи , различна коса и останалото , ако някой те обича дали ще му пука какви цици имаш и други такива глупости (:
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Съгласен съм с последните мнения Наистина няма никакво значение дали имаш големи или малки цици, всъщност има толкова значение, колкото дали имаш малък или голям пенис, нищо, че това второто има по-основа роля в половия акт.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си