.
Затворена тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 354
    Мега фен Аватара на t0d1t0
    Тая тема още жива ли е бе... Тя авторката сигурно се омъжи вече
    Станислава

мързеше ме да чета мнениятаа 12 страници ..

Със сутиен ли спиш??

Все едно аз да легна да спя със презерватив!!

Аз до 6 клас нямах нищо по мен... но от тогава до сига (9 клас) пораснаха толкова много , че сега искам да са по малки

Голям фен
    предполагам щом сте стигнали до секс той и друг път е докосвал гърдите ти така че ако му е такъв голям пртоблем е щяло да си проличи

Цитирай Първоначално написано от ksz
    Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...
    други ден ще гледаш по телевизията хиляди момчиета предозирали с витамин Е

Ох аман от глупави комплекси! Ако нямаш цици кво ся ..дай д асе застреляш? ее гаджето ти няма да умре все ще има нещо което да ги комплексира примерно яка пичка или як задник..стегната фигура,красиво лице.. перфектни свирки...супер влажна..все с нещо от тези неща ще компенсираш

чак и спиш със сутиен.. не ти ли е малко неудобно

казвате че ако приятеля я харесва няма да обърне внимание но в днешно време повечето момчета гледат гърдите и задните части на момичетата

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Пробвай да пиеш Витамин Е, подобрява растежа на млечните жлези
    Tova naistina li e vqrno za vit E ???
    Ами доколкото знам - да, но все пак внимавайте да не се предозирате ако пиете...
    други ден ще гледаш по телевизията хиляди момчиета предозирали с витамин Е

Ох аман от глупави комплекси! Ако нямаш цици кво ся ..дай д асе застреляш? ее гаджето ти няма да умре все ще има нещо което да ги комплексира примерно яка пичка или як задник..стегната фигура,красиво лице.. перфектни свирки...супер влажна..все с нещо от тези неща ще компенсираш
    да ама сега всяко момче гледа цици и гъс

Защо пък да е комплекс че имаш по малки гърди от обикновеното?!
    И моите не са кой знае колко големи ама приятелят ми ме приема такава каквато съм :P

Естествено, че не е чак толкова важно колко големи цици имаш. Вярно за някой момчета т'ва е от доста голямо значение, и като видат някоя момиче с по-малки гърди, просто я отписват. Но ми се струва, че твоя приятел е на ясно ,че са ти малки... и не мисля ,че има проблем с това. Все пак... да си го кажем така...повече се интересува от дупката ти. Извинявам се за директността, но си е така!!!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Повече бозЪ !!!

Абе момиче ти наред ли си да спиш със сутиен?

Град
    София
    spri da spi6 s sutien

Град
    Cazzaniga
    Пий БОЗА много помага найстина ...
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

......

и аз имам проблем с малки гърди на 14 съм ии има едно момче което едно от нешата който харесва в момичетата са големи цици кажете кво да направя да да постигна някакъв напредак до 2 - 3 месеца.....

Повече от фен Аватара на c0ci

Re: ......

Цитирай Първоначално написано от bonbon92
    и аз имам проблем с малки гърди на 14 съм ии има едно момче което едно от нешата който харесва в момичетата са големи цици кажете кво да направя да да постигна някакъв напредак до 2 - 3 месеца.....
    има един серум дето повдига и уголемява гърдите за 4 седмици ама темата май не е за тука или на мен така ми се струва

Цитирай Първоначално написано от NH3
    бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници
    само така брат бозата му е майката
    а случайно ако може да попитам това момиче което е пуснало темата от кой град си ??
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

нося от 5-ти клас.. не е спряло растежа им..
    Колко малки сме били за големите мечти ! : ))

А може ли да попитам темата откога е

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    А може ли да попитам темата откога е
    Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm Заглавие: малки гърди-проблем

Само от 2 години
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от EDI16
    Абе, тава като сте тръгнали да давате съвети как да и пораснат гърдите на момичето, я кажете сега за по-голям к*р Не сериозно, чувал съм, че тряя да се ядът много моркови и магданоз, ама ако някой знае още нещо да казва

