.
Затворена тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 354
    чувал съм че от ядки растат

Град
    София
    за цицките това може да ти е ген .. а за секса с него ако найстина те обича ще те възприеме такава каквато си : )
    Exorcism !

Не се притеснявай, че са ти малки, ако с друго ги компенсираш няма да имаш никакви проблеми!
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

ami moite gardi predi okolko 3 godini bqha dosta golemi,no sega veche gi nqma.moje bi za6toto otslabnah neznam oba4e sega i az imam tozi problem iskam da si sloja silikon no me e strah.ako vitamin E pomaga bih go pila!
    PePiNka

То и акъла ти е отслабнал на теб като гледам.
    Силикона няма да ти помогне само, ама пробвай да налееш малко с фунията..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Vip_Kuchka
    macka i mouite ne sa koi znae kolko golemi ama 6tom kazva6 4e e seriozen priqtel na nego nqma da mu puka kfi sa ti toi teobi4a takava kfato si i nq da gl malki li sa ti golemi li sati pone az taka mislq
    +1

Толкова ми е се тая кви цици има момичето , да има там , се тая. Виж на дупета съм маниак

ПП към авторката - що се отнася до съмите гърди - да не ти дреме. Има момичета които на 14 имат ЕБАСИ циците ... има и такива които на 15 нямат нищо на 18 ... пфф падаш.
    Даже наскоро ми се случи да видя едно момиче което не бях виждал от 2 години ... преди и викахме плоската сега и викаме бомбата Толкова се е наляла , че не е истина.
    Всичко е до годините

Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    1) това за стегнатите сутиени е много вярно
    2) за какво трябва да носиш сутиен през нощта?!мисля че е най - добре когато имаш възможност да стоиш без сутиен.. на мен честно казано ми е по - удобно и по - свободно без.
    3)недей да си мислиш че е голям проблем това че имаш малки гърди.. ако приятелят ти те обича наистина няма да му пука .
    +1 dobre kazano :P

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от fr33z0ne
    Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    1) това за стегнатите сутиени е много вярно
    2) за какво трябва да носиш сутиен през нощта?!мисля че е най - добре когато имаш възможност да стоиш без сутиен.. на мен честно казано ми е по - удобно и по - свободно без.
    3)недей да си мислиш че е голям проблем това че имаш малки гърди.. ако приятелят ти те обича наистина няма да му пука .
    +1 dobre kazano :P
    съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

мaхни cутиенa - cложи бюcтие, по-добре .. :P

Какво се притесняваш като са ти малки гърдите...ако е влюбен ще те боготвори както и да изглеждаш.А и не бих казала,че е кой знае какво предимство да са ти големи.Строителните работници ти подвикват, шофъорите(селяци) ти свирят, в дискотеките "неволно" ги пипат разни хора, покрай които минаваш....да не говорим,че мъжете като те видят гола им обръщат излишно внимание ....даже се очаква от теб едва ли не да затрепериш от възбуда като ги пипат....

Град
    Момини Цици

Re: малки гърди-проблем

Цитирай Първоначално написано от ksz
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Цитирай Първоначално написано от ksz
    Между-другото, ядеш ли ядки?
    Какво ... да не би да трябва да ядеш и ядки за да ти порастнат цици ( не съм привърженик на кфито и да било ядки...вадете си изводите )
    Ами в ядките има много Витамин Е, ако ядеш си го набавяш, ако не ядеш трябва да си го набавяш по друг начин...
    Прав си.. затова и жените оперирани от рак на гърдата гикарат да ядът ядки.. но да не са солени ..

мммм аз да си кажа чеее моите приятели момчета не обичат много много цици....важно е дупето Предполагам че след приятеля ти, за следващия ти секс партньор няма да ти пука толкова какви са ти циците това е само преди 1-вия път,ако го искаш давай И по-добре не мисли за това няма нужда да се притесняваш Почуствай се желана и харесвай себе си.....гърдите ти са прекрасни

Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
    Не носи сутиен а пий повече боза и виш резултата

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Едно ще ти кажа - не трябва да ти пука колко са ти големи, ако момчето до теб те обича истински, въобще няма да го интересува тази работа. Аз моето момиче си го обичам истински и повярвай ми нито веднъж не ми е идвало на ум нещо от рода на дали са и прекалено големи или малки - за мен тя е перфектна такава каквато е и си я обичам и така си ме възбужда, така че моята мисъл - с точния човек повярвай няма значение, само простак ще ти обърне внимание да ти каже глупост от рода че са ти малки или нещо такова
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Цитирай Първоначално написано от Homie
    мммм аз да си кажа чеее моите приятели момчета не обичат много много цици....важно е дупето Предполагам че след приятеля ти, за следващия ти секс партньор няма да ти пука толкова какви са ти циците това е само преди 1-вия път,ако го искаш давай И по-добре не мисли за това няма нужда да се притесняваш Почуствай се желана и харесвай себе си.....гърдите ти са прекрасни
    Ма много сте наивни.

Ти понеже нямаш мн цици, а преобладава дупето ти - и веднага мъжката енергия се насочва към дупето ти.
    Обаче съм сигурен, че ако излезете и дойде някоя мадама с големите стегнати цици - колко от твоите приятели момчета ще се сетят за теб на момента

Мн си вярвате понякога
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

МИЛИ4КА НА КОЛКО ГОДИНИ СИ
    И НЕ Е НУЖНО ДА СПИШ СЪС СУТИЕН

на 15 ми кво очакваш ти не си се развила още като хората ... стига си бързала

...еми виж ако нямаш въобще гърди няма защо да носиш сутиен няма нищо срамно в това,че нямаш гърди и си плоска...всяко момиче е различно а за приятеля ти...виж той ако те обича няма да му правят впечатление гърдите...а й има време ще ти пораснат ;п да не се притесняваш

ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...
    Хей споко бе момиче и аз не съм кой знае какво чашка Б съм, но не ми пука и все ебавам гаджето ми, че нямам цици, но той отрича и все пак като ги пипне и му се надървя така че, нямаш грижи да не ти пука, а ако не искаш да те вижда или загаси тока или не си сваляй сутиена

Супер фен Аватара на Everytime
    BIG TITS IN SCHOOL

но непрекъснато нося сутиен дори когато спя
    абе момиче как ще спиш със сутиен тва е доста вредно .. от майка ми съм чувала че като е стегнат вреди на сърцето и изобщо на гърдите ... а относно въпроса ти аз мисля че сутиена вреди на растежа И ТВА ЗА БОЗАТА СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Абе цицките не са толкова важни,виж Яна и Жана от "Господари на Ефира".Гледал съм ги в maxim,нямат никакви цицки,но цяла българия са щурнали по тях :Д

Град
    Пловдив,Кичука
    Мажи си ги с йод, за да ти минат
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от Homie
    Ма много сте наивни.

Ти понеже нямаш мн цици, а преобладава дупето ти - и веднага мъжката енергия се насочва към дупето ти.
    Обаче съм сигурен, че ако излезете и дойде някоя мадама с големите стегнати цици - колко от твоите приятели момчета ще се сетят за теб на момента

Мн си вярвате понякога
    Тя и мадама без цици да дойде с готин задник, с къса пола и дълги крака,пак нейните приятели ще я загледат.Може да сме наивни,но пък вие момченцата сте рибки,направо дето вика една съученичка - лапни-шаранчета!
    Ами ако дойде мацка с дупе,цици и яки крака Ухааа
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ако си красива не ти трябват цици като от силикон, те са просто един +.
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си