- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
Тая тема още жива ли е бе... Тя авторката сигурно се омъжи вече![]()
Станислава
мързеше ме да чета мнениятаа 12 страници ..
Със сутиен ли спиш??![]()
![]()
![]()
![]()
Все едно аз да легна да спя със презерватив!!![]()
![]()
Аз до 6 клас нямах нищо по мен... но от тогава до сига (9 клас) пораснаха толкова много , че сега искам да са по малки
други ден ще гледаш по телевизията хиляди момчиета предозирали с витамин ЕПървоначално написано от ksz
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох аман от глупави комплекси! Ако нямаш цици кво ся ..дай д асе застреляш? ее гаджето ти няма да умре все ще има нещо което да ги комплексира примерно яка пичка или як задник..стегната фигура,красиво лице.. перфектни свирки...супер влажна..все с нещо от тези неща ще компенсираш![]()
казвате че ако приятеля я харесва няма да обърне внимание но в днешно време повечето момчета гледат гърдите и задните части на момичетата![]()
да ама сега всяко момче гледа цици и гъсПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Защо пък да е комплекс че имаш по малки гърди от обикновеното?!
И моите не са кой знае колко големи ама приятелят ми ме приема такава каквато съм :P
Естествено, че не е чак толкова важно колко големи цици имаш. Вярно за някой момчета т'ва е от доста голямо значение, и като видат някоя момиче с по-малки гърди, просто я отписват. Но ми се струва, че твоя приятел е на ясно ,че са ти малки... и не мисля ,че има проблем с това. Все пак... да си го кажем така...повече се интересува от дупката ти. Извинявам се за директността, но си е така!!!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Повече бозЪ !!!![]()
spri da spi6 s sutien
Пий БОЗА много помага найстина ...
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
и аз имам проблем с малки гърди на 14 съм ии има едно момче което едно от нешата който харесва в момичетата са големи цици кажете кво да направя да да постигна някакъв напредак до 2 - 3 месеца.....![]()
има един серум дето повдига и уголемява гърдите за 4 седмициПървоначално написано от bonbon92
ама темата май не е за тука или на мен така ми се струва
![]()
само така брат бозата му е майкатаПървоначално написано от NH3
![]()
![]()
а случайно ако може да попитам това момиче което е пуснало темата от кой град си ??![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
нося от 5-ти клас.. не е спряло растежа им..![]()
Колко малки сме били за големите мечти ! : ))
А може ли да попитам темата откога е![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm Заглавие: малки гърди-проблемПървоначално написано от vaseto0o
Само от 2 години![]()
Westside rollin' all day, every day
egati pi4aПървоначално написано от EDI16
1.mom4e da se pritesnqva
2.ne ti puka za vsqkvi 4asti na tqloto
3. za parvi pat 6ti e
... golem pi4 si pozdravqvam te
![]()
mom4eta koito poznavam mislat samoo za s** i se praat na mn otvoreni i postoqnno obarvat i t..n.
do temata znam 4e e odavna ..:
ako nqma6 4ak tolko golemi za kvo nosi6 sotien ?? nosi bustie ... i to pak samo kogato si navan ...
as sam na 13 ... nemoga da precena kva sam 6tot imame v klasa dosta razli4ni ;dd am imame momi4eta det sa ploski na daska i nikoi ni6to ne im se podigrava ili ne6to podobno ... ima i tuk tam s neko 4ere6ki det sa slojili nekvi sotieni 4a6ka Ae tah vseki gi kom. za kvo sa slojili tapite sotieni ... tiq s po- golemite cici gledat da ne gi pokazvat poneje mom4eta ni sa tvarde perverzni (ne misla 4e navsqkade sa takiva am na6te
) ima6e edmo momi4e koeto be6e idvalo na daskalo s dva sotiena
vsi4ki mu se podigravaha ... am izvinqvai s dva sotiena
![]()
edni fr q beha pitali 6to e s dva i tq kaza 6tot iska da nosi po -golemiq am toi i bil malko golem i za tva slojil malkiq otdolo
golema izlagaciq be6e
az .. emi az mai sam ot srednite .. moga da sloja sotien da .. am si hodq s bustie .. ( i vse pak sam pak po haresvana ot tiq det slagat sotieni kat nemat ni6to ili pak tezi koito imat golemi gardi )
haresvai se takava kakvato si ii da ne ti puka ... ako nego ne go ostroiva ne misla 4e te obi4a istinskikasmet4eta ot men ... a moje i da spodeli6 kakvo stana dosega vse pak e minalo dostaa vreme
![]()
P.S. Pisna mi ot tiq naduvki det slagat sotieni s 100 podplnki !!!
хах еми то и аз нямам почти никакви гърди и съм на 15 ; и аз се притеснявам малко или мн защото и аз си имам сериозен приятел ние сме преминали 3та база и макар че ме беше срам тои ме накара да се чувствам добре и че обича всяка част от тялото ми (ест е някои път да зяпа тфа онова мъжка природа) но никога не е недоволствал и нито веднъж даже не се е бъзикал- така че моя съвет е ако те обича значи няя нщ страшно и притесняващо
Това за витамин Е не е вярно. Той подпомага износването на ембриона и плода, когато жените са бременни.
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
А към циците и любовни дръжки налиПървоначално написано от NH3
![]()
1) това за стегнатите сутиени е много вярно
2) за какво трябва да носиш сутиен през нощта?!мисля че е най - добре когато имаш възможност да стоиш без сутиен.. на мен честно казано ми е по - удобно и по - свободно без.
3)недей да си мислиш че е голям проблем това че имаш малки гърди.. ако приятелят ти те обича наистина няма да му пука.
F_CK
All I need is U! :P