ПО ТЕМАТА: Спокойно, не всичко на тоя свят е цици, "задни части" и патки... ако те обича няма да му пука, повярвай ми Ако, не пожелавам да намериш човека с който наистина дори и няма да си помисляш повече за тва, че нямаш гърди, камоли да се комплексираш от това И аз съм в същото положение като теб, скоро с приятелката ми мислим да правим секс (и на двама ни ще ни бъде за първи път), а хич немога да кажа, че се гордея с пениса ми... (като за годините ми, хич...) и аз незнам каква ще е реакцията и... и все пак спокойно, това ще покаже дали те обича или не Успехчета
    egati pi4a 1.mom4e da se pritesnqva 2.ne ti puka za vsqkvi 4asti na tqloto 3. za parvi pat 6ti e ... golem pi4 si pozdravqvam te
    mom4eta koito poznavam mislat samoo za s** i se praat na mn otvoreni i postoqnno obarvat i t..n.

do temata znam 4e e odavna ..:
    ako nqma6 4ak tolko golemi za kvo nosi6 sotien ?? nosi bustie ... i to pak samo kogato si navan ...
    as sam na 13 ... nemoga da precena kva sam 6tot imame v klasa dosta razli4ni ;dd am imame momi4eta det sa ploski na daska i nikoi ni6to ne im se podigrava ili ne6to podobno ... ima i tuk tam s neko 4ere6ki det sa slojili nekvi sotieni 4a6ka A e tah vseki gi kom. za kvo sa slojili tapite sotieni ... tiq s po- golemite cici gledat da ne gi pokazvat poneje mom4eta ni sa tvarde perverzni (ne misla 4e navsqkade sa takiva am na6te ) ima6e edmo momi4e koeto be6e idvalo na daskalo s dva sotiena vsi4ki mu se podigravaha ... am izvinqvai s dva sotiena edni fr q beha pitali 6to e s dva i tq kaza 6tot iska da nosi po -golemiq am toi i bil malko golem i za tva slojil malkiq otdolo golema izlagaciq be6e az .. emi az mai sam ot srednite .. moga da sloja sotien da .. am si hodq s bustie .. ( i vse pak sam pak po haresvana ot tiq det slagat sotieni kat nemat ni6to ili pak tezi koito imat golemi gardi )
    haresvai se takava kakvato si ii da ne ti puka ... ako nego ne go ostroiva ne misla 4e te obi4a istinski kasmet4eta ot men ... a moje i da spodeli6 kakvo stana dosega vse pak e minalo dostaa vreme
    P.S. Pisna mi ot tiq naduvki det slagat sotieni s 100 podplnki !!!

хах еми то и аз нямам почти никакви гърди и съм на 15 ; и аз се притеснявам малко или мн защото и аз си имам сериозен приятел ние сме преминали 3та база и макар че ме беше срам тои ме накара да се чувствам добре и че обича всяка част от тялото ми (ест е някои път да зяпа тфа онова мъжка природа) но никога не е недоволствал и нито веднъж даже не се е бъзикал- така че моя съвет е ако те обича значи няя нщ страшно и притесняващо

Re: малки гърди-проблем

Това за витамин Е не е вярно. Той подпомага износването на ембриона и плода, когато жените са бременни.
    " ... но във тебе като рана

ще пари мисълта, че две неща

не можеш никога да си възвърнеш:

животът да избавиш от смъртта

и времето назад да върнеш."

Цитирай Първоначално написано от NH3
    бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници
    А към циците и любовни дръжки нали

1) това за стегнатите сутиени е много вярно
    2) за какво трябва да носиш сутиен през нощта?!мисля че е най - добре когато имаш възможност да стоиш без сутиен.. на мен честно казано ми е по - удобно и по - свободно без.
    3)недей да си мислиш че е голям проблем това че имаш малки гърди.. ако приятелят ти те обича наистина няма да му пука .
    F_CK
    All I need is U! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си