.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

К'во е това чудо бе!?

К'во да ви кажа,направо съм скапап и смазан,както психи4ески така и физи4ески.За някъде 1 година и половина ми отказаха 4 моми4ета и 3 о6те от първата сре6та Да съм някъв заухар не съм,оби4ам да се маитапя ала бала,ама не става някси успяам да ги развеселя,ама след това Ако може да ми помогнете с някви съвети

не го приемай лично и си карай както ти е кеф след всеки неуспех ще разбираш каква грешка не трябва да правиш следващия път и така ще стане нимера накрая

Просто не си попаднал на точното момиче ! Аз обичам момчетата , които ме разселяват , но ... Успех все пак !

Остави се те да те намерят и аз зарибявах много ,много и без нищо останах !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Както се казва - За всеки влак си има пътници.

Животът е адът описан в Библията!

za vsi4ko si ima vreme,ne presilvai ne6tata...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    За закона на Мърфи чувал ли си?Спри да зарибяваш/сваляш която и да е и ще видиш,че те сами ще идват при теб.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    За закона на Мърфи чувал ли си?Спри да зарибяваш/сваляш която и да е и ще видиш,че те сами ще идват при теб.
    Аз съм на тоя принцип.

Re: К'во е това чудо бе!?

Цитирай Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
    К'во да ви кажа,направо съм скапап и смазан,както психи4ески така и физи4ески.За някъде 1 година и половина ми отказаха 4 моми4ета и 3 о6те от първата сре6та Да съм някъв заухар не съм,оби4ам да се маитапя ала бала,ама не става някси успяам да ги развеселя,ама след това Ако може да ми помогнете с някви съвети
    Да е от външния ти вид?!?! Дай снимка

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мога да ти помогна.Явно тези момичета,на които си попаднал не са те харесали.

За всеки влак си има пътници, споко.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    За всичко си има време!Спокойно!Голяма работа!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би просто не си им допаднал като човек, което е нормално...не може със всички да се разбираш.А и първото впечетление е доста важно.

Град
    somewhere over the rainbow
    Помисли...само 4! Това е доста малко за една година и половина има и мн по-зле от теб.Може подхода ти да е твърде рязък.Спри да ги търсиш пък ти за 1 година и ще видиш каква лавина ще има

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Споко ве човече т'ва са жени..никой не ги разбира...не е като да ти умре кучето
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    In the middle of Nowhere
    хах ми нз що така е станало да не е заради виншен вид както вече казаха??

Супер фен
    Само да ти кажа че не е само до развеселяването и разсмиването. Ние мъжете не сме клоуни. Ако на мацката и се лигавиш, като някое лапе и то на първа среща със сигурност ще я развеселиш, но тя няма да те взема на сериозно. Покажи и малко улегналост, създай и тръпка докато е с тебе, сигурност. Забрави ли ги тези неща ? Те са жизнено важни ако искаш момичето да те хареса и да продължиш по нататък. Не мога да ти кажа "как" защото няма точна рецепта. Зависи от тебе - или си задръстен или не, или го можеш или не. Продължавай в същия дух и ще бъдеш като типовия хляб в магазините - нарязан ( отрязан ) на филийки (отвсякъде). Надявам се ме разбираш !

Град
    София
    Аз мисля, че грешката е може би някаде в отношението ти към живота като цяло!
    Тази мисъл ми дойде докато гледах картинката на аватара ти с постояно спъващото се жирафче !
    Не знам може и да не вярно, но такова чувство ми навя .

Явно просто не са те харесали... Може да е от външния вид, може и от характера. Споко, има време... все ще намериш някоя!

Всеки ден, в който чакаш, е поредния ден, който никога няма да си върнеш обратно!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не се претиснявах,тва е някво гадно съвпадение,нещата ще се оправят,сигорна съм,успех!

Цитирай Първоначално написано от dajdostih
    Аз мисля, че грешката е може би някаде в отношението ти към живота като цяло!
    Тази мисъл ми дойде докато гледах картинката на аватара ти с постояно спъващото се жирафче !
    Не знам може и да не вярно, но такова чувство ми навя .
    аватара си го избрах за6тото ми е забавен,а за отно6ението ми към живота е като забавление гледам винаги да съм весел но в моменти като сега няма на4ин(не ми се разправя кво ми е сега такива)

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Много харесвам в едно момче умението да ме развеселява... както предполагам и повечето момичета... Ама някой момчета прекалявам с шегите и от това да се смея на т'ва което са казали аз почвам да се смея на самите тях...
    Леко да не станеш некъф такъф...
    Ам опитай някаква друга тактика.Тази явно не работи ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си