- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
Тва за гърдите e супер относително.Живяла съм 3 години в Словакия(o,Slovensko milujem ta)...оопс малко се отклоних,та исках да кажа,че там повечето момичета имат супер големи гърди,но им липсва чар,сладки са иначеИма обаче и хора на които големи цици просто не им тичат,ако си висока,слабичка особено...нямам идея обаче за теб.
p.s. Аз лично се занимавам много сериозно с тенис,а там да имаш големи гърди НЕ Е НОРМАЛНО,така,че както се казва съм си намерила кочинката и се чувствам щастлива. ^^
аз също не съм с голяма гръдна обиколка обаче въобще не ми пукаАко на пича тфа му е проблем пращай го да си търси някфа която ша му се връзва на детския акъл. С мн момчета съм говорила по този въпрос и 90% ми казват че харесват момичето не заради циците й а заради самата нея
![]()
+1Първоначално написано от kitty9410
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
моите са средни -нормални . носи си го както искаш ,той нали не ти е стегнат ,надявам се нищо лошо да не стане . и наистина не всички момчета си падат по по-големи гърди .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
kazvam ti moita gledna to4na na mom4e... ako sym az nqma me byrka dali ima6 cici ili nqma6... ama jena bez cici e kato selo bez na4alno u4ili6te nqma ot de da zapo4ne6
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Значи една фр преди време ми каза че си е мазала циците с крем "нивея" и май има голям ефект.Незнам опитай.![]()
Щом са ти малки за чий ти е сутиен?Пий бозичка повечко и те така.
Говнааааааааааа
ами сутиена едва ли е прешка за растежа им то е зададено в гемнетичния ти апарат колко ще са ти така че не се тревожи ще си пораснат колкото трябва.инаше ако трябва да се пошегувам с народните базици ами ърбай бозица и твоя ще пипа цици кат любеници![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
По - добре сутиена да г ссваля поне докато спи. Кожата има нужда да диша. Освен, че спира растежа съм чувала, че се появява и окосмяване по гъдите..бляк..![]()
![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
замести ги с голям корем и си перфе![]()
Сигурно с тая бирена мая не само гърдитеПървоначално написано от GetNasty
ти са порастнали, но и задника ...
По темата - разни хора, разни идеали![]()
Тва е най-голямата лъжа, която съм чувалаПървоначално написано от tttttt
![]()
![]()
Няма такова нещо... една приятелка имаше доста големи гърди (в сръвнение с другите момичета) още от 4ти клас някъде... почна да носи и сутиен и са са и станали колкото на нормална жена... дори малко по-голями.. Няма такова нещо, че спирало разтежаЗависи си от самото момиче, просто на някои са им голями, на други не
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абсолютно вярно,спал съм и с по пищни жени и с доста ненадарени в това отношение! Да ти кажа честно,не е голямата работа лично за мен,няма толкова голямо и определячо значение! Дано и твоя приятел да е като мен,тогава няма да имаш проблеми! Ти трябва да го познваш до толкова,какво харесва и какво не! Може да си пада по готин задник и хубави крака,а да не е цицоман! Пък и не се комплексирай толкова от това,като цяло българките не са много надарени от към цици! Но пък не ядат много и са слаби, с готини задници и крака,което за мене рай!Първоначално написано от Ephemeral
![]()
![]()
!
Смело и не се притеснявай,наблегни на нещата които имаш и които те карат да се чувстваш секси! И всичко ще е наред!!!![]()
Fallen Gangsta'
немога да разбера закво носите сутиени акто нямате цицки баси тъпото или да си слагаш подплънки...мн се нервя еми кат нямаш нямаш кво да напраим ся...не е нужно всички да имат големи грди или като искаш да не ти се очертават на блузите носи бюстие и е свободно и няма да ти спира растежаа по темата пий БОЗА
![]()
![]()
Незнам аз знам че в бозата му е цаката като казват по-напред!От бозата хем цици хем отслабваш(като те фане от кенефа неможеш да излезеш)
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
на мойто гадже са и големи а тези с малки гърди ги тормоза и се зайаждам с тях понеже са им малки никога не бих спал с момиче с малки цици![]()
и моите гърди са малки и аз много се притеснявах,но след пъвия път с гаджето ми вече нямам проблеми,а ако толкова много се притесняваш не си сваляй сутиена когато правите секс но пък ако наистина те обича и държи на теб малкия бюст няя да е проблем за него
Виж сега това,че не са ти големи гърдите не е никакъв недостатък и ще ти кажа защо.Ние мъжете имаме способността да разсъбличаме жените с поглед само,така,че твоят приятел за да си те хареса те е огледал от всякъде и вече си му харесалатака че спокоино отдъхни си.А другото нещо заради което не трябва да те притеснява е това,че има много мъже и момчета като МЕН които харесват жените с по скормни гърди,даже аз ги обожавам и то си има причина.Тези които имат големи гърди наи-често разчитат на това и си мислят,че това е наи-важно в секса и грешът,а тези които са с по-малки гърди,пък си мислят че това е голям недостатък и винаги подсъзнателно искат да си наваксат това и се раздават в секса на максимум което е много по приятно от които и да било гърди.Разбира се има и мъже цицомани но за всеки влак си има пътници.Ако толкова те притеснява това,че са ти малки гърдите направи едно сладко стегнато дупе с което да наваксваш.С достатъчно тренировки,ще имаш дупе заради което много мъже биха се обърнали да го видят като се разминете
Като се замисля даже не се сещам никаква важна функция на гърдите в секса освен някоя турска чикия,ама все си мисля,че има и далеч по-приятни удоволствия които можеш да му предложиш.
![]()
![]()
![]()
ако приятелят ти тте обича няма да те зареже заради едни гърди и щом носиш сутиен значи все пак имаш нещо (освен ако не си от онези които носят чорапи или подплънки в него а са като дъкси) не носи сутиен докато спиш и докато си вкъщи първо че е неудобно второ не е полезно аз нося бюстие, което почти не се усеща, но когато се прибера веднага го махам, защото няма смисъл пък и ми е по-удобно с широка тениска без нищо отдулу. Та колкото се може повече време стой без сутиен няма смисъл да си вгорчаваш живота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Впрочем и аз имам приятел и сме сериозни ...ааа чакай и моите не са кой знае колко голями , но все пак знам че ме обича и това няма значение ... но все пак аз напримерно не искам малко по-голями гърди заради него , а заради мен...просто по-уверено ще се чувствам![]()
![]()
![]()
Пий бозабз...според мен няма чк толкова голямо отражение върху растежа това ,че носиш сутиен,но тряабва поне вечер да го сваляш
![]()
аз до колкото знам хормоните помагат и то наистина много ,но не съм пробвала защото неми е и трябвало ,но пък и до колкото съм чувала има вероятност от тях да се качат и килца![]()
Povqrvai te sami 6te si porasnat no po dobre ve4er da si svalq6 sutiena![]()
Първоначално написано от tttttt
МАЙКО МИЛА! Ма тя и спи с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ясно,че ако постоянно го носиш няма да ти растът![]()
![]()
![]()
По-добре ,ако не са ти много големи си вземи бюстие и го носи повече него ..
btw на колко си години,че пък нямаш цици и ти е дошло време да прайш секс?![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\