- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
чувал съм че от ядки растат
за цицките това може да ти е ген .. а за секса с него ако найстина те обича ще те възприеме такава каквато си : )
Exorcism !
Не се притеснявай, че са ти малки, ако с друго ги компенсираш няма да имаш никакви проблеми!
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
ami moite gardi predi okolko 3 godini bqha dosta golemi,no sega veche gi nqma.moje bi za6toto otslabnah neznam oba4e sega i az imam tozi problem iskam da si sloja silikon no me e strah.ako vitamin E pomaga bih go pila!![]()
PePiNka
То и акъла ти е отслабнал на теб като гледам.
Силикона няма да ти помогне само, ама пробвай да налееш малко с фунията..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от Vip_Kuchka
Толкова ми е се тая кви цици има момичето , да има там , се тая. Виж на дупета съм маниак
ПП към авторката - що се отнася до съмите гърди - да не ти дреме. Има момичета които на 14 имат ЕБАСИ циците ... има и такива които на 15 нямат нищо на 18 ... пфф падаш.
Даже наскоро ми се случи да видя едно момиче което не бях виждал от 2 години ... преди и викахме плоската сега и викаме бомбатаТолкова се е наляла , че не е истина.
Всичко е до годините![]()
+1 dobre kazano :PПървоначално написано от orhidea95
съгласнаПървоначално написано от fr33z0ne
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
мaхни cутиенa - cложи бюcтие, по-добре .. :P![]()
Какво се притесняваш като са ти малки гърдите...ако е влюбен ще те боготвори както и да изглеждаш.А и не бих казала,че е кой знае какво предимство да са ти големи.Строителните работници ти подвикват, шофъорите(селяци) ти свирят, в дискотеките "неволно" ги пипат разни хора, покрай които минаваш....да не говорим,че мъжете като те видят гола им обръщат излишно внимание ....даже се очаква от теб едва ли не да затрепериш от възбуда като ги пипат....
мммм аз да си кажа чеее моите приятели момчета не обичат много много цици....важно е дупетоПредполагам че след приятеля ти, за следващия ти секс партньор няма да ти пука толкова какви са ти циците
това е само преди 1-вия път,ако го искаш давай
И по-добре не мисли за това няма нужда да се притесняваш
Почуствай се желана и харесвай себе си.....гърдите ти са прекрасни
![]()
Не носи сутиен а пий повече боза и виш резултатаПървоначално написано от tttttt
Едно ще ти кажа - не трябва да ти пука колко са ти големи, ако момчето до теб те обича истински, въобще няма да го интересува тази работа. Аз моето момиче си го обичам истински и повярвай ми нито веднъж не ми е идвало на ум нещо от рода на дали са и прекалено големи или малки - за мен тя е перфектна такава каквато е и си я обичам и така си ме възбужда, така че моята мисъл - с точния човек повярвай няма значение, само простак ще ти обърне внимание да ти каже глупост от рода че са ти малки или нещо такова![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Ма много сте наивни.Първоначално написано от Homie
Ти понеже нямаш мн цици, а преобладава дупето ти - и веднага мъжката енергия се насочва към дупето ти.
Обаче съм сигурен, че ако излезете и дойде някоя мадама с големите стегнати цици - колко от твоите приятели момчета ще се сетят за теб на момента![]()
![]()
Мн си вярвате понякога![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
МИЛИ4КА НА КОЛКО ГОДИНИ СИ
И НЕ Е НУЖНО ДА СПИШ СЪС СУТИЕН![]()
на 15 ми кво очакваш ти не си се развила още като хората ... стига си бързала![]()
...еми виж ако нямаш въобще гърди няма защо да носиш сутиенняма нищо срамно в това,че нямаш гърди и си плоска...всяко момиче е различно
а за приятеля ти...виж той ако те обича няма да му правят впечатление гърдите...а й има време ще ти пораснат ;п да не се притесняваш
![]()
![]()
Хей споко бе момиче и аз не съм кой знае какво чашка Б съм, но не ми пука и все ебавам гаджето ми, че нямам цици, но той отрича и все пак като ги пипне и му се надървяПървоначално написано от tttttt
така че, нямаш грижи да не ти пука, а ако не искаш да те вижда или загаси тока или не си сваляй сутиена
![]()
абе момиче как ще спиш със сутиен тва е доста вредно .. от майка ми съм чувала че като е стегнат вреди на сърцето и изобщо на гърдите ... а относно въпроса ти аз мисля че сутиена вреди на растежа И ТВА ЗА БОЗАТА СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИИПървоначално написано от tttttt
![]()
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Абе цицките не са толкова важни,виж Яна и Жана от "Господари на Ефира".Гледал съм ги в maxim,нямат никакви цицки,но цяла българия са щурнали по тях :Д
Мажи си ги с йод, за да ти минат![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Ами ако дойде мацка с дупе,цици и яки кракаПървоначално написано от Alexandra1993
Ухааа
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ако си красива не ти трябват цици като от силикон, те са просто един +.![]()
Азис - Хоп [music]